Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi bir sorunum var. Ara ara internet kopuyor. İnternette sorun yok. Cihazda internet gidiyor. HUB’u söküyorum takıyorum falan öyle düzeliyor. Problem ve çözümü nedir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Macbook Air M1 - İnternet Kopma Sorunu

-
-
Bende de bu aralar oluyor fark ettim. Bende belirli bir süre bekledikten sonra geliyor.
-
Aynen bekleme sonrası oluyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durum bende de var ama nedenini çözmüş değilim mevcut wifi den de kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Tabi bilgisayarın kendisinden de kaynaklı olabilir. Bir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
-
Ben HUB ile kablolu bağlanıyorum hocam.
-
Bende de aynı yazılım ile alakalı olabilir mi? Yeni güncelleme sonrası çözülebilir bence İngilizcesi olan kardeşler reddit de araştırabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen işletim sistemiyle alakalı. Bir güncelleme vardı onu yaptım. Bakalım tekrar karşılaşacak mıyız
-
Benimki güncel hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sorun sadece Macbook'da değil kullandığım Iphone'da da oluyor nadiren de olsa aynı sorunu Iphone'da da yaşayan var mı?
-
Aynen öyle. Bunu da yaşıyorum. 2. Nesil iphone se var.
Apple’ın kendi hub’ları hariç çok yaşanan bir durum,
1) Hub’ın Mac’e girdiği ucunu alüminyum folyo ile kaplarsan sorun çözülür,
2) Hub’a bağladığın USB’yi cihazı uzatma kablosu ile hub’a bağlarsan sorun çözülür
Bu sorun %90 hub ile alakalı. Hublar maalesef internet dalgalarını yaydıkları elektromanyetik dalgalarla engelliyor. Kullandığınız hub kablosuz laptoba bitişik hublardan değiştirmenizi öneririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kablolu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X