Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
54
Favori
143.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-2017-15-touchbar-core-i7-3.1ghz-16gb-ram-1-tb-ssd-695964973/detay


    Bu ilan icin ne düşünüyorsunuz ben işkillendim açıkçası çok uygun değil mi fiyat?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felina.

    Merhaba arkadaşlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-2017-15-touchbar-core-i7-3.1ghz-16gb-ram-1-tb-ssd-695964973/detay


    Bu ilan icin ne düşünüyorsunuz ben işkillendim açıkçası çok uygun değil mi fiyat?
    Fazla ucuz




  • Bir buçuk yıl aradan sonra bende 2019 15" ile tekrar aranıza katıldım
  • Merhaba arkadaşlar,

    2017 Macbook pro'mu satıyorum. 15 inç touchbarlı 256gb ssdli model. Pil döngüsü 100de. Space gray rengi, temiz.

    3 gün için fiyat 9000 lira, ilgilenenler yazabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de macbook pro 13" alacağım. Daha önce hiçö kullanmadım ve 2. el alacağım. 2017 modelleri 6500 lira civarında acaba onlar 2016 mı? Öyle duyumlar aldım. Bir de son macbook modellerinde ön tarafta "macbook pro" yazısı olmuyormuş, doğru mu?
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Hangi model olduğunu acak ürün kodundan anlayabilirsin.
    Bende 2016 var. Önünde Macbook Pro yazıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavye koruyucu silikon kilif aldim. Ekranda iz birakir mi zamanla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok hafif bir iz birakiyor ama ekran acikken belli olmuyor isik nedeniyle.Ekran karanlikken farkediliyor.Benim yaptigim gibi ekranada koruyucu film taktirirsaniz sorun kalmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2017 15" MacBook Pro kullanıyorum. Geçen gün klavyenin "g" harfinin basmadığını fark ettim. Sert basarak işlem görüyordu ancak. Şuan herhangi bir sorun yok ama içimde bir sıkıntı oluştu acaba bozulur mu diye. Garantim 1 ay sonra sona eriyor. Ne tavsiye edersiniz?
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    2015 sonrası tüm MBP'ler için klavye değişim programı mevcut satın alımınızdan 4 sene süreyle. Direk gönderin, top case tamamen değiştiriliyor.
  • Harley-Davidson kullanıcısına yanıt
    Bende gayet bırakıyordu hatta kapağı kaldırdığımda ekrana yapışmış halde buluyordum çoğu zaman. Çok sinir bozucuydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce mbp 13 2018 aldım. Şuan space tuşu sıkıntılı. İzmir de yaşıyorum, klavye değişimi için illa İstanbul'a mı gönderiyorlar? İzmir de apple servisi var ne kadar güvenilebilir?

    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar sizce macbook pro cihazım ne kadar eder?

    2016 touch bar 15

    Yükseltilmiş i7 işlemci

    Radeon 460 pro

    2 TB SSD

    16 ram

    Sıfır gibi garantisi bitti.
  • Merhaba arkadaslar bugun Pro 13 2018 modelini aldim. Bir sorum olacak. Macbook'u ilk acilista parmak izi kullanarak acabiliyor muyuz? Yeniden baslattigimda veya kapatip actigim da parola istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KızgınHokkabaz

    Merhaba arkadaslar bugun Pro 13 2018 modelini aldim. Bir sorum olacak. Macbook'u ilk acilista parmak izi kullanarak acabiliyor muyuz? Yeniden baslattigimda veya kapatip actigim da parola istiyor.
    telefon tabletler gibi sadece uyku modundan uyanınca paralo istemez , yeni açılınca parola ister , güvenlik sebebi ile
  • Arkadaşlar Mac sistemi için rahatlıkla hoparlör ses ayarlarını yapacağım bir program önerisi var mı ? Tabi ücretsiz olsun.
  • Merhaba arkadaşlar, MacBook Pro 13 inç 2018 touch bar modelini kullanıyorum. Bilgisayarı akşamları hiç kapatmaz sadece ekranı kilitler ve kapağını kapatırdım. Sabah açtığımda ise pil yüzdesinde hiç azalma dahi olmazdı ama son 10.14.6 güncellemesinden sonra dün akşam aynı işlemi yaptım ve bugün %6 azalma olmuş. Neden böyle olmuş olabilir?
  • Merhaba klavye değişim programı için bilgisayarı satın aldığım ESC Bilgisayar tarafından arandım.Klavye değişim programından bahsedildi. Bütünleşik olduğu için batarya da değişecekmiş. Açıkçası işkillendim. Bu kampanyaya öncelik verildiğini, kısa sürede sıraya alınmadan değişim yapılacağı söylendi. Neden böyle bir teşvik yaptıklarını çözemedim ve apple tarafından aranma isteği bıraktım. Telefondaki yetkili istediğim servise bırakabileceğimi,elden akasya apple storea götürebileceğimi söyledi. Kargoda risk almaktansa elden vermek daha mantıklı. Akasyaya bıraktığımdaki teknisyen kalitesiyle esc bilgisayar teknisyeni kalitesi arasında fark olacağını düşünüyorum. Şu an klavyede bir problem yok ama uzun soluklu da mantıklı olacaktır + sıfır batarya da ömür uzatır.Akasyaya bırakan varsa ne kadar sürede teslim aldığını söyleyebilir mi? veya ESC bilgisayardan aranan oldu mu bu şekilde. Onların teknik destek kalitesi nasıldır? Sizce sorun yokken değişim yapmak mantıklı mı? (cihaz mbp 2016 touchbar. daha önce ekran değişim programı daha yokken kronik sorundan dolayı sıfır ekran değişimi yapıldı.o zaman troy'a vermiştim izmirde,memnun kalmıştım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurel -- 19 Ağustos 2019; 17:53:8 >




  • Onurel kullanıcısına yanıt
    Top case değişimi 3. parti tarafından yapılmıyor, servis Akasya'ya gönderiyor, orada değiştiriliyor ve geri gönderiliyor. Durum gayet normal. 1 hafta sürüyor aşağı yukarı işlem şehir dışı için, İstanbul'da farklı olacağını sanmıyorum yetkili servis aracılığıyla yapılırsa. Gönderin eğer klavyede bir probleminiz varsa. Yok eğer klavyem problemsiz derseniz servis değişim programının suistimali olur sadece. ESC'nin herhangi bir sorununuz olduğunu belirtmeden sizi buna teşvik etmesi etik değil açıkçası. Apple'a bu durumu belirtirseniz iyi olur.
  • Onurel kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende geçen yılın başında Vatan bilgisayardan aldığım MBP Touchbar 2016 var. Bazen B harfine tıkladığımıda 1'den fazla harfi peş peşe yazıyor ve ekrandan ışık sızması var.
    Geçen hafta Türkiye'de izindeyken, Hatay'da bir Apple yetkili servisi açılmış olduğunu fark ettim ve sorunları konuşmak için girdiğimde öğrendim klavye değişimi programını. Ama izine acil gittiğim için bilgisayarımı yanıma almamıştım ve belki 1 yıl daha bu değişimi yaptıramayacağım. Konuştuğum yetkili, klavye değişiminin 4 yıl içinde yaptırabileceğimi ama ışık sızması olayı için Apple'ın herhangi bir programı olmadığınıda söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguakdenizli -- 20 Ağustos 2019; 13:2:18 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.