Bildirim
Mac kurtarma açılmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hdd hatasıdır. Varsa elinde USB bellek takip ardından güç düğmesi + option tuşuna basili tut eger usb ekrana gelirse dedigim gibi hdd hatasıdır. -
-
Foto daha açıklayıcı olmuş hdd failure degil bu os x hatasi. USB olayi olmadıysa bir adet sata USB ara kablo bulucan hdd yı söküp baska macle silip sifirdan os yuklemek gerek. Varsa arkadasin maci olan rica et. Usb exfat olmasi lazim. Eger windowsta kullandiysan fat32 gormeyebilir. Usb formati nedir? -
Hocam teşekkür ederim yardımların için.Ama az önce farkettim ki nasıl oldu bilmiyorum bir şekilde klavyenin bağlantısı kopmuş aklıma takıldı acaba olabilir mi deyip pilleri çıkarıp tekrar taktım şimdi command+R çalışıyor:) Mac'te yeniyim çok hakim değilim sisteme Time machine de yedek yok.Şimdi sistemi yeniden yükle desem dosyalar vs hepsi gidecek mi acaba? -
Evet gider diski silip yeniden yeniden os yuklemen lazim. Dosyalari kurtarmak istiyosan hdd yi sokmen lazım. Yedek alırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X