Şimdi Ara

Macbook Air Thunderbolt to HDMI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 ortası 13" bir Macbook Air 'im var.Yani Thunderbolt çıkışı var.

Linkteki Thunderbolt to HDMI kablosunu aldım ve Asus Vs278H monitörüme görüntüyü yansıtamadım. Bazı yabancı sitelerde Thunderbolt çıkışının Yosemite güncellemesinden sonra kesinlikle apple monitörleri hariç dışarıya görüntü aktarmadığını yazmış.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/thunderbolt-mini-displayport-to-hdmi-kablo-1-8m-138158329

Bunun nedeni ne olabilir ?
    Çözümü var mı ?

Not: Yosemite yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 17 Aralık 2014; 9:18:13 >

• Ama bende Yosemite yüklü ve bazı forumlarda yosemite dan sonra apple harici tv ve monitore yansıtma yapmıyor diye yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Macbook Air'de Yosemite kullanarak Thunderbolt -> HDMI adaptör üzerinden monitör ve TV den görüntü alıyorum. Kullandığım adaptör Apple marka bile değil, bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highsane

Merhaba,

Macbook Air'de Yosemite kullanarak Thunderbolt -> HDMI adaptör üzerinden monitör ve TV den görüntü alıyorum. Kullandığım adaptör Apple marka bile değil, bir sorun yaşamadım.

Peki rica etsem nereden aldığınızı ya da ürünün linkini söyler misiniz bende alıp kullanayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    macbook air trackpad sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Macbook Air SSD Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Macbook Air M1 için USB Hub
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.