Şimdi Ara

MacBook pil ömrünü uzatma [Rehber - Aldente Ortaklık - Battery] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
27
Favori
20.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende AlDente pro grubuna katılabilirim.

• AlDente Pro

Lifetime License (Ömür boyu) alacak varsa ortak olabiliriz.

henüz almayanlar mesaj atsın ortak alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelscafe -- 17 Ekim 2024; 15:38:40 >
  • Dostlar inşallah yanlış bir yere yazmıyorum, 2022 M2 Air kullanıyorum. Pil sağlığım %100. Sorun yok.

Fakat şöyle bir durum var; özellikle ekran kapağı açıkken bilgisayarı beş gün - bir hafta gibi sürelerde sistem kapalı şekilde tuttuğumda şarj tüketimi söz konusu. Hatta tamamen bittiği durumda yaşadım. En son testi yaptığımda cuma günü %77'de bıraktım pili, bugün (çarşamba) açtığımda %66 idi.

Bugün bilgisayarı %65 şarja inince bir kaç defa yeniden başlattım ve her başlatışımda pil bir %62 oldu bir %67. Anormallikler zinciri söz konusu. Aldente kullandım fakat bu app ücretli diye Github üzerinden açık kaynaklı yazılıma geçtim (Battery Toolkit) bunlarla ilgisi olur mu diyeceğim bir seneden fazla oluyor kullanalı bu uygulamaları.

Genius Bar'a gitsem yardımcı olmazlar diye endişe ediyorum açıkçası. Garanti bitmesine bir ay kaldı. 7-8 aydır bu sorun var. Öneri bekliyorum.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Cihazı dip şarj ve sonrasında tam şarj ederek pil kalibrasyonu yapın devam ediyorsa bence servise götürün.

• angelscafe A kullanıcısına yanıt

Cumartesi randevu aldım artık. Değişik bir sorun. Bakalım ne olacak.

• Aldente pro lifetime lisans aldım ama bunu 2 kişiyle nasıl paylaşacağım maliyet düşüreyim en azından

• Aldente Pro üyeliğindeki hakkımı 250 TL'Ye devrediyorum. SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 26 Ekim 2024; 15:7:46 >
  • angelscafe A kullanıcısına yanıt

Aleti sıfırlayıp geri verdiler  Güleyim mi ağlayayım mı söveyim mi bilemedim. Komik.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi yapmayı deneyin muhtemelen donanımsal bir sorun varsa kalibrasyon sonrası ortaya çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.