Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞÜKÜRLER olsun ki boot etmiyordu sonunda ettirdim nalet olsasını kasanın içini temizlemiştim kabloları söktüm taktım boot etti

Çok güzel şimdi seçiyorum seçenekleride hobar benimkisi NVİDİA GE FORCE 5200 FX Kalyway de Nvidia_GeForce var burda benim ekran kartım 128 MB Nvinject-128 mi seçmem gerekiyor(açıklamasında 128 MB geforceler için diyor masaüstü ve diz üstü)

Customise de allahtan marvell ethernet kartımıda buldum

Yoksa NATIT imi seçmem gerekiyor acil cevap kurulum ekranımdayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 15 Eylül 2009; 13:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

@omer1990 o hata kurulum tamamlandıktan sonra geliyorsa normal şekilde aç. ayrıca diski journalled olarak biçimlendirmezsen böyle bir hata verebilir. dvd de sorun olup olmadığını anlamak için açııştaki disk doğrulamasını atlama. işlemcin eski p4 lerdense vanilla kernel yükleme. yeni core 2 tabanlı kernel ise vanilla seçbilirsin.

1. Hata kurulum sırasında geliyor. Yükleme barı biraz ilerliyor ve daha sonra bu hata geliyor.
    2. Diski "Journalled" olarak biçimlendirdim.
    3. Disk doğrulamasını tamamladım ve her hangi bir sorun bulmadı.
    4. İlk yaptığımda eski P4 vardı, şimdi yeni P4 var ama hata yine aynı.
    5. Şimdi iPC 10.5.6'yı indiriyorum, birde öyle deneyeceğim.
  • Hocam eyvallah. Bir torent indirip DVD ye isosunu yazdım. Akşamda deneyeceğim inşallah. Bakalım kısmet olacakmı kullanmak. Uzun zamandır hevesliyim bu MAC OS olayına.
    quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Arkadaşlar acil yardım!...

Benim laptop un konfigürasyonu şöyle

İntel Mobil p8700 2,53 Ghz, 3 MB L2 işlemci
    PM45 Chipset
    4 GB 800 MHZ ddr2 RAM
    ATI MObiliti Radeon HD 4650 1 GB GDDR3 ekran kartı.

Bende MAC OS 10.4 var. MAC OS lar ilk defa PC lere kurulmaya başlandığında indirömiştim ama aradan 4 yıl geçti neredeyse. Benim laptopa olmuyor.

En iyi sürüm hangisi olur? Ne yazarak nereden indirebilirim?

aga buyur sana idenebin linkini upload ettim burdan indirebilirsin.
    http://rapid-share.com/files/279974615/mac_os_10.5.6_ideneb_v1.4.doc.html
    arada çizgiyi kaldırmayı unutma

• arkadaşlar iatkos v7 yi yüklemeye kalktığımda alttaki resimdeki uyarıyla karşılaşıyor.Eğer Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • Arkadaslar bu steel mouseyı nerden bulabılırım ya aradım ama nafıle . ındırebıleceım yerı bıldırırsenız cok makbule gecer tekrardan tesekur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Arkadaslar bu steel mouseyı nerden bulabılırım ya aradım ama nafıle . ındırebıleceım yerı bıldırırsenız cok makbule gecer tekrardan tesekur ederım

bulmuşsundur inş :D
  • iAtkos v7 ile defalarca yüklemeye çalıştım ama bir türlü o hatadan kurtulamadım. Bende iPC 10.5.6'yı indirdim ve başarılı bir şekilde yükledim. Yükleme sonrası aldığım bir kernel panic hatası vardı fakat Hobar sağolsun onuda hallettik. Kendisine yardımları için sonsuz teşekkür ediyorum. İyiki varsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 16 Eylül 2009; 3:47:10 >
  • Bende şimdi iDeneb_v1.4_10.5.6 adlı dsoyayı torrent ten indiriyorum inşşallah sorumlarımı çözer.
  • quote:

Arkadaslar bu steel mouseyı nerden bulabılırım ya aradım ama nafıle . ındırebıleceım yerı bıldırırsenız cok makbule gecer tekrardan tesekur ederım

http://www.senlick.com/macsw/usb-overdrive-x-1048.dmg bu programi cek ayarlari asagdaki resimdeki gibi yap.

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

• COk saolsn eyw bu arada bır arkadas steel mouse olarak yazmıs bende ara ara nıe bulamadım dıodm cok tesekkur ederım :D
  • Merhabalar amd lı bır arkadastan yardım beklıorm

1-) 10.5.8 update yapmamda sakınca olur mu yada yaparken nelere dıkkaet etmelıyım???
    2-) Pcye vırtual box yada benzerı programla xp yuklemek ıstıorm ama baktıklarım hep ıntel ıcın bu konuda onerısı olan var mı??

yardımcı olursanız cok sevnırm...
  • Herşey tamam ama bir türlü Intel GMA 3100'ü tanıtamadım. Yardım edebiliecek kimse varmı?
  • Aşağıdaki klavuz ile
    http://www.infinitemac.com/f57/guide-retail-snow-leopard-dvd-install-for-g31m-t3672/

GAG31M-ES2L anakarta 10.6 Retail Snow Leopard kurmayı başardım. Fakat ne hikmetse 64 bit olarak çalışıyor. 32 bit yapmak istediğimde kernel panic veriyor. Bu yüzden ekran kartı ve ses kartı sürücülerini yükleyemedim. En kötüsü sistemi her kapayıp açtığımda cmos checksum error verip tüm bios bilgileri sıfırlanıyor.
  • ya netten araştırdım iyice iPC 10.5.6 tam benim makineye göre benim makinedeki bütün driverlar var wirelessime kadar ama dvdyi nereden indireceğimi bi türlü bulamadım ya:D link, adres fln yokmu? :D
  • Ya arkadaşlar birde bi sorum daha olucak iDeneb_v1.4_10.5.6 adlı sürümü indirdim ama cd ye yazamıyorum.Sürekli hata veriyor dvd den kaynaklanıyor galiba önerbileceğiniz bir dvd var mı.Teşekkürler
  • selam arkadaşlar çok faydalı bir forum olmuş sağ olun
    ben ideneb v1.5.1 10.5.7 indiriyorum
    sistemim aşağıdaki gibidir
    costum bölümünden hangi alanları işaretlemeliyim lütfen bana yardımcı olun

1. Intel® ATOM™ İşlemci N270 (1,60 GHz, 533 MHz, 512 KB) MMX SSE SSE2 destekleniyor
    2. Chipset Intel 945GSE + ICH7M
    3. Sistem Belleği 2 GB (DDR2 / 2 GB x 1)
    4. LCD 10,2 inches WSVGA (1024 x 600) Yansımasız, LED Arka Işığı
    5. Görüntü İşlemci Intel GMA 950 (Dahili Grafik)
    6. wifi Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless PCI Express Adapter (rev 01)
    7. lan Marvell Technology Group Ltd. 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller (rev 13)

maddeler halinde cevaplarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heqle -- 16 Eylül 2009; 16:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilcomme

ya netten araştırdım iyice iPC 10.5.6 tam benim makineye göre benim makinedeki bütün driverlar var wirelessime kadar ama dvdyi nereden indireceğimi bi türlü bulamadım ya:D link, adres fln yokmu? :D

PM
  • quote:

COk saolsn eyw bu arada bır arkadas steel mouse olarak yazmıs bende ara ara nıe bulamadım dıodm cok tesekkur ederım :D

hocam yanlışım war afola :D ''r" yi sektirmişm sadece:D
  • quote:

ya netten araştırdım iyice iPC 10.5.6 tam benim makineye göre benim makinedeki bütün driverlar var wirelessime kadar ama dvdyi nereden indireceğimi bi türlü bulamadım ya:D link, adres fln yokmu? :D

http://rapid-share.com/files/280871321/ipc_link__36_part.txt.html buyur aga aradaki çizgiyi silmeyi untma

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

http://rapid-share.com/files/280871321/ipc_link__36_part.txt.html buyur aga aradaki çizgiyi silmeyi untma

Hocam kim uğraşacak 36 part ile ya Torrent linkini verdim ben

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.