Şimdi Ara

MacFit'e gitmiş veya giden var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
26.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayrampaşa daki yeni açılan macfit'e 3 ay boyunca gittim kısacası anlatayım.
    Akşam bi bo* yapamassınız çok kalabalık acayip bir kalabalık var.
    Ölçüm filan hiç birşey yapmazlar.
    Hocalar sizinle ilgilenmez . Parayla ilgilenenler var . Yada çok popüler biriyseniz gelirler.
    Kara kafalardan yok . Kız erkek karışık.
    Aletler güzel kaliteli.
    Akşam saat 6 ya kadar gidilir . 6 dan sonra gidiceksen hiç gitme.
    Kızlar çok güzel.
  • Suan salondayim guzel

• merhaba, macfite aylık üye olmak istiyorum fakat internette aylık üyeliklerden çıkarken sorun yaşandığı, bir şekilde firmaya ulaşılıp iptal etme konsuunda sıkıntı çıkarıldığı ve kredi kartından ücreti almaya devam ettiklerine dair çok şikayet okudum. daha önce üyelikten ayrıldığınız oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yytz

merhaba, macfite aylık üye olmak istiyorum fakat internette aylık üyeliklerden çıkarken sorun yaşandığı, bir şekilde firmaya ulaşılıp iptal etme konsuunda sıkıntı çıkarıldığı ve kredi kartından ücreti almaya devam ettiklerine dair çok şikayet okudum. daha önce üyelikten ayrıldığınız oldu mu ?

Üyelikten ayrılmak için ayın 25'ine kadar bildirmen gerekiyor. Çok emin olmak istiyorsan kendin sisteme girersin, kredi kartı bilgilerini silersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

merhaba, macfite aylık üye olmak istiyorum fakat internette aylık üyeliklerden çıkarken sorun yaşandığı, bir şekilde firmaya ulaşılıp iptal etme konsuunda sıkıntı çıkarıldığı ve kredi kartından ücreti almaya devam ettiklerine dair çok şikayet okudum. daha önce üyelikten ayrıldığınız oldu mu ?

Üyelikten ayrılmak için ayın 25'ine kadar bildirmen gerekiyor. Çok emin olmak istiyorsan kendin sisteme girersin, kredi kartı bilgilerini silersin.

tabi üyelikten ayrılacağım zaman sistemsel olsun, zaman bakımında olsun üzerime düşeni yapmaya razıyım , yeter ki çıkış olsun. sistemden silme olayını hiç duymamıştım mesela yazılanlar arasında.

• macfit ler sorunlu oldugunu duymustum dogruymus jatomi vardi onun da kapanmasiyla piyasa macfite kaldi

• Beşiktaşta şubeleri var mı varsa gidenler nasıl olduğunu antalabilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

tabi üyelikten ayrılacağım zaman sistemsel olsun, zaman bakımında olsun üzerime düşeni yapmaya razıyım , yeter ki çıkış olsun. sistemden silme olayını hiç duymamıştım mesela yazılanlar arasında.

Kart bilgilerini değiştirebiliyorsun. Ya da direkt üyelik iptali yaparken adamın yanına oturup sistemden silinmesi konusunda ricada bulunabilirsin. Zaten üyelik bilgileriyle sen giriş yapıyorsun, için rahat eder.

• 1 ay olucak memnunum , saat 7 den sonra full ama aletler falan sağlam ve bakımı yapılıyor ve oldukça temiz ayrıca çok barzo yok kız oranı iyi ama amaç spor.

• Çok gömmüşler vazgeçtim.
  • quote:

Sanal kart ile üye ol sorun olmaz.

• arkadaşlar spor salonlarında ki hocalardan çok medet ummayın bu mahalle arası yerlerde dahil. ellerinde yeni başlayanlar için 2 tane program var 1i kadın 1i erkek için diyebilirim herkese onu verip gönderirler ki zaten spora yeni başlamış kişiler için böylesi normal. birde başlangıçta hareketleri gösterirler o kadar. mümkünse evinize yakın temiz insanların geldiği salonları tercih edin spor hevesiniz kaçmasın
    birde önemli noktadan bahsetmek istiyorum lütfen salona 3-4 kişi yazılıp beraber antremana gelip aynı programı yapmayın bir aleti 15dk arkadaşlarınızla sırayla kullanıyorsunuz kanser oluyoruz. genellikle liseliler yapıyor bunu birgün o grubu olimpik barla dövecem ama ne zaman bilmiyorum.
  • ASLA ÖNERMİYORUM.Ben Ankara'daki Armada şubesine sene başında kayıt oldum.Tüm sene gidemeyeceğim için aylık üye oldum. Hey ay iptal etmezseniz yenilenir dediler. Tamam dedim nasıl olsa devam edicem altı yedi ay diye.Daha sonra üyeliğimi iptal etmek için salona gittim.İnternet üzerinden bir üyelik platformu var.Buradan asla üyeliğinizi bitiremiyorsunuz.Tüm macfit üyeliklerinde mutlaka salona gitmeniz gerektiğini söylüyor.Gittim salona iptal ettik dediler.Aradan bir ay geçti ben taşındım başka şehre.Bir mail geldi ki gitmediğim ayın parası çekilmiş.İnternette numarasını aradım salonun ve macfit genel merkezinin.Hiçbir telefona çıkan yok.Numaraların hepsi ya sahte ya kullanım dışı.Göstermelik yani.Macfit'in sitesi üzerinden mail atabiliyorsunuz.Tek ulaşım yolu bu.Oradan da geri dönen yok tabi.Kredi kartımı iptal ettim bu beladan kurtulmak için.Daha az para istiyorlarmış filan bunları geçin.Çoğu müşterisine aynı şeyi yapıyorlar.Üyeliği iptal ettik deyip para çekmeye devam ediyorlar.Paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız ASLA TERCİH ETMEYİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: linoya

ASLA ÖNERMİYORUM.Ben Ankara'daki Armada şubesine sene başında kayıt oldum.Tüm sene gidemeyeceğim için aylık üye oldum. Hey ay iptal etmezseniz yenilenir dediler. Tamam dedim nasıl olsa devam edicem altı yedi ay diye.Daha sonra üyeliğimi iptal etmek için salona gittim.İnternet üzerinden bir üyelik platformu var.Buradan asla üyeliğinizi bitiremiyorsunuz.Tüm macfit üyeliklerinde mutlaka salona gitmeniz gerektiğini söylüyor.Gittim salona iptal ettik dediler.Aradan bir ay geçti ben taşındım başka şehre.Bir mail geldi ki gitmediğim ayın parası çekilmiş.İnternette numarasını aradım salonun ve macfit genel merkezinin.Hiçbir telefona çıkan yok.Numaraların hepsi ya sahte ya kullanım dışı.Göstermelik yani.Macfit'in sitesi üzerinden mail atabiliyorsunuz.Tek ulaşım yolu bu.Oradan da geri dönen yok tabi.Kredi kartımı iptal ettim bu beladan kurtulmak için.Daha az para istiyorlarmış filan bunları geçin.Çoğu müşterisine aynı şeyi yapıyorlar.Üyeliği iptal ettik deyip para çekmeye devam ediyorlar.Paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız ASLA TERCİH ETMEYİN.
    Yiğidi öldür hakkını yemeyelim , aletler yeni ve bakımlı.Arıza durumunda hemen değişiyor salon oldukça temiz duşlar dahil.

Şöyle bi durum var uyelik için belli ayın günü var o güne kadar yapmazsan siğer aya girer.

Ben bıraktım evime uzaktı yine tavsiye etmiyorum çünkü hoca sistemi çok kötü yüzüne bak ıyorlar normalde aylık ölçüm hakkım var demeye çekindim alayı suratsı danışmanlar sahil onlarda suratsızın önde gideni.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    tamam sakin ol, macfit sahibi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linoya

ASLA ÖNERMİYORUM.Ben Ankara'daki Armada şubesine sene başında kayıt oldum.Tüm sene gidemeyeceğim için aylık üye oldum. Hey ay iptal etmezseniz yenilenir dediler. Tamam dedim nasıl olsa devam edicem altı yedi ay diye.Daha sonra üyeliğimi iptal etmek için salona gittim.İnternet üzerinden bir üyelik platformu var.Buradan asla üyeliğinizi bitiremiyorsunuz.Tüm macfit üyeliklerinde mutlaka salona gitmeniz gerektiğini söylüyor.Gittim salona iptal ettik dediler.Aradan bir ay geçti ben taşındım başka şehre.Bir mail geldi ki gitmediğim ayın parası çekilmiş.İnternette numarasını aradım salonun ve macfit genel merkezinin.Hiçbir telefona çıkan yok.Numaraların hepsi ya sahte ya kullanım dışı.Göstermelik yani.Macfit'in sitesi üzerinden mail atabiliyorsunuz.Tek ulaşım yolu bu.Oradan da geri dönen yok tabi.Kredi kartımı iptal ettim bu beladan kurtulmak için.Daha az para istiyorlarmış filan bunları geçin.Çoğu müşterisine aynı şeyi yapıyorlar.Üyeliği iptal ettik deyip para çekmeye devam ediyorlar.Paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız ASLA TERCİH ETMEYİN.
    Yiğidi öldür hakkını yemeyelim , aletler yeni ve bakımlı.Arıza durumunda hemen değişiyor salon oldukça temiz duşlar dahil.

Şöyle bi durum var uyelik için belli ayın günü var o güne kadar yapmazsan siğer aya girer.

Ben bıraktım evime uzaktı yine tavsiye etmiyorum çünkü hoca sistemi çok kötü yüzüne bak ıyorlar normalde aylık ölçüm hakkım var demeye çekindim alayı suratsı danışmanlar sahil onlarda suratsızın önde gideni.

• Hocam hiç bilmeyen biri için hoca lazım oluyor ancak biraz tecrübeniz varsa internetten veya kendiniz bir program oluşturabiliyorsunuz o zaman hocaya ihtiyaç kalmıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock Holmes -- 3 Eylül 2018; 13:30:33 >
  • Evet diğer aya girdiğini biliyordum zaten. Burdaki sorun siz iptal etmeye çalıştığınızda üyeliğinizi iptal etmemeleri. Dört beş kere yazdım kimse cevap vermedi. Salona gittiğimde dahi iptal ettik dediler ama yalanmış hep Onun dışında temizliği aletlerin durumu kötü değildi. Fakat işin en önemli kısmı güven. Bu noktada sınıfta kaldılar. Yüzlerce şikayet var internette bu üyeliği bitirememe durumuyla ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.