Şimdi Ara

Mac İçin CD ve DVD Yakma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mac konusunda pek programım yok bu zamana kadar windows kullanıyordum maca geçtim ama profesyonal bir cd dvd yakma programı arıyorum nero tarzı ashampoo burning studio tarzı bişiy arıyorum çoğu sitelere baktım ama bulamadım sizin kullandıgınız varsa buraya yazaBİLİRmisiniz ? yazarsanız mutlu olurum.

birde rar ve zip arşivleme olarakda hangi programı kullanıyorsunuz acaba mac kullanıcıları şimdiden cvplayan herkes e teşekkürler..

• cd dvd yazmak için ben genelde finder ı kullanıyorum. Hani şu dosyaları gezmek için kullandığımız program varya, her mac le gelen. iso falan yazmam da gerekirse disk utility ile yazıyorum. müzik için iTunes yazıyor zaten ama, aynı zamanda toast titanium da satın aldım. Denemek için ve memnun kaldım ama benim için çok özelliği var. Çok sık kullanmıyorum o yüzden.
    rar için stuffit expander kullanıyorum. Sadece rar açan versiyonu ücretsizdi sanırım, zip i mac açıyo zaten ve zip i finder oluşturabiliyor. Stuffit expander çok iyi çalışıyor bu arada :)
  • İstediğin gibi bir profesyonel CD, DVD ve hatta Blu-Ray Disk yazma programı Toast Titanium. Sadece bir CD-DVD yazma programı değil, bundan daha çok profesyonel çözümler sunar. Mesela video convert işlemleri, plak gibi analog kaynakları Mac'e bağlayıp dijital ortama aktarma ve bunun gibi bir çok şey. Pro paketinde ise çok daha fazla özellikler mevcuttur. Üstelik kullanması oldukça basittir. Tabi ücretli bir program. Resmi sitesinden daha çok bilgi bulabilirsin.

http://www.roxio.com/enu/products/toast/titanium/overview.html

Ücretsiz bir diğer seçenek ise Burn. Bu da fena sayılmaz. Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen gayet güzel özellikleri var.

http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html

Eğer ücreti sorun olmayacaksa Toast Titanium'u öneririm. Uzun zamandır kullandığım bir program ve hem Mac, hem de PC ortamında gerek özellik olarak, gerekse kullanım kolaylığı olarak rakibi hemen hemen yoktur...

• toast titanium aşagıdaki program mı ?

Toast is a CD and DVD authoring and media conversion software application for Mac OS X. Its name is a play on the word 'burn', a term used for the writing of information onto a disc through the use of a laser.

Discs can be burned directly through Mac OS X, but Toast provides added control over the process as well as extra features such as file recovery for damaged discs and cataloging and tracking of burned disc contents.

Toast 9 is a Universal Binary application and requires a PowerPC G4, PowerPC G5, Intel Core-based or newer Macintosh running Mac OS X v10.4 or later.

On 2009 January 5, at MacWorld Expo, Roxio announced the release of Toast 10.

Mac İçin CD ve DVD Yakma Programı

cevaplarınız için teşekkürler programları araştıracagım peki bir şey daha yeniyim macda yardıma ihtiyacım var.
    mac yarın gelecek siparişe göre de hazır olayım diyorum :)

office falan indirdim ama cracklı sorun olmaz umarım birde

güncel programları toplu olarak görebileceğim bir site varmı mesela

www.myosxfreeware.com gibi ? yada warez tarzı paylaşmak yasakla bana ÖM ile ulaşabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellbutcher00096 -- 15 Temmuz 2009; 17:26:04 >

• toast titanium kullanıyorum...
    arayüzü çok kolay... nero'dan daha basit.
  • Konu biraz eskimiş ama bilmiyorsan bilgilendirme amacıyla bir sitede ben tavsiyede bulunayım.

www.macupdate.com

en büyük mac program sitelerinden biri (belki sitesi). ücretsiz programları indirmenin yanına ücretlilerinde deneme sürümlerine ulaşabilirisin. hemen hemen tüm mac pogramları bu sitede mevcuttur. arada sırada 30 - 40 dolar gibi uygun fiyata 10 - 15 civarı programı kampanya ile satıyor. tek tek toplamları 900 doları bulan programları 50 dolara almıştım bir seferinde. Hatta paketin içinde sanal işletim sistemi programı Parallels bile vardıki bu bile tek alınmak istense 100 dolar.

Bunun dışında yapmak istediğin birşey var ama o işi yapacak bi program varmı ? varsa ismi ne öğrenmek istiyorsun. Örneğin FTP programı. arama yerine ftp yazarsın ücretli ücretsiz bi sürü ftp ile ilgili program sunar karşına. Veya veri kurtarma programı lazım. anahtar kelime ne olabilir mesela ? Recovery. arama yerine recovery yazıp aratırsan recovery ile ilgili bi sayfa belki duruma göre birden çok sayfa program bulursun. buradan programı öğrendikten sonra duruma göre ihtiyacını gören ücretsizi varsa indirsin yoksa satın alırsın. yani direkt burdan programı edinmeseniz bile ilk etapda program araştırması için faydalı bir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

İstediğin gibi bir profesyonel CD, DVD ve hatta Blu-Ray Disk yazma programı Toast Titanium. Sadece bir CD-DVD yazma programı değil, bundan daha çok profesyonel çözümler sunar. Mesela video convert işlemleri, plak gibi analog kaynakları Mac'e bağlayıp dijital ortama aktarma ve bunun gibi bir çok şey. Pro paketinde ise çok daha fazla özellikler mevcuttur. Üstelik kullanması oldukça basittir. Tabi ücretli bir program. Resmi sitesinden daha çok bilgi bulabilirsin.

http://www.roxio.com/enu/products/toast/titanium/overview.html

Ücretsiz bir diğer seçenek ise Burn. Bu da fena sayılmaz. Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen gayet güzel özellikleri var.

http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html

Eğer ücreti sorun olmayacaksa Toast Titanium'u öneririm. Uzun zamandır kullandığım bir program ve hem Mac, hem de PC ortamında gerek özellik olarak, gerekse kullanım kolaylığı olarak rakibi hemen hemen yoktur...

Burn indirdim. Profesyonel işlerle uğraşmayacak, benim gibi standard kullanıcılar için oldukça yeterli ve kullanımı basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.