Şimdi Ara

MacFit'e gitmiş veya giden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
26.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylık 70 lira olduğunu öğrendim fiyatı iyi geldi.

Oraya kayıt olduğunuzda aç karnına mı gitmek gerekiyor , kısaca ölçüm yapıyorlar mı ? yoksa direk program mı ? ona göre 1 günüm boşa gitmesin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MacFit: Ayrıntılı Bir Bakış

MacFit, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan bir spor salonu zinciridir. Uygun fiyatlı üyelik seçenekleri ve geniş tesisleri ile bilinmektedir.

MacFit Cinsiyet Ayrımı

MacFit spor salonları, karışık spor salonlarıdır. Bu, kadınların ve erkeklerin aynı tesiste egzersiz yapabileceği anlamına gelir. Ancak bazı şubelerde kadınlara özel saatler mevcuttur.

MacFit Fiyatları

MacFit üyelik fiyatları şubeye ve üyelik türüne göre değişmektedir. Temel üyelik fiyatları genellikle aylık 100-200 TL arasındadır.

MacFit Kadınlara Özel

Bazı MacFit şubeleri, kadınlara özel saatler sunmaktadır. Bu saatler genellikle sabah veya öğleden sonralarıdır ve kadınların daha rahat bir ortamda egzersiz yapmalarına olanak tanır.

MacFit'e Gidilir mi?

MacFit, uygun fiyatlı üyelik seçenekleri, geniş tesisleri ve uygun konumları ile popüler bir spor salonu zinciridir. İster yeni başlıyor olun ister deneyimli bir sporcu olun, MacFit çeşitli fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

MacFit Hakkında Diğer Bilgiler

• MacFit spor salonları genellikle geniş ve iyi donanımlıdır.
    • Çoğu şubede yüzme havuzu, sauna ve buhar odası gibi ek olanaklar mevcuttur.
    • MacFit, üyelerine kişisel antrenörlük ve beslenme danışmanlığı gibi ek hizmetler de sunmaktadır.
    • MacFit hakkındaki kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve spor salonunun temizliğini, personelinin yardımseverliğini ve fiyatlarının uygunluğunu övmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam iki buçuk saat bir şey yememiş olmanız yeter. Ben giderken sevmiştim ama kredi kart ıstediklerinden şimdi gidemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Hocam iki buçuk saat bir şey yememiş olmanız yeter. Ben giderken sevmiştim ama kredi kart ıstediklerinden şimdi gidemiyorum.
    Yanlış anlaşılma olmasın ama burası gelen geçenin yazıldıgı yermi ? 70 lira böyle bir ekipmanı ve servisi olan bir yer için çok az geldi.Fitness için kuyruk falan bekleme olayı var mı ? Keko dolumu vs. Bilen biri bizide aydınlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Yanlış anlaşılma olmasın ama burası gelen geçenin yazıldıgı yermi ? 70 lira böyle bir ekipmanı ve servisi olan bir yer için çok az geldi.Fitness için kuyruk falan bekleme olayı var mı ? Keko dolumu vs. Bilen biri bizide aydınlatsın.

önüne gelenin yazıldığı yerlerden hocam. her tipten insan barındırıyor ucuz olması nedeniyle talep çok
  • Spor salonu mu ne iş yapıyor orası?
  • Sözde şifre yollıyacaklardı şifre falan gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Sözde şifre yollıyacaklardı şifre falan gelmiyor
    kayıt olduktan 2-3 gün sonra şifre gelir , ben 88 liraya gittim 5 ay boyunca gayet rahat bi yer tek başına çalısıcaksan . hocalardan yardım bekleme hepsi para peşinde kücücük destek cıkmazlar 24 saatlik ders ücreti 1700-2000 lira . merdiven alti bi mekana git derim daha rahat ve ekonomik olarak hocalar arkanda çalisirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gidip gelen var mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    Yakındaki yerler yıllık yapıyorlar onlarda kazık , yıllım 1500 tl.

Mekana baktım güzel , pis ayakkabı ile gieiliyor.

En iyiside havuz sauna falan yok.Zaten kullanmıyorum ne yapıcam.

Aylık yapan yer tek macfit.Hocalar pek umrumda değil zaten çoğu hareketi biliyorum.

Benim amacım kulaklık ile stresimi atıp spor yapmak zaten internette tüm hareketler var.

Daha önce gitmiştim yıllık bin pişman oldum.ozamanlar 1000 tl vermiştim geçen aradılar 1500 e çağırdılar.

• İstanbul Merter MACFit'e gidiyorum. Aylık 95 TL. 70 olması için yıllık abonelik yaptırman gerekiyor. İstediğin zaman iptal edemezsin yıllıkta. Gayet memnunum. Mekan temiz. Gayet düzgün insanlar geliyor hiç öyle keko tip yok. Zaten kaliteli ve düzgün olmasıyla bilindik bir yer MACFit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

quote:

önüne gelenin yazıldığı yerlerden hocam. her tipten insan barındırıyor ucuz olması nedeniyle talep çok

Önünden geçtiğini bile sanmıyorum. Aylık 95 TL. Gittiğim salonda gayet düzgün insanlar geliyor. Keko, abaza vb. tip kesinlikle yok. Ekipmanlar çok iyi, mekan hep temiz. Aylık 95 TL önüne gelenin yazılabileceği bir fiyat değil. Ne kadar olmasını bekliyordunuz fiyatın anlamadım aylık 400 falan mı?

• quote:

Dostum kaç olacaktı ki fiyat, 400-500 mü bekliyorsunuz? Yıllıkta aylık 70'e geliyor, aylık abonelikte ise 95 TL yapıyor. 95 TL'ye her önüne gelen yazılamaz. Yukarıda da yazdığım gibi gayet güzel, temiz bir yer. Hiç keko tipe rastlamazsın. Kuyruk bekleme gibi bir olay en kalabalık zamanlarında bile yaşamadım. Şahsen tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Dostum kaç olacaktı ki fiyat, 400-500 mü bekliyorsunuz? Yıllıkta aylık 70'e geliyor, aylık abonelikte ise 95 TL yapıyor. 95 TL'ye her önüne gelen yazılamaz. Yukarıda da yazdığım gibi gayet güzel, temiz bir yer. Hiç keko tipe rastlamazsın. Kuyruk bekleme gibi bir olay en kalabalık zamanlarında bile yaşamadım. Şahsen tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    50 liraya bile yazılan var izmir forum bornovadaki için söylüyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum öyle lüks yer gibi gözüktüğüne bakma aletler için sıra bekliyorsun o kadar kalabalık hocalardan bir şey bekleme gelen kızlara yavşamakla meşguller ayrıca kredi kartıyla yazılmıştık 2 arkadaş 80 lira kişi başı 1 kere gittik sonra hoşumuza gitmediği için gitmedik diğer ay da otomatik tekrar üyelik yenilemesi yapmışlar kredi kartından tabi bize kayıt olurken söylemişlerdi iptal etmezseniz tekrar para çekilir diye o yüzden bir şey yapamadık unutkanlığımıza denk geldi. Yani 1 saat spor yapıp toplamda 320 lira para verdik Şimdi de sms geliyor sürekli işte gelin aylık 50 tlden üyeliğinizi yenileyelim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

50 liraya bile yazılan var izmir forum bornovadaki için söylüyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum öyle lüks yer gibi gözüktüğüne bakma aletler için sıra bekliyorsun o kadar kalabalık hocalardan bir şey bekleme gelen kızlara yavşamakla meşguller ayrıca kredi kartıyla yazılmıştık 2 arkadaş 80 lira kişi başı 1 kere gittik sonra hoşumuza gitmediği için gitmedik diğer ay da otomatik tekrar üyelik yenilemesi yapmışlar kredi kartından tabi bize kayıt olurken söylemişlerdi iptal etmezseniz tekrar para çekilir diye o yüzden bir şey yapamadık unutkanlığımıza denk geldi. Yani 1 saat spor yapıp toplamda 320 lira para verdik Şimdi de sms geliyor sürekli işte gelin aylık 50 tlden üyeliğinizi yenileyelim diye

Alıntıları Göster
    Bizim burada 4-5 arkadaş beraber spor salonuna gidiyoruz. 3 aylık 200. Ekipmanlar güzel, kuyruk yok. Hocalar kafa, önüne geleni almıyor kayıtlar bitti diyor yolluyor. Ortam güzel.
    Markalaşmış yerlere gidebilirdik ama hem yol çekilmez hem şişirilmiş balondan ibaret olduğu için spor yapacağın yere ulaşımın kolay olması çok önemli. Bir süre sonra eziyete dönüşüyor.

O tarz yerlerde her tip insan var. İlgi yok. Yalan yanlış bilgi verecek 1-2 kişi boşuna onları yapacaksın. Varsa çevrende iyi bir yer oraya git derim. Ama gözünde orayı bir kere büyüttüysen cennetten arsa versek yine gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 5 Ekim 2016; 4:21:06 >

• mail şifre gelicek dedi , ordan randevu ile program alıcaksınız falan şifre gelmedi yarın gidip kardiyo yapıcam bakalım.

70 tl ye gideceğim daha iyi bir salon yok malesef.Hocaların ise canı cehenneme 😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

aylık 70 lira olduğunu öğrendim fiyatı iyi geldi.

Oraya kayıt olduğunuzda aç karnına mı gitmek gerekiyor , kısaca ölçüm yapıyorlar mı ? yoksa direk program mı ? ona göre 1 günüm boşa gitmesin.

Ölçüm yapılması ücretli, program yapılması ücretli. İlk gün gideceksin kafana göre takılacaksın. Sonra bir randevu alacaksın, salonu gezdirecekler. Aletleri gösterecekler vs. Turuncu tişörtlülere soru sorabiliyorsun, sarılar kişisel antrenör olarak gözüküyor. Program falan bekleme yani. Daha önce küçük bir salona gittim, hoca kilo ve boyumuz çok farklı olan arkadaşla aynı programı verdi ve doğru düzgün ilgilenmedi bile. Ancak yine de daha iyi gelişim göstermiştim. Macfit'e devam etme sebebim aylık 60 lira ödemem, bunu ay ay otomatik almaları ve diğer salonlardan çok ferah olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

aylık 70 lira olduğunu öğrendim fiyatı iyi geldi.

Ölçüm yapılması ücretli, program yapılması ücretli. İlk gün gideceksin kafana göre takılacaksın. Sonra bir randevu alacaksın, salonu gezdirecekler. Aletleri gösterecekler vs. Turuncu tişörtlülere soru sorabiliyorsun, sarılar kişisel antrenör olarak gözüküyor. Program falan bekleme yani. Daha önce küçük bir salona gittim, hoca kilo ve boyumuz çok farklı olan arkadaşla aynı programı verdi ve doğru düzgün ilgilenmedi bile. Ancak yine de daha iyi gelişim göstermiştim. Macfit'e devam etme sebebim aylık 60 lira ödemem, bunu ay ay otomatik almaları ve diğer salonlardan çok ferah olması.
    çok kalabalık olduğunu duymuştum aletlerde sıra felan oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

çok kalabalık olduğunu duymuştum aletlerde sıra felan oluyormuş.

Alıntıları Göster
    macfit ler mars grubuna ait biliyor, oda cinemaximum ile işbirliği içinde, kısacası işbankasına kadar gidiyor sanırım bu uzantı devletin spor salonu (ironidir)
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Bastirarak ozelliklle sordum program ucretsiz dedi.

• İzmirde iseniz hiçbir Macfit e gitmeyin balçova bornova çok kötü ilgi yok bir kere sıra bekliyorsun

Onun yerine daha çok ilgilenen mekanlar var

• Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Sira cok yerde bekledim , param olsa yillik 3000 ede salonlar var :) istanbulda aylik 70 tl ye gidexegim en ucuz yer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.