Şimdi Ara

macbook air sistem kurulum cd'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce açtığım iki başlıktada yardım bulamadım, en iyisi cd satın alayım veya çıkarsa hayrına birisinin cdsini bilgisayarımı yüklemek için kullanayım diye verir belki diye başlık açtım..

intel tabanlı macbook air 13.3" sistem ve programlar cdsi lazım..

satabilirim diyen fiyatı yazarsa çok iyi olur,

yarın müsaitim bende taksim tarafındayım bi yerde buluşuruz sen bi kahve ısmarlarsın o sırada da benim cd ile kurulumu yaparsın diyen olursa direk mesajla telefon numarasını yollarsa çok sevinirim =)

kurulum için cdsini kullanmama izin verecek birisi olursa efsane sevinirim aslında.. sağda solda lisanslı orjinalini arıyorum kimsenin elinde satışta ve stoklarında yok..

Orijinalden alıntı: mnadir

daha önce açtığım iki başlıktada yardım bulamadım, en iyisi cd satın alayım veya çıkarsa hayrına birisinin cdsini bilgisayarımı yüklemek için kullanayım diye verir belki diye başlık açtım..

intel tabanlı macbook air 13.3" sistem ve programlar cdsi lazım..

satabilirim diyen fiyatı yazarsa çok iyi olur,

yarın müsaitim bende taksim tarafındayım bi yerde buluşuruz sen bi kahve ısmarlarsın o sırada da benim cd ile kurulumu yaparsın diyen olursa direk mesajla telefon numarasını yollarsa çok sevinirim =)

kurulum için cdsini kullanmama izin verecek birisi olursa efsane sevinirim aslında.. sağda solda lisanslı orjinalini arıyorum kimsenin elinde satışta ve stoklarında yok..

aradığınız cd yi intetnet üzerinden torrent vasıtasıyla indirebilirsiniz. windowsun aksine mac bilgisayrınıza kurduğunuz sürece OSX cd lerini indirmek illegal değil, zaten bilgisayarınızın kendisi ürün lisansı olarak kabul ediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

aradığınız cd yi intetnet üzerinden torrent vasıtasıyla indirebilirsiniz. windowsun aksine mac bilgisayrınıza kurduğunuz sürece OSX cd lerini indirmek illegal değil, zaten bilgisayarınızın kendisi ürün lisansı olarak kabul ediliyor

aynen katiliyorum
    yalniz torrent den indirdikten sonra en az 8 gb lik bir flash a veya harddiske kurduktan sonra atabilirsin ben baya zorlandim bu kisimda ama en sonunda hallettim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.