Şimdi Ara

Macbook aldım kılıf istiyorum ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sonunda macbook aldım.

Model: MGX72TU/A
    Sıfır olarak 3170 tl ye tr klavye ve garantili olarak aldım.

Kırmızı renkde mat plastik bir kılıf istiyorum. Nereden bulabilirim? Bir çok yerde parlak parlak var. Siz neler kullanıyorsunuz?

Birde ekrana jelatin gerekli mi? Bence abartı olur.

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

apple online storedan kılıflara bak,
    ben koruması için tech21 in impact snap case modelini aldım. tabi tercih meselesi. jelatine gerek yok.

Ne renk aldınız? Kırmızı yok ya hiç bi markada :@:@

Orijinalden alıntı: asruh03

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

apple online storedan kılıflara bak,
    ben koruması için tech21 in impact snap case modelini aldım. tabi tercih meselesi. jelatine gerek yok.

Ne renk aldınız? Kırmızı yok ya hiç bi markada :@:@

Gri, şeffaf gibi rengi. Toz vs göstermesin diye böyle aldım aslında siyahı daha güzel duruyordu ama siyah falan çok toz gösterir

• ben speck seethru saten kullanıyorum mat siyah olanını mat doku hoşuma gidiyor ama denildiği gibi toz gösterme mevzusu var..

kırmızısı olarak şu şekilde var düşünürsen

http://www.gold.com.tr/speck-seethru-saten-sert-13inc-macbook-pro-kirmizi-kilif_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can87 -- 7 Ocak 2015; 12:02:21 >

Orijinalden alıntı: can87

ben speck seethru saten kullanıyorum mat siyah olanını mat doku hoşuma gidiyor ama denildiği gibi toz gösterme mevzusu var..

http://www.gold.com.tr/speck-seethru-saten-sert-13inc-macbook-pro-kirmizi-kilif_u

Bunu gördüm de beğenmedim ya rengini. Sanki kız işi gibi. Mat istiyorum zaten kir göstersin sorun yok silerz. Parlak çok daha kötü bence. Hataa mat slikon gibi var mıdır slikon şeklinde sert slikon?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can87

ben speck seethru saten kullanıyorum mat siyah olanını mat doku hoşuma gidiyor ama denildiği gibi toz gösterme mevzusu var..

Bunu gördüm de beğenmedim ya rengini. Sanki kız işi gibi. Mat istiyorum zaten kir göstersin sorun yok silerz. Parlak çok daha kötü bence. Hataa mat slikon gibi var mıdır slikon şeklinde sert slikon?

bu da mat zaten..mat kırmızı düşünüyorum yazdıgın için yolladım linki..

speck'te satin olanlar mat diğerleri ya seffaf yada renkli plastik..renk secenekleri cok ama bulunur mu bilemiyorum..ben d&r'dan almıstım oraya bakabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kılıflar ısınma sorunu yaratıyomu kasa alüminyum olduğu için çabuk soğuma özelliğini kaybeder mi ? Ben de almayı düşünüyorum açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıf kullanmanın amacı ne macbook'larda onu hala anlamadım . sürekli yanımda taşıyorum ona rağmen hiç kılıf düşünmedim çizilme riski falan yok ki aletin cep telefonu gibi cebimize koymuyoruz sonuçta çantasında taşıyoruz. aletin karizmasını öldürmeyin boşverin kııfı

Orijinalden alıntı: celaldk

Kılıf kullanmanın amacı ne macbook'larda onu hala anlamadım . sürekli yanımda taşıyorum ona rağmen hiç kılıf düşünmedim çizilme riski falan yok ki aletin cep telefonu gibi cebimize koymuyoruz sonuçta çantasında taşıyoruz. aletin karizmasını öldürmeyin boşverin kııfı

Kuzenim benden görüp mac aldı 3. Günde elinden kayıp yere düşürdü üst ekran kapağı yamuldu tam da bir üst modeli ile değiştirmeyi düşünüyordu. Bunu görünce bende tech21 in darbeye dayanıklı kılıfı impact case ini aldım. Takıntılı biriyim çizikte bile sıkıntı yaparım ama düşse o hale gelse hergün görüp üzülürüm yani :( bide kılıfta alt ayakları beğendim düz masada çok kaymıyor
    Edit: Apple a durumu söylememize rağmen müşteri memnuniyeti diyerek bir üst model istediği mac ile değişimini yaptılar. İşte Appleı seviyoruz <3 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 8 Ocak 2015; 11:34:31 >

• Hocam aldığınız yerin güvenilirliği konusunda bir sıkıntı yok değil mi? Apple Türkiye garantili yani cihazları da? Fiyatlarının piyasaya göre bayağı uygun olması düşündürdü de. Yakın zamanda MacBook alacağım ama Apple Online Store'dansa böyle yerlere de yönelebilirim.

Orijinalden alıntı: mebrar

Hocam aldığınız yerin güvenilirliği konusunda bir sıkıntı yok değil mi? Apple Türkiye garantili yani cihazları da? Fiyatlarının piyasaya göre bayağı uygun olması düşündürdü de. Yakın zamanda MacBook alacağım ama Apple Online Store'dansa böyle yerlere de yönelebilirim.

Kargoyu bugün teslim alacağım. Bilgi veririm. Tr garantili.

Orijinalden alıntı: celaldk

Kılıf kullanmanın amacı ne macbook'larda onu hala anlamadım . sürekli yanımda taşıyorum ona rağmen hiç kılıf düşünmedim çizilme riski falan yok ki aletin cep telefonu gibi cebimize koymuyoruz sonuçta çantasında taşıyoruz. aletin karizmasını öldürmeyin boşverin kııfı

Hocam macler çok kolay çizilen aletlerdir. Ben bu konuda çok titizim. Kafaya takarım deliririm. Evde belki birşey olmaz ama okula falan götürücem. Malın biri yanlışlıkla çarpar falan. Kıskanç dolu zaten. Sağlama almak lazım :)

Ürünü teslim aldım. Bilkom garantili. Çok hızlı kargoladılar. Kutusuyla geldi hiç açılmamış halde. Çok da ilgililer. Her konuda arayabilirsiniz.

Bir tane de ben aldim yarin elimem ulascak. Son bir tane kalmis mgx72den, birisi alsin hemen bence. Fiyat diger sitelere gore oldukca iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende o ürünü araştırıyorum fakat en ucuz 3250TL ye buldum nereden buldunuz o fiyata ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.