Şimdi Ara

Macbook Proma kahve dokuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay once aldigim MC723 model macbook proma malesef 3 gun once sekerli kahve dokuldu. Hemen kapatip kuruttuktan sonra tuslarda vs. herhangi bir problem bulunmuyordu ancak bir gun sonra tuslar yapis yapis oldugu icin islak mendille hafifce silmeye karar verdim ama ne olduysa ondan sonra oldu ve O ve H tuslarim calismamaya basladi. Bu gune kadar bekledim ici iyice kurur belki calisir diye ancak bir sonuc alamadim maalesef. Urun yurtdisindan gelme olmasina ragmen faturasi elimde ve 1 yil uluslararasi garantisi devam etmekte. Ne turlu islemler yapmami onerirsiniz arkadaslar veya direkt yetkili servise mi gitmeliyim ? Fakat bu kullanici hatasi oldugu icin muhtemelen klavyeyi yenileyecekler ve bu da bana biraz pahaliya patlayacak. Son care de buysa Ankara'da onerebileceginiz iyi bir yetkili servis var midir? Tesekkur ederim simdiden.

• Oncelikle gecmis olsun, her ne kadar oradan nefret etsem de cepa neo ya cihazinizi gosterin, onlar ne olabilir ne kadara patlar vs size soylerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

1 ay once aldigim MC723 model macbook proma malesef 3 gun once sekerli kahve dokuldu. Hemen kapatip kuruttuktan sonra tuslarda vs. herhangi bir problem bulunmuyordu ancak bir gun sonra tuslar yapis yapis oldugu icin islak mendille hafifce silmeye karar verdim ama ne olduysa ondan sonra oldu ve O ve H tuslarim calismamaya basladi. Bu gune kadar bekledim ici iyice kurur belki calisir diye ancak bir sonuc alamadim maalesef. Urun yurtdisindan gelme olmasina ragmen faturasi elimde ve 1 yil uluslararasi garantisi devam etmekte. Ne turlu islemler yapmami onerirsiniz arkadaslar veya direkt yetkili servise mi gitmeliyim ? Fakat bu kullanici hatasi oldugu icin muhtemelen klavyeyi yenileyecekler ve bu da bana biraz pahaliya patlayacak. Son care de buysa Ankara'da onerebileceginiz iyi bir yetkili servis var midir? Tesekkur ederim simdiden.

tek yapabileceğiniz servise götürüp temizletmeniz. aşırı bir fatura çıkarakcaklarını sanmıyorum. en fazla klavye takımı değişir o da size 100 dolar civrı bir fiyata patlar, hemde bu vesileyle türkçe klavye taktırmış olursunuz

• Tesekkur ederim cevaplariniz icin bugun neoya gittim ancak 360dolar civarinda bir fiyat verdiler klavye degisimi icin bu da cok pahali geldi bana. Daha ucuza halledebilecek bir yer var midir acaba oranin disinda.
  • quote:

Tesekkur ederim cevaplariniz icin bugun neoya gittim ancak 360dolar civarinda bir fiyat verdiler klavye degisimi icin bu da cok pahali geldi bana. Daha ucuza halledebilecek bir yer var midir acaba oranin disinda.

yuh çok olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Tesekkur ederim cevaplariniz icin bugun neoya gittim ancak 360dolar civarinda bir fiyat verdiler klavye degisimi icin bu da cok pahali geldi bana. Daha ucuza halledebilecek bir yer var midir acaba oranin disinda.

yuh çok olmuş

Adam sanki yeni bilgisatar aliyor 360 dolar fiyat nedir insaf ya
  • Klavye degistirirken sanirim on kismi oldugu gibi degistiriyorlar, mesela Turkce klavye ile Ingilizce klavyenin enter tuslarinin sekli farkli vs. O nedenle oyle bir fiyat cikmis olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple ya ondan pahalı herşeyi.
  • Onerileriniz icin tesekkurler arkadaslar yurtdisindan da arastirdim 2011 serisi macbooklarin sadece klavye degisimi degil o bolgedeki case degisiyormus direk o yuzden fiyat oyle. Yurtdisinda da 300dolar fiyat. Yani maalsef mecbur odeyecegim meblayi.
  • Geçmiş olsun,
    Apple Türkiye yetkili servislerinden olan Efor teknik, yetkili Kazım Bey ile görüşmenizi öneririm.
    Tel :0212 212 97 41
    Klavye değişimi yaptıracak olursanız önerim Türkçe klavye taktırın, yeni aldığım macbook pro garantili ürün değişiminde gösterdikleri ilgi beni fazlasıyla menmun ettti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.