Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar çok faydalı bir forum olmuş sağ olun
    ben ideneb v1.5.1 10.5.7 indiriyorum
    sistemim aşağıdaki gibidir
    costum bölümünden hangi alanları işaretlemeliyim lütfen bana yardımcı olun

1. Intel® ATOM™ İşlemci N270 (1,60 GHz, 533 MHz, 512 KB) MMX SSE SSE2 destekleniyor
    2. Chipset Intel 945GSE + ICH7M
    3. Sistem Belleği 2 GB (DDR2 / 2 GB x 1)
    4. LCD 10,2 inches WSVGA (1024 x 600) Yansımasız, LED Arka Işığı
    5. Görüntü İşlemci Intel GMA 950 (Dahili Grafik)
    6. wifi Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless PCI Express Adapter (rev 01)
    7. lan Marvell Technology Group Ltd. 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller (rev 13)

maddeler halinde cevaplarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

dostlar bana yardım edecek yok mu 10dk sonra elimde iso hazır olacak hadi bir el atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heqle

selam arkadaşlar çok faydalı bir forum olmuş sağ olun

1. Intel® ATOM™ İşlemci N270 (1,60 GHz, 533 MHz, 512 KB) MMX SSE SSE2 destekleniyor
    6. wifi Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless PCI Express Adapter (rev 01)
    7. lan Marvell Technology Group Ltd. 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller (rev 13)

dostlar bana yardım edecek yok mu 10dk sonra elimde iso hazır olacak hadi bir el atalım

Aşağıdaki resimdeki gibi seç. Artı olarakta Kernel Voodoo 9.5.0'ı seç, driver'larıda kendin ayarlayabilirsin.

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 16 Eylül 2009; 19:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1990

quote:

Orijinalden alıntı: heqle

selam arkadaşlar çok faydalı bir forum olmuş sağ olun

Aşağıdaki resimdeki gibi seç. Artı olarakta Kernel Voodoo 9.5.0'ı seç, driver'larıda kendin ayarlayabilirsin.

kardeş saolasın
    ama
    ideneb versionunu indirdim be ancak sen bana İATKOS sistemini tarif etmişsin
    ben hangi sisteme kurarsam kurayım ATHEROS AR242X pcı exper wireless adapter ayrıca marwell 88E8040 pcı-E FAST CONRTOL ETHERNET donanıma sahip olduğum halde özellikle bu ikisini hiç bir şekilde MACOSX86 10.5.x SÜRÜMLERİNE TANITAMIORUM.
    Lütfen bu konu hakkkında bana yardınmcı olurmusun
    şimdiden teşekkürler.

• Dostum ilk sayfada driver bulabileceğin linkler verilmiş. Oralarda biraz arama yapmanı tavsiye ederim. Eğer bulursan, OSX86 Tools ile (Applications'ın içinde) kext dosyalarını yüklemelisin.
  • s.a ben ipc10.5.6 versiyonunu kuracağım da hangi driverlerları secmem gerektigi hakkında bir bilgim yok ethernet ve wireless driverları içinde var o yüzden ipc indirdim ama ekran kartım yok ipcnin içindeki driver listesinde.

Ekran kartım NVidia Go 7600. bunun için hangi driverı sececeğim, bir de ox86 tool programının kullanımı hakkında bilgi aradım ama bulamadım bilen varsa anlatabilir mi yada bilgi alabileceğim bir link var mı?

Teşekkür ederim herkese hayırlı geceler...
  • bir de bu Kernel,Patches,Bootloader ile ilgi seçeneklerden hangilerini seçeceğimi bir de osx86 tools adlı program hakkında bilgi aradım ama bulamadım nasıl kullanılacağı vehangi butonların ne işe yaradığı hakkına bir döküman yada link varmı? bu konuda da yardım edebilirseniz sevinirim...

Sabit Disk ( Gb) : 240 GB( 120gbX2)
    Ekran Boyu ( Inch) : 17"
    Ekran Tipi : TFT WXGA Bright Wiew
    Ekran Çözünürlüğü : 1440 dpi x 900 dpi
    Ekran Kartı : Nvidia Geforce Go 7600 512mb
    Network Kartı : 10/100 Mb Onboard
    I/O Port : 1VGA,3USB,1IEE-1394,1RJ 11,1RJ 45,S-Video,Uzaktan Kumanda ile Kızıl Otesi
    Wireless : Wireless LAN (802.11b/g) 3945ABG
    Bluetooth : Var
    İşlemci Cinsi : Intel® Core 2 Duo processor
    İşlemci Hızı ( mhz) : T7200+(2.0Ghz)
    Ön Bellek : 4 mb
    Bellek (Mb) : 2048 Mb DDRII 667Mh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilcomme -- 17 Eylül 2009; 0:35:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

Orijinalden alıntı: wilcomme

ya netten araştırdım iyice iPC 10.5.6 tam benim makineye göre benim makinedeki bütün driverlar var wirelessime kadar ama dvdyi nereden indireceğimi bi türlü bulamadım ya:D link, adres fln yokmu? :D

http://rapid-share.com/files/280871321/ipc_link__36_part.txt.html buyur aga aradaki çizgiyi silmeyi untma

Hocam kim uğraşacak 36 part ile ya Torrent linkini verdim ben

MajorShare diye bir program var onunla indiriyorum daha basit geliyor bana size de tavsiye eederim, ben torrenti kullanmayı bilmiyorum galiba çünkü ben torrent ile birşey indiriken indirme hızı 36 oluyo 50 oluyo 90 oluyo bazen saatlerce 10larda sürünüyo :) o yüzden rapidden indirmeyi tercih ediyorum ama yine de sağol yardımın için teşekkür ederim. Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan rapi.d için MajorShare programını tekrar tavsiye ederim...

• @wilcomme ekran kartı driverini seçme yükleme bittikten sonra kurarsın bende 7600gt var ben yükleme bittikten sonra kurdum sorunsuz çalıştı.
  • ama bendeki 7600gt değil bendeki loptop go7600 ve yine bu siteden indirdigim bir driver paketi var süper bir paket ilk sayfada ama bendeki ekran kartı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilcomme -- 17 Eylül 2009; 1:03:55 >
  • willcome

Ekran kartını daha sonrada yükleyebilirsin.

OSX86 Tools'u kullanması çok basit. Sadece Install Kexts'e tıklaıp, dosyayı seçeceksin ve o yükleyecek.

Torrent'in hızlı olması için modemden port açmalısın, ayrıca hızdaki problem kaynaklardanda kaynaklanır. Sağlam torrentler bulmak gerekir.

MajorShare'ı deneyeceğim.

(Bu nasıl bir mesaj bende anlamadım, konudan konuya geçtim )
  • quote:

ama bendeki 7600gt değil bendeki loptop go7600 ve yine bu siteden indirdigim bir driver paketi var süper bir paket ilk sayfada ama bendeki ekran kartı yok

ekran kartı driverini yüklemenden mac os x masaüstünü görebilirsin zaten bu noktadan sonra işler dahada kolaylaşıyor customize ekranında fazla takılma bence.
  • Hobar
    Uzaklaştırılmış
    4.00000019676372 gün cezanın 3 günü kaldı

• quote:

willcome

Ekran kartını daha sonrada yükleyebilirsin.

OSX86 Tools'u kullanması çok basit. Sadece Install Kexts'e tıklaıp, dosyayı seçeceksin ve o yükleyecek.

Torrent'in hızlı olması için modemden port açmalısın, ayrıca hızdaki problem kaynaklardanda kaynaklanır. Sağlam torrentler bulmak gerekir.

MajorShare'ı deneyeceğim.

(Bu nasıl bir mesaj bende anlamadım, konudan konuya geçtim )

mesaj güzel olmuş boşver :) hem bak bu mesaj sayesinde 1500.ncü mesajını yazmış oldun:D:D yardınmın içinde sağol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

ya netten araştırdım iyice iPC 10.5.6 tam benim makineye göre benim makinedeki bütün driverlar var wirelessime kadar ama dvdyi nereden indireceğimi bi türlü bulamadım ya:D link, adres fln yokmu? :D

http://rapid-share.com/files/280871321/ipc_link__36_part.txt.html buyur aga aradaki çizgiyi silmeyi untma

Hocam kim uğraşacak 36 part ile ya Torrent linkini verdim ben

torenti sewmediğim için rapid link biriktirioz paso.:D ii yapmışsın

• willcome

Rica ederim.
  • Bu da benim Mac imdan bir goruntu :) Tek problem Amd islemcimin intel olarak gorunmesi :) :) Programlarimida dizdim docka :) :) Windowsumuda kurdum :) Tamam artik 1 yıl daha gider bu bole :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 17 Eylül 2009; 12:33:52 >
  • http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required 1-2 gün içinde denicem bu yöntemle snowleopard kurmayı inşallah bi arıza çıkmaz :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required 1-2 gün içinde denicem bu yöntemle snowleopard kurmayı inşallah bi arıza çıkmaz :P

Bende yapsammı yapmasammı karar veremedim.
  • Kurmayi basaran olursa ertesi gün indiririm Snow Leopardi :) :) Aslinda indirip DH den ilk deneyen ben olmak isterim tabikii :):) Ama tam programlarimi, dengemi düzenimi tutturduğum icin tekrar ugrasmak istemiorum.. Kesinn calisacagini bilsem indirim mutlaka..
  • Ben denerdim, ama şu an Master Collection CS4 iniyor ve yapmam gereken web işleri var. Onları hallettikten sonra deneyebilirim. Şu an riske giremem.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.