Şimdi Ara

Macera filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailecek izlenebilecek sıkı bir macera filmi arıyorum sürükleyici kurgusu fena olmayacak tarzda bir film önerebilirmisiniz ?

National treasure ,mumy, indina jones ,back to the future gibi yapımları izledim

• Hem Dram hem Macera, başyapıt diyebilirim.
  • ikisinide izledim

• Inception
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Gençlik Filmi Önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndiana Jones serisi

Buyuk Hazine serisi

Dunyanin Merkezine Yolculuk

Gizemli Adaya Yokculuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu perfect storm u da çok metediyolar

@K.B.V İndina ile büyük hazineyi izlediğiğmi yazdım yukarıda diğerlerinide aldım listeye
  • İron man ve Transformens serisi olabilir .

Jason Statham filmleride iyi oluyor .
  • Çelik Yumruklar – Reel Steel 7.2/10

Macera filmi önerisi

Filmin Konusu : Eski organizatörlerden Charlie, hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak geçimini sağlamakta ama zorlanmaktadır. Sonunda dibe vurur ve kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max ile şampiyonada yarışacak bir boksör bir robot yapıp eğitmek üzere bir araya gelir. Bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, ringlere geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. Boks sporunun insanlar dünyasından büyük ölçüde ayrılıp, robotların teknolojik dünyasına kaydığı yakın bir gelecekte geçen aksiyon dolu filmin başrolünde X-Men serisinin Logan’ı Hugh Jackman var. 2,5 metre uzunluğunda ve 900 kilo ağırlığında robotlarla insan olarak baş edemeyince kendisi küllerinden bir boksör robot yaratan Charlie Kenton rolünde izlediğimiz Jackman’ın yanı sıra filmin kadrosunda yakın zamanda Ölümcül Tuzak, Kader Ajanları gibi aksiyonlarda seyrettiğimiz Anthony Mackie ve Lost dizisiyle yıldızı parlayan seksi oyuncu Evangeline Lilly de yer alıyor… Tür: Bilimkurgu , Aksiyon , Dram Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, devamı… Orijinal adı: Real Steel uzun metrajlı film Hindistan , ABD . Süre: 127 dk

Link:http://hdfilmburda.net/celik-yumruklar-reel-steel-7-210/

Yaşam Şifresi – Source Code 7.6/10
     Macera filmi önerisi

Filmin Özeti – Bir banliyö treninde patlama olur ve içindekiler ölür. Ancak biri patlamaya şahit olanın bedeninde yaşama geri döner ve patlamanın nedenlerini araştırmaya başlar…

Link :http://hdfilmburda.net/yasam-sifresi-source-code-7-610/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup51 -- 13 Ocak 2013; 1:13:16 >

• ++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

güzel film aslında 6 dan daha iyi verilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

güzel konusu var amma ve lakin işlenişi, oyunculugu berbat bir olan bir filmdi .
  • hort
  • Cast Away hakkında izleyip yorumu olan varsa yazsın, merak ettim. İzleyebilirim.
  • Kara Şövalye, Yüz Yüze, Terminatör 2: Mahşer Günü, Hızlı ve Öfkeli 2 izlediklerim. Bu listede https://paratic.com/en-iyi-aksiyon-macera-filmleri-listesi/ en iyi aksiyon - macera filmlerinin listesi yer alıyor. Mutlaka göz atmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.