Bildirim
MacAir i5 64gb SSD-- 2075 TL SON 2 URUN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kampanya bitmistir. 2444 tl yeni satis fiyati. -
64gb nedir ya. Ayıp bu devirde 64gblık bilgisayar satmak. apple'a -
alıp almamak arasında çok uzun süre kararsız kaldığım bir ürün. evde zaten iki bilgisayar olduğu için sadece internete bakıp stok sayısının düşmesini izlemekle yetindim. hafif pişmanlık duymuyor da değilim aslında...
bence oyun oynamayan (ya da basit oyunları tercih eden), sadece ofis ve internet ağırlıklı çalışan kullanıcı için ideal bir konfigürasyonu var.
"sadece ofis ve internet için o kadar para verilmez" diyecek arkadaşlar hiç zahmet etmesinler. bu bir tercih meselesi ve ben piyasadaki muadil herhangi bir ürün yerine macbook air'i tercih ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: DayLight66
64gb nedir ya. Ayıp bu devirde 64gblık bilgisayar satmak. apple'a
ssd hocam, 128 versiyonu da var ama en az 300tl fazla -
ssd olduğunu biliyorum. 64gb neye yeter. 2500tl vereceğim 64 gb diskim olacak. Akıl kârı değil. -
64gb lık surumu alıp ıcıne 256gb lık ssd takın... -
Ben oyle yapmayi dusunuyorum en kisa zamanda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
64gb lık surumu alıp ıcıne 256gb lık ssd takın...
macbook air in içini açabileceğinizi mi sanıyosunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhantezel92
quote:
macbook air in içini açabileceğinizi mi sanıyosunuz?
arkadaşlar macbooklara yabancı sanırım, macbook prolar tamam ama air modellerine müdahele şansınız pek yok gibi.. -
Aynı ürünü geçen hafta Vatanbilgisayar' dan 1806TL' ye alanlar var. -
11' macbook airin içini yetkili teknik servis veya bu işte uzmanlaşmış notebook tamir firmaları haricinde açmak çok zor,çok ince yapısı nedeniyle ve teknik servis haricinde upgrade garanti dışı olur ve diyelim ki tüm riskleri aldınız ve cihazın 64gb olan ssd'sini upgrade yapmak istediniz mini pci ssd 'yi nerden bulacaksınız veya bulsanızda fiyatı ne olacak ?? Macbook air 11' sizin bildiğiniz 2.5' sata ssd harddisk veya 1.8' micro sata ssd hdd kullanmıyor, macbook air 64gd mini pci ssd kullanmaktadır.
256 gb mini pci ssd taiwan firması photofast tarafından üretilmiştir fakat fiyatı hakkında bilgi yok büyük ihtimalle uçuk fiyat olacaktır.
ssd diski upgrade ederim diyen arkadaşların bilgisine sunarım.
buyrun 256gb ssd diskin resmi
http://cdn.razorianfly.com/wp-content/uploads/062433-photofast_500.jpg
ve bu da macbook air de ssd diskin yeri
http://cdn.razorianfly.com/wp-content/uploads/062847-LknkqWKga2vIIUHD.huge_500.jpg
-
Diske o kadar paramı verilir
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Carrefour' dan 750GB Hitachi marka 2,5" harici HDD' i 99TL + taksitle almıştım
-
Adamlar dalga gecer gibi fiyatla oynuyor yahu. Yine bu fiyattan son bilmem kac ürün yazıp 2075 yapmışlar fiyatı. -
quote:
Orijinalden alıntı: oksit
quote:
quote:
arkadaşlar macbooklara yabancı sanırım, macbook prolar tamam ama air modellerine müdahele şansınız pek yok gibi..
ağzı olan konuşuyor tabi normal
http://www.mx.com.tr/?iID=52&mID=43
mac book air ler için özel üretilen 256gb ssd ve TR de satışta....
Tabi ama olurmu? içi açılmayan alete adamlar fantezi olsun diye ssd getirip satıyor
bizim halkımız bu kadar yüksek bilgiye! sahipken, bunu satan firma halt etmiş.
hayır merak etmiyorda değilim ordan burdan gördüklerini kendi deneyimleri gibi yazan insanlar bunları yazınca ne oluyor acaba? hayatlarında kaç tane macbook ları olmuş...
sene 96 dan beri mac kullanıyorum demekki hala sizin kadar bilemiyorum . kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 9 Şubat 2012; 14:34:16 >
-
Hocam cevap icin tebrik ediyorum seni :)
Ben SSD lerin fiyatini goremedim ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankaf -- 9 Şubat 2012; 14:51:09 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oksit
quote:
quote:
arkadaşlar macbooklara yabancı sanırım, macbook prolar tamam ama air modellerine müdahele şansınız pek yok gibi..
ağzı olan konuşuyor tabi normal
http://www.mx.com.tr/?iID=52&mID=43
mac book air ler için özel üretilen 256gb ssd ve TR de satışta....
Tabi ama olurmu? içi açılmayan alete adamlar fantezi olsun diye ssd getirip satıyor
bizim halkımız bu kadar yüksek bilgiye! sahipken, bunu satan firma halt etmiş.
hayır merak etmiyorda değilim ordan burdan gördüklerini kendi deneyimleri gibi yazan insanlar bunları yazınca ne oluyor acaba? hayatlarında kaç tane macbook ları olmuş...
sene 96 dan beri mac kullanıyorum demekki hala sizin kadar bilemiyorum . kusura bakmayın
müdahele şansınız pek yok gibi diye özellikle belirttim nedeni ise alacağınız ssd nin çok pahalı olmasıdır? mackbook proda hard disk ucuza temin edilip değiştirilir ancak airde durum çok maliyetli... birde tabi bilkomun garanti durumu var, siz bunu açmışsınız diyip sizi garantiden edebilirler.. ebayde bile 256 gb fiyatı 380 usd civarında. türkiyede ne kadar olur bilmiyorum artık...
yoksa tabiki 5-10 vidayı sökmek hiçde zor değil...
hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jean001
alıp almamak arasında çok uzun süre kararsız kaldığım bir ürün. evde zaten iki bilgisayar olduğu için sadece internete bakıp stok sayısının düşmesini izlemekle yetindim. hafif pişmanlık duymuyor da değilim aslında...
bence oyun oynamayan (ya da basit oyunları tercih eden), sadece ofis ve internet ağırlıklı çalışan kullanıcı için ideal bir konfigürasyonu var.
"sadece ofis ve internet için o kadar para verilmez" diyecek arkadaşlar hiç zahmet etmesinler. bu bir tercih meselesi ve ben piyasadaki muadil herhangi bir ürün yerine macbook air'i tercih ederim.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-z0mfq-macbookair-core-i5-16ghz-2gb-ddr3-64gb-ssd-11-maxintel-cam-bt--mac-os-x-lion/productdetails.aspx?I_ID=57052#allImages
kampanya hala aktif..son 9 ürün diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
quote:
"sadece ofis ve internet için o kadar para verilmez" diyecek arkadaşlar hiç zahmet etmesinler. bu bir tercih meselesi ve ben piyasadaki muadil herhangi bir ürün yerine macbook air'i tercih ederim.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-z0mfq-macbookair-core-i5-16ghz-2gb-ddr3-64gb-ssd-11-maxintel-cam-bt--mac-os-x-lion/productdetails.aspx?I_ID=57052#allImages
Fiyat bu siniftaki bir cihaz icin bence gayet uygun.
Almayi dusunenler kacirmasin, 3 gunde geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
quote:
Uyarı icin tesekkurler. Herhalde tekrar başladı cunku son baktığımda tükenmişti.
Ofise gecer geçmez bir tane sipariş edeceğim. :)
edit: aldım gitti :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 9 Şubat 2012; 20:06:51 >
Benzer içerikler
- bim monster laptop
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- arctic freezer 36 duo
- telegram indirim
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X