Şimdi Ara

MacGyver (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: obili Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lucas Till, CBS’in deneme bölümüne onay verdiği MacGyver’ın başrol oyuncusu oldu.

Lucas Till, MacGyver karakterinin 70’li yıllarda, henüz 20’li yaşlardaki halini canlandıracak.

Kadroya katılan bir diğer isim Joshua Boone, MacGyver’ın liseden en iyi dostu Gunner karakterini canlandıracak.

Lucas Till’i X-Men: First Class ve X-Men: Days of Future Past filmlerinde canlandırdığı Alex Summers / Havok karakterinden hatırlayabilirsiniz.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Temmuz 2016; 2:44:51 >

• Gelsin izlenir. Macgayver ve A takimi ni dort gozle beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Addison Timlin & Michelle Krusiec kadroya katıldı.
     MacGyver (2016) MacGyver (2016)

• first look vpn ile izlenebilir:
  • konusu ne?
  • dizinin pilot bölümü beğenilmemiş tekrar çekilmesi için James Wan'la anlaşmışlar
  •  MacGyver (2016)

Amy Acker (Person on Interest), MacGyver’a konuk oluyor.

23 Eylül’de sezonu açacak olan CBS’in yeni aksiyon macera dizisi MacGyver‘ın 2. bölümüne sevilen oyuncu Amy Acker konuk oluyor. Caracas‘ta gizli görevdeyken uluslararası bir silah satıcısı hakkında istihbarat topladığı sırada, onun örgütü tarafından kaçırılan CIA ajanını canlandıracak. MacGyver (Lucas Till) ve eski CIA ajanı Jack Dalton (George Eads), Caracas’a giderek ajanı kurtarıp ülkesine getirmeye çalışacaklar.

22Dakika

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Snatch (2017)
    9 yıl önce açıldı
    Spooks (2002-2011) | BBC
    10 yıl önce açıldı
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  MacGyver (2016)
  • bilen yazsın lütfen orjinali gibi güzel, alet edevat kullanan, yaratıcı mı? yoksa günümüz güzel bayanların zaman doldurduğu dizilerden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe alalım sezon sonunda yorumlar güzelse başlayabilirim
  • Kucukken her haftasonu trt'de yayinlanirdi ve hastasiydim . pilot bolum , diziyle ayni gidicekse bi tesisteki patlamayi durdurmaya calisicakti macgyver yok degilse kafalarina gore yapicaklardir ama orijinal senaryosu da mukemmeldir bu dizinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi baslamıs, izleyen var mı
  • Evet Diziyi izleme gafletinde bulundum. Dört gözle bu diziyi bekledim. Çocukluğumuzun soluk soluğa izlediğimiz yegane dizilerdendi. Ancak çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Yarıda kapatacaktım eski günlerin hatırına bitireyim dedim. Sonuç hüsran. Çok güzel bir efsanenin nasıl batırıldığına şahit oldum. Benim gibi eskiden bu diziyi izleyenler, bu diziyi izlerse ne demek istediğimi anlayacaktır.
  • Tristin Mays olmasa katlanilmaz gerci son bolumlerde biraz yaptiklari hosuma gidiyor ama tabiki yaraticiliktan uzak kaliyor yinede orjinaline gore ama fena degil. Tabi bolum senaryolari daha oturakli olursa ve daha mantikli olursa belki degisebilir ama bu haliyle 1.sezon biter ve finish kara şimseğin kaderini paylasir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.