Şimdi Ara

Mac üzerinde telefon görüşmesi yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yıllardır Mac üzerinden iphone u kullanarak arama yapar ve gelen aramalara cevap verebiliyorken. Bugün halen gelen aramalara cevap verebiliyor Sms alıp gönderebiliyorken arama başlatamıyorum. Bu arada tek değişiklik telefonum oldu önceki telefonum ip6 idi hiç sorun yoktu telefonu yeniledim böyle bir problem çıktı. Sebep nedir, çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Mac tarafında FaceTime > Tercihler > iPhone’dan Aramalar seçili mi?
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Evet seçili hatta facetime dan çıkış yapıp tekrar giriş bile yaptım. Dediğim gibi zaten hiç bir ayarı ile oynanmıi değil. Tek değişiklik telefon yenilendi. Ama aramalar geliyor sms alıp gönderebiliniyor. Sadece arama başlatamıyorum.
    Aklıma sadece ios ve Macos uyumsuzluğu mu oluştu diye bir düşünce geliyor ama arama başlatma dışında herşey çalışırken sadece onun bozulmuş olmasını anlamıyorum. Mac te El Capitan var telefonda da ios 13.5.1
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Kontrol edin, eksik bir ayar var mı?
    Apple Support
    Mac, iPad veya iPod touch'ınızda arama yapma veya aramaları yanıtlama
    https://support.apple.com/tr-tr/HT209456

• Baktım hepsi seçili ve tüm ayarlar yapılı vaziyette. teşekküer ederim.
    halen arama başlatamıyorum.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Apple destek ile görüştünüz mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarın bir arayp görüşeceğim ama tamamen apple ın sitesinde yazanalrı yapmamı söyleyecekler diye korkuyorum açıkçası. Bilmediğim birşey söylerler yada tavsiye ederlerse ne ala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.