Şimdi Ara

Maç öncesi,sonrası konuşma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi kaç arkadaşın bu konuşmalarda yanlış seçenekler yaparak oyuncuların morallerini bozduğunu gördüm.
    Benim çok ama çok işime yarayan bu konuşmalar hakkında bir kaç bilgi vereyim dedim.

Öncelikle ilk yarı yenik kapadığım çoğu maçlarda (3-0 dahi) 2.yarı müthiş bi performansla geri dönüş yapmayı başardım.

Maç Öncesi.

-Eğer maçta favoriyseniz veya denk bi takımla oynuyorsanız, "(Aggressive) I expect a win!" diyoruz.İlk başlarda oyuncular üzerinde pek etki etmeyecek bu komut ama,takımda saygınlığınız arttıkça bu komut çoğu futbolcu üzerinde işe yarayacaktır,motive olduklarını göreceksiniz.

-Eğer sizden büyük bi takımla oynuyorsanız, "(Calm) Give these fans their money worth" seçiyoruz.

Bu 2 maddeyi uyguladıktan sonra 3-4 oyuncunuz motive olacaktır,motive olmayanlara tek tek gelip "(Passionately) I have faith in you" diyoruz.

Ve maça başlıyoruz.

Devre Arası

Eğer ilk yarı kaybediyorsanız,berabereyse veya 1-0,2-0,2-1,3-1 gibi 1 veya 2 farklı sonuçlarla galipseniz (Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
    Galip durumundayken bazı oyuncular sinirlenecektir,bu nokta önemli;sinirlenen oyuncuların puanlarına bakıyoruz.

-7.0 dahil olmak üzere 7.0'dan aşağıdaysa sinirlenen oyuncunun puanı , "(Calm) I'm happy with your performance." diyoruz.
    -7.1 dahil olmak üzere puanı 7.1'den 8.0'a kadar olan oyuncuya , "(Passionately) I'm very happy with your performance." diyoruz.
    -8.0'dan yüksekse sinirlenen oyuncunun puanı, "(Assertive) I'm very happy with your performance." diyoruz.

Eğer 3-0,4-1 gibi 3 farklı skorla öndeyseniz ilk yarı "(Calm) Don't get complacent here" diyoruz,yine sinirlenen oyuncular olabilir.
    Eğer olursa yukardaki 3 maddeyi oyuncular üzerinde uyguluyoruz.

Maç Sonu

-Yendiyseniz "(Passionately) A very nice victory,well done." diyoruz.
    -Eğer favori olduğunuz,veya denk bi takımla oynadığınız bi maçta yenildiyseniz/berabere kaldıysanız "(Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
    -Eğer büyük bi takıma karşı yenildiyseniz/berabere kaldıysanız, "(Calm) You were unlucky today." diyoruz.

Yine sinirlenen oyuncular olursa,üstteki 3 maddeyi tekrar uygulayabilirsiniz.

Farklı kariyerlerle yaklaşık 12-13 sezon oynadım.
    Konuşmalarda hata yapa yapa bu kıvama geldim.Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Ellerine sağlık
  • Güzel çalışma , yeni başlayanlar için iyi bir rehber

MAç içinde konuşmaların bu kadar aktif olduğu ve oyuncuların bu konuşmalara tepkilerinin bu kadar net olduğu bir CM/FM serisi daha oynamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Güzel çalışma , yeni başlayanlar için iyi bir rehber

MAç içinde konuşmaların bu kadar aktif olduğu ve oyuncuların bu konuşmalara tepkilerinin bu kadar net olduğu bir CM/FM serisi daha oynamamıştım

+1

takım konuşması sayesinde udinese ile bayern münih e top oynatmadım ve eledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 1 Aralık 2011; 18:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Güzel çalışma , yeni başlayanlar için iyi bir rehber

katılıyorum.

lille ile marseille karşısında ilk yarı 2-0 gerideydim takıma tutkuyla kazanacıklarını söyledim.

çoğu oyuncu fired-up oldu yani sabırsızlanıyordu ikinci yarı için.

maçın sonucu OM:2-LOSC:4 ikinci yarıda balmont pedretti ve mavuba orta sahayı resmen ele geçirdi. mavuba ve balmont adım attırmadı. pedretti de mükemmel paslar çıkardı. sow da iki gol atarak bitiriciliğini sergiledi. bu 4 oyuncuda devre arası konuşmasında ikinci yarıya çıkmak için sabırsızlanıyordu. ve sonucu bunlar getirdi.

• rehber bana ait demişsin dostumda bendede böle bir rehber vardı, seninkinle baya bir benziyor nedense :)

Pre-Match Pep
    Pre-Match Team:
    If you're favourite / similar opponent (Aggressive) I expect a Win,
    If you're not favourite, (Calm) Give these fans their money worth
    Pre-Match Individual:
    If motivated, don't talk
    If not motivated, (Passionately)I have faith in you

Half-Time Talk:
    Half-Time Team:
    When winning big, (Calm) Don't get complacent
    When losing/drawing/winning 1-0/playing bad, (Aggressive) Team's pride at stake (or whatever on top)

Half-Time Individual:
    If players get de-motivated, (Passionately)
    Those who 'Gain Focus', just left it.

Full-Time:
    Winning, (Passionately) A very nice victory, well done
    If favourite / against similar team Losing/drawing (Aggressive) I'm disappointed (or whatever on top)
    If underdog, and losing (Calm) Unlucky

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

rehber bana ait demişsin dostumda bendede böle bir rehber vardı, seninkinle baya bir benziyor nedense :)

Pre-Match Pep
    Pre-Match Team:
    Pre-Match Individual:
    If motivated, don't talk

Half-Time Talk:
    Half-Time Team:
    When losing/drawing/winning 1-0/playing bad, (Aggressive) Team's pride at stake (or whatever on top)

Half-Time Individual:

Full-Time:
    If favourite / against similar team Losing/drawing (Aggressive) I'm disappointed (or whatever on top)

rehber ingilizce
    nasıl iş bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı çeken arkadaşlar için güzel bir rehber olmuş
  • quote:

rehber bana ait demişsin dostumda bendede böle bir rehber vardı, seninkinle baya bir benziyor nedense :)

Pre-Match Pep
    Pre-Match Team:
    Pre-Match Individual:
    If motivated, don't talk

Half-Time Talk:
    Half-Time Team:

Half-Time Individual:

Full-Time:

Rehberin Türkçe'sini başka yerde gördün mü
    Demek ki bana aitmiş.

• rehber sana ait değil. sen çeviri yapmışsın dostum :) çeviri yapılınca hiç bi eser çevirene ait olmaz ^^
    neyse polemik için yazmadım ztn. ingilizce bilmiyen arkadaşlar için faydalı olmuş tabiki ...
  • Gidip 3-4 Net Pozisyonu Kaçırmış Adama Bugünkü Performansından Memnunum Diyince De Vicdanın Rahat Etmiyo Be
  • quote:

rehber sana ait değil. sen çeviri yapmışsın dostum :) çeviri yapılınca hiç bi eser çevirene ait olmaz ^^
    neyse polemik için yazmadım ztn. ingilizce bilmiyen arkadaşlar için faydalı olmuş tabiki ...

Evet haklısın da tam olarak çeviri yapmamışım dikkat edersen eklediğim farklı bilgiler de var
  • Einstein mod:On

İngilizce olanın aynısı fm-basede var kanka şikayet et bence

Einstein mod:Off
  • her maç bunları uygularsak sorun olurmu ilerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol bu konuşmalar oyunculara büyük bir etki yapabiliyor.
  • Agresif konuşunca baya gaza geliyor benim topçular. Çok faydasını gördüm bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Agresif konuşunca baya gaza geliyor benim topçular. Çok faydasını gördüm bende.

agresif konusup fırcalıyorum adamlar fena gaza gelıyor harbıden,bıraz ıyı bıraz kotu bu..bazen cok kızıyorum agzıma gelenı sayasım gelıyor adamlara mac sonu fln yada devre arası..bagırıyorum adamları hepsı motıve oluyo mutlu oluyo yemyesıl oluyolar..baslarda vay be etkılı oldum ıyı konustum dıye kendımı ovuyordum ama nerdeyse hep aynısı oluyor..pok gıbı oynuyolar yenılıyorlar bagırıyorum hepsı yeserıyor mutlu oluyor fln..lan bıde uzulun sınırlı olun :))hatalarını anlıyolar herlde ondan yeserıyolar ama ne bılım yınede sacma gelıyor bazen biri alınsın bozulsun enazından...
  • Kesinlikle uygulayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

her maç bunları uygularsak sorun olurmu ilerde?

Olmaz , 8 sezondur kullanıyorum.
  • Çok güzel çalışma olmuş, ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.