Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac OS X Snow Leopard 10.6 ( 5.63 GB OS-MAC-MULTI-BETA ) indiriyorum,bu konfigürasyona sahip bigisayarda sorun çıkarırmı?

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErosRamazotti

böyle virüsleri bilgisayarlarında büyütmeye devam ederlerse evden bi SKY-NET çıkıcak :D)

özellikle bu kısma koptum.

wow da native destek olduğu içiin windows kadar düzgün ve performanslı çalışacaktır. ayrıca windows virüslerinden etkilenmeyeceksiniz.

@talatcaner sisteminiz uygun görünüyor ama bazen abuk subuk bir neden yüzünden veya yapılan küçük hatalar sebebyle sistem çalışmayabiliyor. ayrıca eğer indirdiğiniz modifiyeli snow leopard değil ise normal pc de başlatamazsınız daha önce kurulmuş bir osx 86 gerekli. ayrıca nihai sürüm de bu cuma çıkıyor. bence onu bekleseniz daha isabetli olur.

• raptor biosu kurcalamadım da aşırı yükleme girişiminde bulundğm doru:) dvd yi farklı bi pc de denyim inş bozulmamıştr...
  • raptor cdyi takıp f8 basıp -v -x cpus=1 ile başlattım bilmem ne wait yazıo yanında rakam harf karışık bişeler....cdrom deli gibi çalışıo ama cd okuma ışığı kasada işlem yapma ısığı yanmıo acayip canm sıkıldı. kafayı yicem:( noldu da çalışan cd çalışmaz oldu anlamadım.iatkos cdsi de war elimde yalnız o cdden yükle dediğim an reset atıo pc,onu cpus=1 ile başlattm apple logosnda kaldı. bi kaç gün sonra idenebi taktım sizden yardım alnca we hop oda apple logosnda kaldı...aralarında bi bağmı war acaba :D:D:D:D kafaya koydum bu pcye yüklücem ama bu son olay aşırı canımı sıktı...bi boşluk bulsam getircem harbi kasayı yanına
  • durum artık okadar kronikleştiki windowsa leopard teması,safari,itunes,quik time,.... mac os yüklücem ya şimdiden göz aşınalığı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 25 Ağustos 2009; 7:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Mac OS X 10.4 sürümünü sanal makineye kurdum ( VMware ),bakalım bundan sonra ne olacak?

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

Hocam hangi versiyonda kurdun. bende kurmaya calısıyorum "kritik hata" diyip resetliyor.
  • yahu benim final cut studio pc den silinmiş dün yeğeni pc nin başına bırakmıştım velet nasıl yaptıysa finderdeki programların yerinde soru işaretleri var alla alla ya final cut da götürmüş mac da denetim masasını aramış geri zekalı
  • ARKADAŞLAR BİRİSİ LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİ
    HP NX6125 MAKİNEM VAR MAC 10.4.8 KURULUYOMUŞ ANCAK AŞŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMAM GEREKMİŞ NASIL OLACAK BİLEN YARDIMCI OLABİLECEK VARMI
    NX6125
    1. After installation boot directly into single user mode (-s)
    2. DMA: Replace the "AppleGenericPCATA.kext" in order to get DMA working [[7]]
    3. Video: Add the PCI-ID of your Radeon to /System/Library/Extensions/CallistoHAL.kext/Info.plist (The PCIID should be 0x59551002)
    4. WLAN:

4.1. Remove the "/System/Library/Extensions/AppleAirport2.kext" (make a backup)

4.2. Add your PCIID of the WLAN chip (4318) to "/System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/Plugins/AppleAirPortBrcm4311.kext/contents/Info.plist"

5. Load the ApplePS2 Keyboard and Mouse driver with kextload
    6. Delete "/System/Library/Extensions.kextcache" and "/System/Library/Extensions.mkext"
    7. Reboot and have fun!

ANLADIĞIM KADARIYLA -s yapıp root olarak açacağım makineyibazı dosyaları silip bazılarını değiştireceğim ama hangi komutlarla yapacağım bunları anlayamadım :S

• geçmiş olsun aga bizdede olsada keşke.... haledersin sen
  • freepomp sen naptın yükleyebildin mi mac i??
  • saolasın osman arkadaşa gelince senin dediğin o 10.4 sürümü tarih oldu o kurulum da artık eskidi hp makinana kurmak bu kadar uraşman gerekmez internette araştırısan hp dizüstü makinalara çok kurulduğunu görürsün o dediği 10.4 tiger için eskidi artık leopardı dene yani 10.5 tigerden çok daha güzeldir arkadaşlar bide burdan yardım etmek zor oluyor zaten bizde bu işte yeniyiz hayatımda ikdefa orjinal bir mac e gecen vatanda dokundum hehehe eger kurulamıyorsa yeni cıkacak sürümleri bekleyin yakında snow leopard piyasaya cıkacak kırılmasıda uzun sürmez apple başladı bile satmaya galiba 28 ağustosda mac ler snow leopard kurulu gelecek bildiğim kadarıyla

• osmanasm donanımını inceledim az önce bu bilgisayara kuramamanı şaşırttı beni ekran kartın 9400 gt seskartın ACL888 chipsetin ich7 ideneb vaya diyer sürümlerin bu bilgisayara kurulmaması için bir sebeb yok anakartının markası ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 25 Ağustos 2009; 18:18:43 >
  • osmanasm dostum bende bı gelısme yok maalesef :( aynı durumdayım mubarek ramazan ayı vesılesıyle rabbıme dua edıyom bı mucıze olsun da kendı kendıne
    kurulsun makınaya dıye :D ben de İdeneb 10.5.7 var bende ıse yaramadı sende yoksa eger bu surum adresını pm at kargolayım sana onun harıcınde bı gelısme
    olursa haber verıcem sana
  • hala fan muhabbetini çözemedim az kaldı sıyıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 25 Ağustos 2009; 21:20:34 >
  • benım pcde hata vermeden kurulumu kesiyo harddisk kapatıyo deli olacam ya :)

major 14 minor 5 diyo sonra 30 sn cd donmee devam ediyo sonra durunca harddisk kapanıyo 20 dk bekledım bısı olur dıye olmadı pf -v komutunu -s komutunu denedim diğerlerinide denicem bi beceremedim leopardı ya tiger ne güzel kurduydum leopardı kurmaya çalışırken tigeride sildim :) masaüstü kullanmıyorum artık :D dogrusu kullanamıyorum :D
  • Arkadaşlar dün iatkos v7 10.5.7 kurmaya başladım. tam yüklenirken birden yükleme durdu neredeyse 1 saat bekledi bende tekrardan başlattım. bu seferde boot etmedi. derken fark ettim ki dvd-ram sürücüm bozulmuş. tekrar usb flash diskten windows 7 kurmak zorunda kaldım. bi mac os kurmak dvd sürücüme mal oldu yani. neyse sormak istediğim asıl şu ki acaba bu iatkos v7 sürümünü de usb flash bellekten boot edip kurmak mümkünmü yada herhangi bi şekilde dvd sürücü kullanmadan kurabilirmiyiz?
  • ya arkadşlar ben hangi komutu denediysem leopard kurulmuyo ya kalıyo öle

tiger kurarken -v komutuyla kurmuştum ama leopardda

-v -x -F Cpus=1 -s hepsini denedim hiçbiri olmuyor ??

-F yapıncada ekranda elma resminde donuyor neden acaba?
  • raptor anakartın markası msi. bu arada hani demiştim ya bendeki ideneb artık çalışmıo sende aşırı yüklemeden dolayı dvd yi bozmuş olabilirsin die..bende cdyi başka bi arkadaşta denedim çalıştı dvd rom mu kafayı yedi yoksa :)))) ben mac yükleme davasına hep farklı işletim sistemleri deneme merakımdan başladım..linux kullandım baya şimdi de mac istiorum.ilk gerçek mac bende vatanda imac kullandım kesin yüklenilesi bişe:)) bu arada 2010 da google da işletim sistemi çıkarcakmış die okumuştum biyerde netbooklarla girceklermiş piyasaya.
  • freepomp keşke öle olsada şu çileden kurtulsak...ama böle olmasıda ii bişe sonuçta ilgili ilgisiz bi sürü şey öğrenioz :)))) ...... bu arada hayırlı ramazanlar herkese .....
    bide şu imac süper bişi görmediysen vatana falan yolun düştüğünde bi göz at
  • f.p bende 10.5.6 war da bi deniyim gene çalışrsa problem yok eğer çalışmazsa pmden adresimi yazarm kargolarsın bana cdyi hayra geçersin wala
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.