Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

o zaman snow leopard by hazard ın 10.6.6.i sürümünü indir..direkt onu yükle.. demokraside çare tükenmez...

hiç bir boot cd si açamadı bende onu tek kurulabilen sistem 10.6.3.en iyisi böyle kalsın.pci configuration begin sorununu çözebilen varsa lion için çok büyük sevap işler

O hatayı geçmek için hazır LION DVD si çekmeyeceksin arkadaşım, diğer konuda uzun uzun anlatıldığı gibi kendi DVD ini kendin oluşturup USB yada harici diskten kurulum yapacaksın. En son Chameleon u hazırladığın kurulum diskine yükleyeceksin, r1183 veya yukarsı bir sürümü. Böylece sorunun çözülecek.

http://forum.donanimhaber.com/m_50510770/tm.htm

• Ya arkadaşlar HP G72 B01ST İ3 370m e nasıl lion kurucam yada ne kurabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Ya arkadaşlar HP G72 B01ST İ3 370m e nasıl lion kurucam yada ne kurabilirim.

Hadi yardımcı olun Smoke-Andromeda9 size sesleniyorum..Benim önceki makinemin tıpatıp aynısı.. Arkadaşa yardımcı olun..Benim kuramadığım makineye nasıl kuruluyormuş öğreneyim..
  • Puffs, mac mini'nin dvd'sini buldum, orjinal 10.6.3, iboot ile açıyorum, kurulum ekranında bu sisteme yükleme yapamazsınız gibi bir hata alıyorum? Retail'den mi kurmam gerek
  • quote:

quote:

Hadi yardımcı olun Smoke-Andromeda9 size sesleniyorum..Benim önceki makinemin tıpatıp aynısı.. Arkadaşa yardımcı olun..Benim kuramadığım makineye nasıl kuruluyormuş öğreneyim..

Hadi yardımcı olun. illa lion da diretmiyorum snow leo da olur mac istiyorum MAC

• Yess yess yaptım sonunda oldu, Crabonlib hatasını çözdüm! Goddamed yess! :D
    Çalışan bir freehandli sistemden, System/Library/CFM... klasöründeki carbonlib vs.. dosyaları kopyalayıp kendi mac'inize yapıştırın, içinde carbonlib dosyası olması lazım tabi! :)
  • burada ne yazıyor anlayabilen arkadaş var mı
    and all other which have problems with lion installation ( I recommend to use boot 1.4 )
    1. Go to restored USB and delete cache folder in the both Library and System/library. and delete PlatformSupport.plist which are in Coreservices.
    2. Instal all 5 kexts which er in the kext folder>10.7 on boot 1.4 to S/L/E
    3. Install lion and complete it.
    4. Go to Snow leopard again and go to that hardisk which Lion has installed on it and Instal all 5 kexts which er in the kext folder>10.7 on boot 1.4 to S/L/E and delete cache folder in the both Library folders Library and System/library. and delete PlatformSupport.plist which are in Coreservices.
    5. Now restart your pc and choose your lion your should see welcome message. I have done 3 clean installations to be sure before i write this post. I hop this helps and god luck
  • quote:

quote:

Ne sen her makineye kurulum yapabilirsin diye bir kural var, ne de ben herkese yardım edecem diye. Artık benim sorunum değil bu durumlar. Ettiğim yardım bini aştı, benden bu kadar..

• Eyvallah demekten başka diyecek bişey bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

burada ne yazıyor anlayabilen arkadaş var mı
    and all other which have problems with lion installation ( I recommend to use boot 1.4 )
    1. Go to restored USB and delete cache folder in the both Library and System/library. and delete PlatformSupport.plist which are in Coreservices.
    2. Instal all 5 kexts which er in the kext folder>10.7 on boot 1.4 to S/L/E
    3. Install lion and complete it.
    4. Go to Snow leopard again and go to that hardisk which Lion has installed on it and Instal all 5 kexts which er in the kext folder>10.7 on boot 1.4 to S/L/E and delete cache folder in the both Library folders Library and System/library. and delete PlatformSupport.plist which are in Coreservices.
    5. Now restart your pc and choose your lion your should see welcome message. I have done 3 clean installations to be sure before i write this post. I hop this helps and god luck

• Hoca liondan şimdilik vazgeç..bir zamanlar snow leopardda zor kuruluyorda ordan dosya al burdan dosya sil..ilk kurulumlar youtubede bolca mevcut...sonra iatkos çıktı dünya değişti hazard çıktı herşey güzel oldu..beklemek lazım yakında hazard lion sürümünü çıkarır sabır etmek lazım.. Makinemde bile ilk snow leopardın nasıl kurulduğunu anlatan videolar var çok zahmetliydi....O nedenle birkaç ay sonra lion sürümünün ilaçlısı çıkar..stabil kolay kurulum..zorlamadan kurulum yaparız umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 16 Ağustos 2011; 21:57:58 >
  • quote:

Hoca liondan şimdilik vazgeç..bir zamanlar snow leopardda zor kuruluyorda ordan dosya al burdan dosya sil..ilk kurulumlar youtubede bolca mevcut...sonra iatkos çıktı dünya değişti hazard çıktı herşey güzel oldu..beklemek lazım yakında hazard lion sürümünü çıkarır sabır etmek lazım.. Makinemde bile ilk snow leopardın nasıl kurulduğunu anlatan videolar var çok zahmetliydi....O nedenle birkaç ay sonra lion sürümünün ilaçlısı çıkar..stabil kolay kurulum..zorlamadan kurulum yaparız umarım..

vazgeçmedim ve başardım lion çatır çatır kuruldu.sadece hd 5650 tanıtmak kaldı.onu da tanıtacağım çünkü tanıtan çok kişi var.bir de chameleon boot etmiyor.masaüstünde de denedim açmadı.bir ayarı mı var.1406 son sürümü kurdum oysa

• 5650 yi tanıtmaması ilginç çünkü snowda 5650 yi tanıtmak için liondaki kextlerden yararlanılıyor yeni yöntem olarak..
  • quote:

5650 yi tanıtmaması ilginç çünkü snowda 5650 yi tanıtmak için liondaki kextlerden yararlanılıyor yeni yöntem olarak..

Ben denemedim daha tam anlamadigim için kexts com da anlatmis ama ingilizcem pek yom
  • quote:

quote:

quote:

Hadi yardımcı olun. illa lion da diretmiyorum snow leo da olur mac istiyorum MAC

Hoca öncelikle iatkos s3 v2 sürümünü indir.. sonra onu dvd ye yaz iso kalıp olarak. sonra dvd yi makineye tak f8 e bas -v -f cpus=1 busratio=16 yaz entere bas kurulum ekranı geliyorsa yırttın..gerisi çorap söküğü..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoca öncelikle iatkos s3 v2 sürümünü indir.. sonra onu dvd ye yaz iso kalıp olarak. sonra dvd yi makineye tak f8 e bas -v -f cpus=1 busratio=16 yaz entere bas kurulum ekranı geliyorsa yırttın..gerisi çorap söküğü..

Hocam dediğin şekilde kurdum fakat başlarken resetliyor maalsef

• başlarken resetlemesini atlamak istersen yine chameleon boot ekranındayken f8 e bas fakat yüklemiş olduğun hd yi seçeceksin unutma eğer dvd den açmaya çalışırsan tekrar yükleme ekranı gelir..ok.. yani şöyle özetleyim yükleme yaptın restart dedi restart attın dvd yi çıkarma yada çıkardın eğer chameleon ekranı gelirse kurulum yaptığın hdd yi seç f8 e bas cpus=1 busratio=16 yaz enter e bas açılışta..resetlemez..dene haber ver.. olaki chameleon ekranı gelmedi dvd ile açmayı dene yine kurulum yaptığın hdd yi seç f8 e bas cpus=1 busratio=16 yaz enter ..yanıt bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 18 Ağustos 2011; 23:01:19 >

• malesef hocam yine reset off :( debian kurucam yapcak bişey yok
  • Debianı boşver..Birçok sürüm denedim..fedora-pardus-ubuntu-slackware-moonos-dreamlinux Bir PC için en iyi linux türevi xde yada kde sürümdür..Linux mint xde yada xbuntu kur biraz alışması zor gibi gelir ama ben denedim en hızlı sürümler bunlar... Daha az bug daha hızlı sistem.. Ama şunu belirteyim ki hiçbir işletim sistemi Osx kadar güvenilir değil..adamlar beton gibi sistem yapmışlar..pc de ve linuxta aynı programı 2-3 sefer tıklayınca 2-3-4 kez açabiliyor ..ama macosxte böyle bişey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 20 Ağustos 2011; 13:27:58 >
  • ne güzel çalişıyordu illa kurcalacağız ...
    nvdia cuda ve içinde efi boot da varmıs galiba install ederek kurudum .
    reset attım boot hatası verdi seçerek giriyorum ama mac açmıyo elmada kalıyo.

tekrar usb den açsam neleri silmem lazım yoksa baştanmı yüklemem lazım herşeyi
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.