Şimdi Ara

Maçın Adamı Kim [Bence Sabri !]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler maçın adamı kim sizce bence kesinlikle sabri idi , oyuna girdikten sonra takıma faydası büyüktü sizce kimdi ?

• Asisti iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede reyiz

• Melodan başka herkez maçın adamıydı bence
  • reis asist yaptı daha ne yapsın
    beşiktaşlıyım bu maçtada galatayı tuttu ama maçta en çok istediğim sabrinin gol atmasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Asisti iyiydi.

Hocam varya bir Fenerbahçeli olarak , harbiden çok heyecanlandım o Sabrinin çalımı neydi öyle vallahi helal olsun
  • Drogba ile reyizzzz iyidi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varolsun sabri reyiz
  • Ronaldo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçla ilgim yoktur ama bu geçen haftadaki maç sanırım real yenmişti bu haftadaki maç noluyor?
  • Aynen Sabri olmasa nanaydı, ilk yarı Modric i pıçaklayasım geldi vara yoka attı kendini yere.
  • Umut ve hamitin yerine ilk yarıda amrabat ve sabri oynasaydı bence gs yarı finaldeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Asisti iyiydi.

Hocam varya bir Fenerbahçeli olarak , harbiden çok heyecanlandım o Sabrinin çalımı neydi öyle vallahi helal olsun

Bende bir Fenerbahçeli olarak saygı duydum. Galatasaray çok iyi oynadı.

• Helal olsun be yemin ediyorum ilk defa bir maç böyle heyecanlandırdı beni
  • Gerçekten çok güzel bir futbol izledim.Gönül isterdi ki,bernabeu dan daha iyi bir skorla dönseydik,ama yinede aslanlarımızı buralara kadar gelip bu denli güzel bir futbol ortaya koydukları için tebrik ederim.Maçın adamına gelirsek,bence Sneijderdi.Sabri de gerçekten ortalamasının üstünde bir performans sergiledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

Ronaldo

aynen. her pozisyondan gol yapıyor adam. haa drogbanın golü de çok klas idi yani
  • Galatasaraya helal olsun diyorum. Hele drogbanın attığı o gol var ya bittim ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

Ronaldo

adamı sadece gol attığında gördük be yok gibiydi :) bir fenerli olarak en tarafsız yorumu ben yapacam bence maçın yıldızı eboue idi.Çok çalıştı oyunu kurdu üstüne gol attı
  • Abi varya öyle birşey olduki , Maçın ilk yarısı bitince tamam ya artık Galatasaray döndüremez zaten deplasmanda 3-0 yenildiler dedim.Sonra İnternetten öylesine bir maça bakıyım dedim.Baktım 1-1 olmuş.Kardeşime dedimki Galatasaray 1-1 yapmış.O ara Sabri fena bir çalım attı ve Snejder bitirdi.2-1 oldu.Lan ne oluyor dedim.O aradada 3-1 oldu.Ulan oha harbi Galatasaray Tarih yazıcak dedim.Bu arada Drogbanın pozisyonu ofsayttı.

Bir Fenerbahçeli olarak maçta çok heyecanlandım diyeyim.
  • modric çok iyiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.