Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bende bir düzen yok şimdilik bi denesem diyorum ama artık Realkiss arkadaşın yaptığı görüntüyü görmek için sabırsızlanıyorum :D o yüzden o görüntüyü almadan denemek istemiyorum o masaüstümü bi kurayım hemen bu snow denen şeyi şey ettiricem:D
  • selamlar
    arkadaşlar bütün sürücülerimi zor da olsa elde etmeyi başardım her şey dört dörtlük oldu ama wireless olayını hala çözemedim

atheros ar242x kartıma göre bir türlü sürücü ya da kext elde edemedim daha fazla uğaraşamayacağım en iyisi usb wireless adaptor almak

lütfen bana hiç sorun çıkarmayacak takar takmaz kullanabileceğim bir usb wifi var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
  • hadi bakalim @wilcomme kardes :) Pc de cift hdd var :) İde ve Sata.. İde 80gb ve onda winxp kullaniyorum.. Sata ise 250gb onuda mac a ayirdim.. Ama Mac ana dizini zaten 20gb ve doldu :) mac depo surucum 200gb ama 50mb bos yer var :) biraz alanim olsa Snow leo yu denerdim :D 1 Tb hdd alcaktim 2tb cıkti filan dediler :D hala arastirmadayim.. Bakiyorm :)
  • arkadaşlar sistemimi sorunsuz kurdum iatkos v7 ile fakat
    intel wifi5100
    broadcom netlink fast ethernet

bu iki parçayı tanımıyor bi yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

Orijinalden alıntı: osmanasm

quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

ideneb yok ne yazık ki elimde. ipc var onu denedim ama onunlada tanıtamadım.

xxx leo ile yükledim şuan. onun driverı ile 2.kez denedim olmadı.

bide kalyway var. onda da atheros wireless adapter vs. var ama sadece onu yüklemiyor. sadece driverı tikliyorum. diğer herşeyi kapatıyorum ama hala 700 küsür mb bişiler yüklüyo seçtiğim driver ile. o yüzden kalywayi de denemedim.

sen acaba dvdnin içini açıp görebiliyosan driverları(ipcde oluyo) buraya koysan çok makbule geçer.

aga cdnin içini açabilme olayına baktım mac te paket içeriğini açıp bakailiosun fakat driverlar çıkmıo tak die içinden.şimdi netten bakıom belki biri bişekilde koymuştr die hbr ederim bişi çıkarsa.sende bu arada ideneb v1.4 ü indirmeyi dene kota problemin yoksa.

aga baktım pek bişi çıkmadı.tiger wersiyonun driverı buldum oda işine yaramaz.sen ideneb indir ordan yükle büyük ihtimal çalışr.bende ki çalışıyor.

saol dostum ilgi için ama indirme hızım max. 128. o yüzden idenebi anca 2-3 günde indirebilirim.

yok mu bi yardım edecek, driverı bulabilecek...??

• s.a ya arkadaslar ben bu ipc yi indirdim kuruluma geçiyorum aynı iatkosdaki hatayı veriyor bende kuruluma başlıyor diskleri ayarlıyorum kuruluma geçiyor bir süre sonra innstalation failed yazıyor altında da restart tusu kalıyor bunun sebebi nedir? çözümü nedir bilen var mı?
  • ya acaba bu md5 ile ilgili birşey olabilir mi ben dvdyi burnaware free programında 4xde yazdırdım bununla da bir alakası olabilirmi
  • Bende iAtkos v7 aynı hatayı veriyordu, iPC'yi indirdim ve yüklendi. ImgBurn programıyla yazdırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 18 Eylül 2009; 16:16:34 >
  • ya hocu bende hala aynı hatayı veriyo iatkos da aynı hatayı verdi ipc de aynı hatayı veriyo simdi ve bu sefer de nero ile yazdım

Install Failed
    Mac OS X could not be installed on your computer

The source media you are installing from is damaged. Try intalling from a different copy of the source media or contact the manufacturer for a replacement.

Click Restart to restart your computer an try installing again.

diye bir hata veriyor seninkinden biraz da farklı seninkinde intel fln da yazıyordu galiba
  • Merhaba wilcomme kardesim :)

Su senin soruna bi bakiyim dedim.. Acaba bana donanimin hakkinda bilgi verebilirmisin.. Ekran karti anakart filan?
  • sağol hocu ya walla Allah gönderdi seni bana :D

Benim bilgisayar HP Pavilion Laptop DV9000(9097EA)

Sabit Disk ( Gb) : 240 GB( 120gbX2)
    Ekran Boyu ( Inch) : 17"
    Ekran Tipi : TFT WXGA Bright Wiew
    Ekran Çözünürlüğü : 1440 dpi x 900 dpi
    Ekran Kartı : Nvidia Geforce Go 7600 512mb
    Network Kartı : 10/100 Mb Onboard
    I/O Port : 1VGA,3USB,1IEE-1394,1RJ 11,1RJ 45,S-Video,Uzaktan Kumanda ile Kızıl Otesi
    Wireless : Wireless LAN (802.11b/g) 3945ABG
    Bluetooth : Var
    İşlemci Cinsi : Intel® Core 2 Duo processor
    İşlemci Hızı ( mhz) : T7200+(2.0Ghz)
    Ön Bellek : 4 mb
    Bellek (Mb) : 2048 Mb DDRII 667Mh

bende iki dvd de var abi iatkos da ipc de
  • Dostum yüklenmemesi için hiç bir sebep yok. Öncelikle kaliteli bir DVD-R al.
    ImgBurn programını yükle:http://fileforum.betanews.com/sendfile/1128426215/1/1253283513.c39a1d99737ad9b119277465d97c0f22fb780c52/SetupImgBurn_2.5.0.0.exe

Program bu:

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

Write image file to disk'i seç ve iso dosyasını düşük bir hızda yazdır. Sonra kurulumıu tekrar dene.

Şöyle bir şeyde olabilir. HP Pavilion'ların DVD sürücüsü pekte kaliteli değil (Deneyimlerimden biliyorum bende kullandım). Arkadşalarımda çalışan DVD benim Pavilion'da çalışmıyordu. USB DVD sürücüsü bulabilirsen birde öyle dene. Sonuçları bekliyorum.

• ama kurulumun belirli bir bölümüne kadar geliyor 10dk kaldı diyor hep aynı yerde orda aynı hata çıkıyor
  • Yukarıda yazdıklarımı dene.

1. Kaliteli DVD ve ImgBurn.

2. Olmazsa USB DVD sürücüsü.
  • dvdler kaliteli en azından ben öyle biliyorum TDK almıstım onları kullanıyorum ve sunda da senin programla yazdırdım onu denemeye baslıyorum, birde merak ettiğim birşey var ben mesela daha öncede kalyway ve leo4all ile kurmustum haala onlarla kurabiliyorum ama sürücülerimi bulamadığım için bunlarla deniyorum demek istedigim sey su ben diğer dvdlerle kurarken disc utility bölmünde dvdmide görüyordum ama bu ipc de dvdmi göremiyorum okuyor kuruluma geçiyor hatta3.5gblik kuruyor ama dvdyi orada hddlerin altında göremiyorum birde şu var ben kalyway 10.5.2 ile kursa 5.7 ye yükseltebilirmiyim ve driverlarımı bulabilirmiyim? Benim zaten ipc yi tercih etmemdeki sebep benim bütün driverlarımın içinde olması ses ethernet wireless ekran kartı bunlar ipcnin içinde var
  • bu da olmadı imgburn ile yazdıgım dvd de aynı yerde hata verdi baska bilgisayarda da diger ipc ile krmaya calıstım onda da hata vermiş
  • arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek birileri?

intel wifi5100
    broadcom netlink fast ethernet

bu iki parçanın driverlarını bulamıorm
  • ilk sayfadaki driverlar işine yarayabilir bir sürü driver vardı bunlar varmı bilmiyorum ama cok vardı içinde
  • linkler ölmüş sanırım bi çok driverımı ordan buldum fakat wireless driverım yok içerisinde
  • @wilcomme kardes.. Senin problemi yabanci sayfalardada arastiriyorum.. Bikac forumada soru olarak yazdim fakat henuz bi bilgi elde edemedim.. Biraz sabirli ol kardesim.. Ben bi bilgi elde ettiğimde sana donucem..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.