Şimdi Ara

mach3 ve mach3 power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mach3 ile mach3 power arasındaki fark nedir arkadaşlar?power daki pil ne işe yarıyor....?

onu bırak,onlara vereceğin parayla yüzlerce 2 bıçaklı permatik alırsın aynı işi görür..

ikiside jilet ikiside aynı şeyi kesiyor.
  • Mach3 turbo kullanıyorum ama başlığını değiştirmek istedim, kendinden bile daha fazla para. Yenisini almak daha mantıklı gibi, siz nereden alıyorsunuz ya da ucuz başlık nerede bulabilirim?

mesela dedemde bir braun var. adam 1975 lerden beri kullanıyor (+- 3 yıl sapma olabilir)

bende de yazın aldığım şarjlı philips coolskin var iyi anlaşıyoruz bakalım.
  • Mach 3 kullanıyorum...8li bıçak almıştım Ağustos'ta 32Milyona...4 bıçağı kaldı...Herbiri yaklaşık 1ay gidiyor...Son derece memnunum...Diğer jiletlerle kıyaslanmaz bile...Fusion daha kaliteli diyorlar...Teorik olarakta daha kaliteli olduğu kesin...Ama bir zamandan sonra makineye geçmek daha mantıklı...Makine alacaksanızda Braun'dan şaşmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 6 Ocak 2008; 23:48:51 >

Orjinalden alıntı: ccaparli

Makina alın adam gibi bir şey. 20-25 hatta 30-35 yıl kullanırsınız.

mesela dedemde bir braun var. adam 1975 lerden beri kullanıyor (+- 3 yıl sapma olabilir)

bende de yazın aldığım şarjlı philips coolskin var iyi anlaşıyoruz bakalım.

hocam philips de 3 başlık var ve dönerek alıyor kıl dönmesi yapıyormu?

quote:

Mach 3 kullanıyorum...8li bıçak almıştım Ağustos'ta 32Milyona...4 bıçağı kaldı...Herbiri yaklaşık 1ay gidiyor...Son derece memnunum...Diğer jiletlerle kıyaslanmaz bile...Fusion daha kaliteli diyorlar...Teorik olarakta daha kaliteli olduğu kesin...Ama bir zamandan sonra makineye geçmek daha mantıklı...Makine alacaksanızda Braun'dan şaşmayın..

braun çok kaliteli ama jilet gibi 0 sakalı almıyor(3 yıl pazarlama sirketinde braun ürünlerini sattım)

• Hadi hayırlı tıraşlar!

mach3 ve mach3 power

mach3 ve mach3 power

mach3 ve mach3 power

• fuision kullanıyorum 2 bayram önce almıştım hala aynı kafayı kullanıyorum hala kaymak gibi
    sakallarımda baya gürdür
  • Valla bayağı abarttılar. 2 bıçaklı tek bıçaklılar göre gerçekten daha iyi. ama 2 ile 3 bıçak arasında fark görmedim kendi adıma. En ideali 2 bıçaklı. zaten bir tıraş bıcağınıda uzun süre kullanmak ne derece sağlıklı oda tartışılır. Bıçaklar arasında biriken su tutmayla çıkmayan deri artıkları, minik kanamalar vs. tam bakteri yuvası olur be.
    Reklamlarıda ayrı bir komik zaten ilk 2 bıçaklı çıktığında yakın çekimle 1. bıçak kesiyor yinede milimlik kalıyor onuda 2. bıçak tamamen yok ediyor, 3 bıçaklı çıktı bu sefer 3. bıçağa kadar sakal bir türlü bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbtggl -- 7 Ocak 2008; 2:36:15 >
  • geçen gün 5 bıçaklı fusion aldım daha öncesinde mach 3 power kullanıoyrum her gün traş olmama ragmen mach3 ün bıçaklarını ayda bir değiştiriordum.sanırsam 5 buçaklıda da aynısı olacak gibi.noramlde 3 bıcaçklı ile tersten almaya ihtiyac duyarken şimdi 5 bıçaklıda tersten alma gibi bi durum söz konusu değil.alacaksan 5 bıçaklı fusiondan al.titreşimide mach3 e göre çok daha etkili.
    kısa bir hesap yaparsak derby 2 bıçaklı yı 0.4 ykrden aldığımızı varsayarsak ( kaldıkı benim için derbyle ikinci kez traş olmak imkansız)
    0.4 x 26 ( pazar günleri traş olmuyorum ) = 10.4 ytl aylık bıçak masrafı eder.
    4 lü mach3 bıçakları kipada 17 miyon civarındaydı 17 / 4 = 4.25 ytl eder
    hem daha kaliteli bi traş oluyosun hemde yaklaşık olarak 6 ytl kardasın . tmm tek seferde 17 ytl kösmek koyuyo ama.
  • yani en iyisi fusion mu arkadaşlar?

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Eminönünde işportada Gilette ürünlerinin yedek jiletleri satılıyor.Fiyatları ve kaliteleri hakkında bilgim yok.Ama normaleden daha ucuz olacağı kesin

AMan hocam ben o hatayı yaptım siz yapmayın derim.... bende aldım 10 ytl yye 4 yedek mach 3 ama yan sanayi çıktı, almıyorlar, mecburiyetten şuan derby samurai 3 kullanıyorum o kadar kalitesiz yani..

oeki braun cruizer 3 veya 4 öneriyor musunuz?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.