Aslında biraz hevesim kırıldı geçende konu açmıştım. Stada gidip bağırmak istiyorum ama biletler pahalı. Annemle kardeşim gitcek maça eğer istersem kardeşim yerine ben gitcem ama o gitse daha iyi olur. Kale arkası fiyatları ne kadar olur stadın ordan bulabilirler mi yoksa karaborsa mı alcaklar ? Bir de kardeşim 13 yaşında Annemle gitseler tek kombine almazlar sanırım içeriye ? Birde sıkıntı çekerler mi hani ayılar filan oluyo ya kadınla çocuk sonuçta ?
Biletler tükendi diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: AlpiNeT11
Biletler tükendi diye biliyorum
Karaborsada vardır.
Paşa gönlün bilir..!!
quote:
Orijinalden alıntı: cheetaw
Paşa gönlün bilir..!!
..!!
sahte bilet almasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON
quote:
Orijinalden alıntı: cheetaw
Paşa gönlün bilir..!!
..!!
Yanlış anlama aga..!! Hadi biz Ankara'dayız mesafe,yol,vakit vs.mazeretlerimiz var.. Sen ayağının dibinde,üstelik kombinen varmış gitmiyorsun.. Sanki her sene gruptan çıkıyorsun,Chelsea,Madrid geliyor.. Cevabı aldın sanırım.. Koşarak git stada hatta uç Flappy Bird gibi.!!
Yanlış anlama aga..!! Hadi biz Ankara'dayız mesafe,yol,vakit vs.mazeretlerimiz var.. Sen ayağının dibinde,üstelik kombinen varmış gitmiyorsun.. Sanki her sene gruptan çıkıyorsun,Chelsea,Madrid geliyor.. Cevabı aldın sanırım.. Koşarak git stada hatta uç Flappy Bird gibi.!!
Kombinem olsa... Kiralayacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme