Bildirim
Gerilim / Korku filmi önerisi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
47 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ghost Stories
One Missed Call
The ritual -
Hafta sonu “Korku Seansı 1 ve 2”yi izledim, keyifliydi.
İzlemediysen “rec”i de izlemelisin. -
Don't Breathe: Creepy House (2016) -
hayatında hiç mi film izlemedin sen? Ghost Stories izledim korku ile alakası yok saçma sapan bir filimdi.. One Missed Call bunu da indirdim ilk filmden sonra bunu da izlemeden direk sildim.. senden bir halt çıkmaz.. blok..quote:
Orijinalden alıntı: RavenoLL
Ghost Stories
One Missed Call
The ritual -
nasıl bir rahatsızsın sen ? filmin türü gayette korku inanmıyorsan git imdbye bak.Birde blok yazmışquote:
Orijinalden alıntı: tropeus77
hayatında hiç mi film izlemedin sen? Ghost Stories izledim korku ile alakası yok saçma sapan bir filimdi.. One Missed Call bunu da indirdim ilk filmden sonra bunu da izlemeden direk sildim.. senden bir halt çıkmaz.. blok..
Alıntıları Göster
Yaş 12 herhalde
-
Oculus. -
Gerçekçilik araniyorsa bu ruhlu cinli filmlerden uzak durmak lazım saçma geliyor.şizofreni filmleri favorimdir gerilim filmlerinde -
Şu listeye bir göz at derim:
-
Conjuring serisi güzeldir. Gerilimi çok iyi hissedersin. Göz at derim eğer izlemediysen. -
The babadook ve sinister'i nasıl kimse yazmamış hayret. Özellikle sinister izlediklerim arasında en iyisiydi dalgınlıkla 1 sahnesinde elimden laptopu fırlatmıştım yere. -
"...gibi çok fazla cinli, ruhlar içeren korku filmlerinden ziyade gerilim tabanlı korku film önerilerinizi bekliyorum.."
Kimse bu kısmı okumamış galiba
Korku sinemasını paranormal olaylar domine ediyor, durum böyle olunca da "gerçekçi" diyebileceğimiz korku-gerilim filmleri oldukça az kalıyor.
Öneriye gelecek olursam da bu filmleri önerebilirim
-Orphan
-Visit
-Black Swan ()
-Misery ()
-Split
-Silence of the Lambs ())
-Get Out ()
-
the blair witch project, rosemary's baby, the wailing, hereditary ve belki the autopsy of jane doe, the others
bu arada "the shining"te yanlış hatırlamıyorsam öyle abartılı ne cin vardı ne de peri hatta tam aradığın özellikte bir filmdi diyebilirim, onu neden yazdın oraya anlamadım
önerdiğim filmlerde abartılı in/cin yok ama hiç olmadığını da düşünme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 19 Şubat 2019; 19:52:46 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaş 12 herhalde |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X