Şimdi Ara

MacBook Secerken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar omur boyu windows kullanan bizler macbook alirken sistem gereksinimlerini windowstaki gibimi secmeliyiz yani suam.bana 16gb ramli i5 veya i7 2~4gb ekrankarti lazim desem iosa gectigimizde bu kadar donanima gerek varmi? biliyoruzki Apple yazilimlari stabil mac secerken nasil secmeliyiz? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

arkadaslar omur boyu windows kullanan bizler macbook alirken sistem gereksinimlerini windowstaki gibimi secmeliyiz yani suam.bana 16gb ramli i5 veya i7 2~4gb ekrankarti lazim desem iosa gectigimizde bu kadar donanima gerek varmi? biliyoruzki Apple yazilimlari stabil mac secerken nasil secmeliyiz? Tesekkurler

1. Çok fazla ekran kartı seçeneğin yok. Ya Iris ya da Iris Pro. Air almayı düşünürsen o bile yok: HD Graphics 5000.
    2. +128 GB'lık ek alan için veya ek +4GB ram için 300-400 lira vermeyi düşünüyorsan tabii seçebilirsin. Donanıma olan gerekliliğin bilgisayarda ne yaptığına bağlı.
  • 15" te GT750 seçeneğide var .
  • In-ception kullanıcısına yanıt
    mac alacak birinin zaten oyunla pek ilgisinin olmasi beklenemez.
    ve mac almak isteyen biride windows ile yetinmiyorsa demekki ust duzey islemler yapacaktir diye dusunuyorum.Ornegin iste yazilimcilarin kullandigi turden windiwsta asiri ram yiyen uygulamalar veya grafikerlerin cizimde yuksek ekrankarti gereksinimi ve render islemlerinde yeterli cpu yu saglayacak sekilde olmasi bekledimizi varsaymanizi istiyorum.

• yukatida bahsettigim bu islemler icin windiwsta daha yukarida bahsettigim :) donanim yeterli olacaktir diye dusunuyorum va macta ne.seviyede mac sececez ? air dusunmuyorum tabiki bu yukarida bahsettigim agir islemler icin.Yani 2013 model (dwdrw kaldirilmis olmasindan dolayi ) macbookpro 15 inc modelinde sunulan hangi donanimlari tercih edecegiz sıklıkla soyluyorum yukarida dedigim.sistemin muadili olan.maci ariyorum kusura bakmayin apple ayri bir dunya bazi seylerin isimleri dahi degisik oldugundan bu dunyaya asina degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook'u Almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.