Bildirim
mac miniyi ipad' e nasıl bağlarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
splashtop kullanabilirsin _____________________________ -
evet bu tür programları duydum ama benim istediğim mac miniyi direk bağlayabilmek bu programla olabilirmi _____________________________ -
Bende merak ettim şimdi. Takip edelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir -
pek baglamak olmuyor ama remote desktop connect ile baglanabilirsin... yani ipade kurarsin RDP uygulamasini sonra mac miniye baglanirsin... Bu islemi local uzerinden yaparsan eger(internetten uzerinden degil..) hiz tatminkar olur... _____________________________ -
TEŞEKKÜRLER _____________________________ -
Klasik vnc uygulamalari ile cok gercek zamanli bir ekran deneyimi yasayamazsiniz.. Size tavsiyem splashtop programini kulllanmaniz. Splashtop ile lokal ag uzerinden neredeyse gercek zamanli goruntu alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok teşekkürler evime döndüm ve tv ye bağladım görüntü çok güzel _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler