Bildirim
Maca son 1 saat - icinize ne doguyor? -
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uzun zamandır bir maça bukadar heyecan yapmamıştım
2 gol yemeyelim son dakiikaya kadar 1 gol ile en azından uzatma şansımız devam etsin başka birşey istemiyorum -
O abuk subuk golü biz yiyeceğiz bence. -
İlk maçta böyle bir heyecan yoktu şu an baya bi heyecan sardı hayırdır inşAllah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dakikaya kadar savaşalım kazanamazsak da canımız sağolsun, ben savaşan mücadele eden 11 adam görürsem elensek bile çok üzülmem. -
Normalde çok heycanlı olurum ama bazı durumlarda çok sakin ve sanki maç yokmuş gibi hissederim, bu gibi durumlarda genelde Galatasaray kazanır ve o sakinlik maç sonu aşırı coşkuya dönüşür Umarım bugün yine aynısı olur.
-
İlk maçta ikinci yarıdaki oyun herkesi tur için umutlandırdı her dakika daha da heyecanlanıyor insan. -
2-2 bitecek.. Öyle hissediyorum.. -
4-1
Hiç heyecanlı değilim. Her Avrupa maçında olduğu gibi yine saçma sapan goller yiyip tıpış tıpış İstanbul'a dönücez. -
1-1 diyorum ben. -
Ne heyecan ne de umut var açıkçası. -
8 - 0 -
Hastalığıminda verdiği etkiyle heyecan yok denilecek kadar az umarım bu hava coşkuya dönüşür maç sonu
quote:
Orijinalden alıntı: RowTzNox
8 - 0
Fenerbahce değil dikkatli bak
Turu inş kaybetmeyiz kaybedersek zamanı geriye almak istiyorum -
2-2 -
rüyamda 2-1, 1-0 yendiğimizi gördüm inşallah biri tutar. -
Valla ne yalan söyliyeyim bende heycanlıyım.Gol atarsanız kalkıp fener atmış gibi bağırırım o derece yani.Bu akşam cimbomluyum hadi bakalım -
umutluyum her zaman ki gibi. klasik olarak erken bir gol yeriz ben de sinirden patlarım.
Benzer içerikler
- en iyi altyapı takımları türkiye
- cimbom ne demek
- ultraslan hangi tribünde
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- formadan isim silme
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X