Merhaba, Macbook pro 17'' kullanıcısıyım. Daha alalı neredeyse 1 sene oldu olacak. Makinanın bugüne kadar sorunu olmadı. Bugün şarj da sorun yaşıyorum. Sabahleyin hiç bir sorunu olmadan şarj olurken şimdi bir anda şarj etmemeye başladı. Şarjın üzerindeki yeşil ışık yanmıyor priz takılı iken. Başka bir prize takıp denedim fakat gene olmuyor. Aynı prizlere iphone umu takıp denedim hiç bir sorun yok. Iphone un şarjındaki prize giren aparatı çıkarıp macbook un adaptörünküne takıp denedim fakat gene bir sonuç alamadım. Sizce sorun ne olabilir. Apple ın sitesinden battery update 1.2 yi bulup indirdim ama indirip yüklemeye kalktığımda bu bilgisayarda buna gerek olmadığını yazdı. Sorun ne olabilir sizce? yardımcı olursanız sevinirim.
Şarj cihazınızda bir sorun olabilir.Garantisi varsa değiştirmeyi deneyin,yoksa yenisini almak durumundasınız.Bilgisayarın bataryası veya başka bir şeyde sorun olduğunu düşünmüyorum.
servisine telefon açtım durumu belirttim bilgisayarı ve bataryayı kargolamamı kendilerine istediler. Yapacak başka bir şey yok sanırım. Garanti dahilinde halledicekler sanırım. bilgi için teşekkürler
Benimde başıma çok benzer bir sorun geldi , iş çok basit sanarken anakart değişimine kadar gitti. 150 liralık adaptör 1500 liralık anakartı yaktı. Konu linki burada ;http://forum.donanimhaber.com/m_37288679/tm.htm