Şimdi Ara

MACBOOK PRO ANİDEN KAPANMA (Mid 2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim 13-inch, Mid 2009 macbook prom var 1 senedir aniden kapanma sorunu yaşıyorum. ilk zamanlar hard disk ten olacağını düşünüp ssd harddisk aldım kendime fakat değişen birşey olmadı. bazen 1 - 2 saniyelik donma sonrası kapanma bazen hdd kafa atarken bir ses çıkarır ya lak lak lak diye o ses eşliğinde donma ve kapanma bazende direk fişten çekmiş gibi kapanma şeklinde yaşıyorum. mid 2009 maclerde olan kronik bir sorunmu bu ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz :)

• Böyle bir kronik sorun bulunmamakta ram değişimi yaptınız mı hiç?

Eski ramlarinizi takıp tekrar deneyin.
  • losthell kullanıcısına yanıt
    ram değişimi yaptım 2012 yılında 2*4 gb ddr3 ram taktım bu sorunu son 1 yıldır yaşıyorum yinede dediğinizi yapmalımıyım
  • Bende de 2.cihaz olarak 2009mid var. 2012 gibi ben de 2x4gb ram taktım ve sıkıntısız kullanıyorum.

Normalde bu tür sorunlar ramden ya da distkten olur..ssd almışsınız o yüzden ram olabilir. Yalnız o çıkan ses düşündürdü beni.

En kötü ramleri çıkartıp yuvayı üfleyin ram tırnaklarınıda elinizle bastırarak silin. O da olmazsa eski ramleri bir takın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dediğiniz gibi ramlari çıkartıp temizliycem inşallah olur çünkü eski ramlerim bende değil :( yardımın için çok teşekkürler devam ederse tekrar yazarım iyi günler
  • Anahtarlık yapmadıysa eski ramler duruyordur ben de 2x1gb olarak. Yine devam ederse gönderirim kargoyla denersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    inşallah duruyordur ben denememi yapıp bilgi vericem tekrar çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro Çıtırtı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.