Şimdi Ara

Macbook aldım kılıf istiyorum ne önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

teşekkürler bu gün teslim aldım tech21 gayet başarılı bir kılıf, buradan herkese tavsiye ederim, çok hoş bir dokusu var kullanırken adamın içi rahatlıyor

nereden aldınız. kırmızı renk var mı
  • Siyah toz vs çok gösteriyormu?

@asruh03 darbe dayanıklı olduğundan fiyatı aslında normal 99$ dı heralde us store da da fiyatı.

bi de nifty drive yada jetdrive lite alabilirsem tam olacak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 11 Ocak 2015; 14:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    hayır tozla ilgili bir sıkıntım olmadı gayet hoş ve mat bir görüntüsü ve dokusu var, tam üzerine oturuyor siyah güzelde durdu, tavsiye ederim dediğim gibi tek sıkıntı biraz pahalı olması

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

hayır tozla ilgili bir sıkıntım olmadı gayet hoş ve mat bir görüntüsü ve dokusu var, tam üzerine oturuyor siyah güzelde durdu, tavsiye ederim dediğim gibi tek sıkıntı biraz pahalı olması

biraz değil baya pahalı. o fiyata harici hdd alırım ben yahu. onuda bir araştırıcam 128gb yetmiyor. of ucuz yollu bir şey yok mu iyi kalitede..aliexpress den mi alsak ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asruh03

Tucedo.com havale fiyatıdır

http://www.tucedo.com/asp/product/47324/APPLE-MacBook-Pro-13-3-Retina-DC-i5-2-6GHz-8GB-128GBflash-Iris-MGX72TU-A

hocam burda 3.439 tl yazıyor siz nasıl o fiyata aldınız?
  • ceza_61 kullanıcısına yanıt
    o zaman kampanya vardı. birde ben havale ile aldım. Şuan söylediğiniz fiyattan da alamazsınız stokları yok çünkü. en uygun 3600-3700 e bulunur belki. Ben satıyorum benimkini.15'' harici ekran kartlı model aldımm onu kullanıyorum bu yeterli olmadı bana 2 gün kullandım koydum kutusuna tertemiz haberin olsun kardeşim.

Tech21 Impact Snap Case aldım, siyah renkli,mat. fena halde parmak izi yapıyor ve lekeli görünüyor. bu konuda bir fikriniz var mı acaba. herhangi bir temizleme şekli önermiyor apple teknik. rengi değiştirelim diyorlar. ancak diğer renklerde ortadaki koruyucu kare kasa fazla görünüyor gibi duruyor.
    çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: gogop

merhabalar,

Tech21 Impact Snap Case aldım, siyah renkli,mat. fena halde parmak izi yapıyor ve lekeli görünüyor. bu konuda bir fikriniz var mı acaba. herhangi bir temizleme şekli önermiyor apple teknik. rengi değiştirelim diyorlar. ancak diğer renklerde ortadaki koruyucu kare kasa fazla görünüyor gibi duruyor.
    çok teşekkür ederim.

Aynısının gri olanını kullanıyorum,hiç iz yok. Keşke gri alsaydın.. Aynı zamanda Moshi palm guard aldım, 2 aydır kullanıyorum iki ürünüde gerçekten çok başarılı oldu.
    Makinenin güzelliği biraz bozuldu ama full koruma oldu. Şimdi ekran için film ve klavye için bişey düşünüyorum.
    Ufaklık var 4 yaşında,korumam lazım makineyi :)
    Moshi bu,kesinlikle tavsiye ederim.
    https://www.izone-stores.com/product/moshi-palmguard-palm-rest-protector/

• Ben 15$ a aliexpreskodan sipariş ettim kırmızı mat. Gelsin bakalım nasılmış

• http://store.apple.com/tr/product/HD585ZM/A/retina-ekranl%C4%B1-15-in%C3%A7-macbook-pro-i%C3%A7in-tech21-impact-snap-case?fnode=50&fs=s%3DtopSellers%26f%3D15inchmacbookproretinadisplay%26fh%3D36c2%252B2c15
    aynısını aldım apple store'dan . 3 günde geldi .
    Ürün mükemmel, tam uyuyor, hafif kalınlaşıyor ama değer bence cihazı koruma adına.
    Ayrıca palm guard kesinlikle öneririm,bu kadar kaliteli birşey beklemiyordum.ebay den alabilirsin bende oradan aldım. akşama resimleri eklerim,renk aynı varmı yokmu anlamıyorsun,en çok kir tutan yer klavye altı malum.. elleri koyuyoruz , avuç içleri terliyor yada ellerimizdeki kir zamanla işliyor makinaya.

• arkadaşlar macbookta kılıf kullanmak çok mantıksız, ben de bir sürü para verip aldım ama şu anda kullanmıyorum. cihazda aşırı derecede ısınma problemi yaratıyor, hava sirkulasyonunu bozuyor.

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

arkadaşlar macbookta kılıf kullanmak çok mantıksız, ben de bir sürü para verip aldım ama şu anda kullanmıyorum. cihazda aşırı derecede ısınma problemi yaratıyor, hava sirkulasyonunu bozuyor.

Tech21 i kullanıyorum sorun yaşamadım.

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.