Şimdi Ara

Maceralı meslekler neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıradan bi hayat istemiyorum.

Sürekli macera falan olsun istiyorum.

İnsanlarla iç içe olsun onların hikayelerine gireyim falan.

2. Üniversitemi ona göre okuyucam.

Böyle meslekler neler beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maceralı Meslekler

Macera dolu bir yaşam sürmek, sıra dışı deneyimler yaşamak ve konfor alanının dışına çıkmak isteyenler için maceralı meslekler ideal seçenekler olabilir. Bu meslekler, adrenalin tutkunlarını hareketli ve heyecan verici bir kariyere davet eder.

Aksiyonlu Meslekler

Aksiyonlu meslekler, fiziksel zorlukları, hızlı karar verme becerilerini ve yüksek konsantrasyonu gerektirir. Örneğin, paraşütçüler, göklerin derinliklerinden atlayarak riskli ancak ödüllendirici bir deneyim yaşarlar. Dalış eğitmenleri, su altı dünyasını keşfetme ve macera arayanlara rehberlik etme şansına sahiptirler.

Maceracı Meslekler

Maceracı meslekler, doğa ile iç içe olmayı, yeni yerler keşfetmeyi ve zorlu ortamlarda çalışmayı içerir. Dağ rehberleri, dağcıları güvenli bir şekilde zirvelere ulaştırmakla görevlidir. Doğa fotoğrafçıları, vahşi yaşamı, manzaraları ve doğal güzellikleri ölümsüzleştirerek maceralarını bir sanat formuna dönüştürürler.

Macera İhtiyacını Karşılayan Meslekler

Maceralı meslekler, heyecan ve risk almak isteyen kişiler için idealdir. Bu meslekler, fiziksel ve zihinsel sınırları zorlamanıza, yeni beceriler edinmenize ve unutulmaz anılar biriktirmenize olanak tanır.

Maceralı bir mesleğe adım atmak istiyorsanız, güçlü bir fiziksel uygunluğa, analitik düşünme becerilerine ve zorluklara göğüs gerecek cesarete sahip olmanız gerekir. Bu niteliklere sahipseniz, maceralı meslekler sana unutulmaz bir kariyer yolu sunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickime bak ;))
    Bide PÖH ol tadından yenmez.

• Komser olma şansım var mı hocam. Polis memuru değil.

• 3 ay boyunca kamil koçta Hostluk yaptım 18 senedir izmirden çıkmayan ben (memleket hariç) Ankaranın sol tarafında kalan bütün şehirlere gittim özellikle tatil beldelerinde otellerde kaldım gezdim tozdum ama otobüstede uyuduğum oldu 4-5 gün eve gitmediğimde oldu eğer sıradanlıktan sıkıldıysan gir bu işi yap sonra gel bana teşekkür et :D bu arada parasıda az değil ayda 2 binlira maaş aldım.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Sağolum hocam da host nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

3 ay boyunca kamil koçta Hostluk yaptım 18 senedir izmirden çıkmayan ben (memleket hariç) Ankaranın sol tarafında kalan bütün şehirlere gittim özellikle tatil beldelerinde otellerde kaldım gezdim tozdum ama otobüstede uyuduğum oldu 4-5 gün eve gitmediğimde oldu eğer sıradanlıktan sıkıldıysan gir bu işi yap sonra gel bana teşekkür et :D bu arada parasıda az değil ayda 2 binlira maaş aldım.

çay falan dağıtırken yolcuların üzerine döktüğünüz oldu mu hiç hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leo11 kullanıcısına yanıt
    Bu otobüste çay kahve kek dağıtan elemana host denir.
  • National geographicde belgesel yapabilirsin

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Onlar otobüsün dışına pek çıkmiyolar diye biliyorum. Otobus yerine varıp hemen geri dönmüyo mu.

• Şoförlük bence
  • Leo11 kullanıcısına yanıt
    var dön seferde oluyor varıp ertesi gün döndüğümüzde oluyor. Otobüste sabit değiliz birinden iner 3-5 saat sonrada başkasıyla döneriz.
  • coobain kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kimseye bir şey dökmedim zaten otoyollarda falan servis yapardım ben dümdüz oluyor yol :D
  • düşündüm de harbiden, hep okula gitmek için otobüse bindiğimde keşke muavinlik yapsam otobüste derim :D
    5-6 yaşındayken gidip şoforün yanındaki yere oturur yolu izlerdim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo11

Komser olma şansım var mı hocam. Polis memuru değil.

Komser yardimcisi alimlari oluyor ama cok az kisi aliyorlar.Onun disinda pmyo mezunu olursan 4 yil sonra pomem mezunu isen 2 yil sonra komser yardimciligi sinavi oluyor.

•  Maceralı meslekler neler ?
  • Git bi otelle anlaş her gün her saat farklı hayatlara ortak ol tanış kaynaş hem için ısınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.