Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
127
Favori
293.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Yeni Apple'larda sorun var

Kullanıcıların Apple'ın yeni oyuncaklarında yaşadığı bu sorun, teknoloji devinin canını çok sıkacak

Apple'a gelen arıza şikayetlerine göre, Retina ekranlı yeni MacBook Pro'lar önemli bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılar Apple'ın teknik destek birimine gönderdikleri mesajlarda, yeni laptop'larının görüntü arızası verdiğini belirtti.

Şikayetler, ekrana gelen görüntünün kaybolması gereken süreden birkaç dakika daha fazla ekranda kaldığı yönünde. AppleInsider'a göre sorun yalnızca açık renkli arka planlarda meydana geliyor ve beş dakika boyunca kaybolmuyor.

Aldığı arıza bildirimlerinden sonra Apple Store yenileme birimini devreye sokarak iadelere başlamış bile. Bazı raporlara göreyse sorun sadece bir dizi laptop'ta ortaya çıkmış.

AppleInsider her şeye rağmen görüntü gölgesi veya görüntü donması sorununun, diğer cihazlardaki düzlem içi anahtarlama (in-plane switching) panelini de etkileme ihtimaline karşı önlemini almış.

Kullanıcılar için iyi haberse, Apple'ın 14 gün içinde "sorgusuz sualsiz" iade kabul politikası. Şirket aynı zamanda 90 gün boyunca teknik destek garantisi ve arızalı parçalara karşı bir yıl süreli garanti sunuyor.

kaynak : chip

macbook almaya bu kadar yakınlaşmışken böyle bir sorunun çıkması kötü oldu gerçi birçok siteyi takip ediyorum ama bu konu hakkında çok net birşey yok umarım hepsinde yoktur ve yazılımsal destekle çözülebilir

aynen bende almaya hazırlanıyorken gördüm haberi, milyonda 1 de olsa gelir beni bulur biliyorum ondan birazdaha erteleyim diyorum almayı, türkiye de de destek yok bişe olsa yurt dışına da gidecen yaptırcan derken sıkıntı, en azından TR ye geldiğinde alıyım diyorum,,

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• quote:

quote:

quote:

Yeni Apple'larda sorun var

Kullanıcıların Apple'ın yeni oyuncaklarında yaşadığı bu sorun, teknoloji devinin canını çok sıkacak

Apple'a gelen arıza şikayetlerine göre, Retina ekranlı yeni MacBook Pro'lar önemli bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılar Apple'ın teknik destek birimine gönderdikleri mesajlarda, yeni laptop'larının görüntü arızası verdiğini belirtti.

Şikayetler, ekrana gelen görüntünün kaybolması gereken süreden birkaç dakika daha fazla ekranda kaldığı yönünde. AppleInsider'a göre sorun yalnızca açık renkli arka planlarda meydana geliyor ve beş dakika boyunca kaybolmuyor.

Aldığı arıza bildirimlerinden sonra Apple Store yenileme birimini devreye sokarak iadelere başlamış bile. Bazı raporlara göreyse sorun sadece bir dizi laptop'ta ortaya çıkmış.

AppleInsider her şeye rağmen görüntü gölgesi veya görüntü donması sorununun, diğer cihazlardaki düzlem içi anahtarlama (in-plane switching) panelini de etkileme ihtimaline karşı önlemini almış.

Kullanıcılar için iyi haberse, Apple'ın 14 gün içinde "sorgusuz sualsiz" iade kabul politikası. Şirket aynı zamanda 90 gün boyunca teknik destek garantisi ve arızalı parçalara karşı bir yıl süreli garanti sunuyor.

kaynak : chip

macbook almaya bu kadar yakınlaşmışken böyle bir sorunun çıkması kötü oldu gerçi birçok siteyi takip ediyorum ama bu konu hakkında çok net birşey yok umarım hepsinde yoktur ve yazılımsal destekle çözülebilir

aynen bende almaya hazırlanıyorken gördüm haberi, milyonda 1 de olsa gelir beni bulur biliyorum ondan birazdaha erteleyim diyorum almayı, türkiye de de destek yok bişe olsa yurt dışına da gidecen yaptırcan derken sıkıntı, en azından TR ye geldiğinde alıyım diyorum,,

Benim okuduklarıma göre os x 10.7 yi yükleyince sorun ortadan kalkıyormuş yazilimsal diyorlar ama daha resmi bir açıklama yok Apple dan bit açıklama yapsada kararımızı kesinleştirsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• chip'in apple haberlerine malesef güvenmiyorum. haber dogru ve sorun tabiki olabilir. ama sorun neyse 2 katı , satış rakamı neyse yarısı gibi özellikleri ile apple'lara karşı tavırları yüzyıllardır var

Orijinalden alıntı: zGr.

chip'in apple haberlerine malesef güvenmiyorum. haber dogru ve sorun tabiki olabilir. ama sorun neyse 2 katı , satış rakamı neyse yarısı gibi özellikleri ile apple'lara karşı tavırları yüzyıllardır var

Bu haber direkt appleinsider dan alınıp çevrilmiş birçok kiside bu hata var ama yazilimsal mı değil mı o önemli eğer donanimsalsa ürünü almiycam

Benim okuduklarıma göre os x 10.7 yi yükleyince sorun ortadan kalkıyormuş yazilimsal diyorlar ama daha resmi bir açıklama yok Apple dan bit açıklama yapsada kararımızı kesinleştirsek

10.7yle ne alakası var bunlar zaten lionla beraber geliyor, snow leopardla değil

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

10.7yle ne alakası var bunlar zaten lionla beraber geliyor, snow leopardla değil

Detayını tam bilmiyorum ama 10.7 derken ilk sürümü söylüyor olabilir 10.7.4 de suan lion bildigim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

quote:

"RETHYNA DISPLAY"

• Arkadaşlar new 13" macbook pro modelini alıp kullanan oldu mu acaba. Günlük kullanımda ve basit oyunlarda(mesela wow, silk road knight online tarzı bir oyunda) performans ve ısınma durumu nasıl? HD 4000 gpu'nun performansı ve cihazın genel olarak ısınma durumu en çok merak ettiğim iki konu. Alıp kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 12 Temmuz 2012; 11:28:13 >

ürünü aldım konuyu yukarı çıkarma zamanı

Sonunda kavuştunuz demek, iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yusufcetin

quote:

Kız tek kelime bile anlıyorsa arap olayım :)

Hahahaha, resmen yarıldım bu videoya

• Bende böyle bir sorun yok. Fakat alet sebepsiz yere 1-2 kere restart etti kendini. Onuda son update sonrası tekrar yapmadı.

Bende böyle bir sorun yok. Fakat alet sebepsiz yere 1-2 kere restart etti kendini. Onuda son update sonrası tekrar yapmadı.

Google chrome kullanırken mı oldu?

quote:

Bende böyle bir sorun yok. Fakat alet sebepsiz yere 1-2 kere restart etti kendini. Onuda son update sonrası tekrar yapmadı.

Evet varmı bunun için bilinen bir çözüm.

Cihaz uyandığında oldu 2 defa, bir kerede kafasına göre gitti.

quote:

quote:

Evet varmı bunun için bilinen bir çözüm.

Cihaz uyandığında oldu 2 defa, bir kerede kafasına göre gitti.

Bu sorun optımus teknolojisi nedenıyle oluyormus google yaptıgı chrome kartlar arası gecıs yaparken hata alıp kendını kapatmak ısterken macde reset atıyor dıye acıklama yaptı 2 cozum yolu var ılkı chrome kullanmıycaksın yada ıse ekran kartı gecısını otomatık degıl manuele ayarlıycaksın

• Nasıl kapatılıyor bu peki. Benim gördüğümde alette 2 adet ekran kartı var.

yurtdışından getirip uygun fiyata taksitle alabileceğim güvenilir biyer var mı?
    18 ağustosta avrupaya gidiyorum gezmeye ispanya,fransa,çek cumhuriyeti,italya fransa,hollanda bunların herhangi birinde uyguna alma şansım var mı? mümkünse taksitle peşin olarak veremem o kadar parayı :D
    birde hiç olmadı istanbulbilişimden alacağım 12 taksitle sizce mantıklı olur mu ib den almak?

teşekkürler şimdiden.

Orijinalden alıntı: syphonfilter

en geç eylülde bende retina lı macbook alacağım da birkaş şey sormak istiyorum.

yurtdışından getirip uygun fiyata taksitle alabileceğim güvenilir biyer var mı?
    18 ağustosta avrupaya gidiyorum gezmeye ispanya,fransa,çek cumhuriyeti,italya fransa,hollanda bunların herhangi birinde uyguna alma şansım var mı? mümkünse taksitle peşin olarak veremem o kadar parayı :D
    birde hiç olmadı istanbulbilişimden alacağım 12 taksitle sizce mantıklı olur mu ib den almak?

teşekkürler şimdiden.

yurtdışından getirip taksitle satan bir kişi tanıyorum ama biraz komisyon istiyordu onun dışında paykom var ki fiyatları bilkomda aşağı kalır değil paykom yada istanbul bilişimden alıcağına bilkomdan almanı tavsiye ederim
    yurtdışı olayına gelirsek ordada çok ucuz değil ortalama 4800 tl ye geliyor ispanya fransa hollanda dan birinde alabilirsin taksiti alıcağın ülkenin appstore gir orda ödeme seçeneklerini bulursun

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.