Şimdi Ara

Mac için Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba sevgili Macintosh kullanıcıları...
    Dün aldığım Macbook Pro Retina ile ben de sizin aranıza katılmış bulunuyorum...
    Tabii OS X Yosemite ile yeni tanışmış olmamdan dolayı tabii ki sizlere birkaç soru soracağım... yardımcı olacağınızı umuyorum.

Sizlerin de bildiği gibi Apple'ın kendi office uygulaması olan iWork, bir zamanlar Ekim 2013'ten sonra Mac alan kullanıcılara ücretsiz olmuştu. Bu hala devam etmekte midir? Eğer öyleyse nasıl indirebilirim?

Sorularım oldukça sizlere sorabilirim, burada olduğunuz için çok şanslıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LÜTFEN UP!!!

• Çok teşekkür ederim.

Ayrıca 2TB'lik harici HDD'me (USB 3.0 çıkışlı) Windows 8.1 yüklemek istiyorum. Gerektiğinde HDD'yi takip Windows'taki işlerimi halledebilmek için. Ama bunun için Mac'ime herhangi hiçbir program, Bootcamp vs. indirmek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

• Hocam o konuda bir bilgim yok. Ben Windows bahsini kapattım artık.

• febahadir kullanıcısına yanıt
    Ben de aslında okulda gereken bazı programlar ve malumunuz oyunlar () için Windows kurmak istiyorum. Yoksa OS X Yosemite'in hızını gördükten sonra zaten onlara dönmem mümkün değil.
    Bir kere; bunu en basit ama anlaşılmaz örnekle açıklayayım...
    Şu anda AKK doldurduğum için internet hızım 3mbps düşmüş durumda ama internete kablo ile bağlı olan masaüstü bilgisayarım ve kablosuz bağlantı kullanan Macbook'umun "Google Chrome"daki internet hızlarını karşılaştırınca, arada gerçekten çoooooooook büyük bir fark olduğunu anladım (genelde bir harfi çok kullanmam, düşünün yani).

Apple aldım; başta oyun performansı vs. için pişman olacağımı zannediyordum. Ama şimdi... Masamın üstünde durması, dokunuş hissi, hızı, sağlamlığı, Apple logosunun ışığı, müthiş retina ekranı... Ona aşık oldum.sm=dontknow.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 20 Şubat 2015; 19:31:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: febahadir

Elbette ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Buyurun:

Keynote:https://itunes.apple.com/tr/app/keynote/id409183694?l=tr&mt=12
    Pages:https://itunes.apple.com/tr/app/pages/id409201541?l=tr&mt=12
    Numbers:https://itunes.apple.com/tr/app/numbers/id409203825?l=tr&mt=12

Hocam az önce bilgisayarıma geçtim ve App Store'den tek tek baktım ama hepsi paralı. Neden böyle oldu şimdi???

Lütfen, acil yardım bekliyorum!

Edit: Bilgisayar Late 2012 görünüyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 20 Şubat 2015; 20:03:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi ve bir kaç soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    late 2012'lerde parali..
  • Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bilgisayar üzerinde herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Bilgisayarımda bir değişiklik yapmadan 2TB (USB 3.0) harici HDD'ye Windows 8.1 yüklemem mümkün diye okumuştum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Özelliklerim aşağıdaki gibidir. Sizce BF4'ü hangi ayarlarda 50 fps altına düşme olmadan açabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 21 Şubat 2015; 19:04:24 >
    Bu konular ile pek ilgim yok ama switchresx adlı proğrama bir bakın isterseniz. Res değiştirmek için pratik çözümler sunuyor..
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkür ederim. Bu arada yukarıdaki mesajda attığım sistem özellikleriyle BF4'ü 50 fps altına düşmeden hangi ayarlarda oynayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Orijinalden alıntı: febahadir

Elbette ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Buyurun:

Keynote:https://itunes.apple.com/tr/app/keynote/id409183694?l=tr&mt=12
    Pages:https://itunes.apple.com/tr/app/pages/id409201541?l=tr&mt=12
    Numbers:https://itunes.apple.com/tr/app/numbers/id409203825?l=tr&mt=12

Hocam az önce bilgisayarıma geçtim ve App Store'den tek tek baktım ama hepsi paralı. Neden böyle oldu şimdi???

Lütfen, acil yardım bekliyorum!

Edit: Bilgisayar Late 2012 görünüyor??

Siz ancak paralı alabilirsiniz.

Late 2012, bilgisayarın 2012 model olduğunu mu gösterir?
    Ve eğer öyleyse benim bilgisayarı birkaç gün önce almış olduğum Apple Store'da bana 2015 model bir Macbook vermeleri gerekmiyor muydu? Ne yapmalıyım??? Ben bu bilgisayarı istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Late 2012, bilgisayarın 2012 model olduğunu mu gösterir?
    Ve eğer öyleyse benim bilgisayarı birkaç gün önce almış olduğum Apple Store'da bana 2015 model bir Macbook vermeleri gerekmiyor muydu? Ne yapmalıyım??? Ben bu bilgisayarı istemiyorum.

Elma-Bu Mac Hakkında-Genel Bilgiler kısmındaki bilgilerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz hocam?
    Buyrun...
     Mac için Birkaç Soru
    Hocam sizin MacBook 2012 model. Eğer alalı 14 günü geçmediyse iade edin. Yeni modellerden alın.

Bakın bendeki:

Mac için Birkaç Soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 21 Şubat 2015; 20:31:47 >
    Daha 3 gün kadar oldu. Bilgisayarı babam aldığı için hangi mağazadan alındığını bilmiyorum. İade edebilmem için illa ki Apple Store'dan mı alınmış olması gerekiyor?
    Hocam hernereden alırsanız alın, 14 gün içinde ürünü iade edebilirsiniz. Apple Online Store 14 gün içinde kullansanız dahi iade alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 21 Şubat 2015; 20:33:11 >
    Gerçekten çok teşekkür ederim. Size birkaç sorum daha olacak çünkü bu konuda kendimi nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum...

Öncelikle; aslında ben oyun oynamak istiyordum ve bunun için de bir tane masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyordum fakat şimdi Apple ile tanıştıktan sonra resmen bilgisayarıma aşık oldum. Sizce ne yapmalıyım? En son model alacağımhttp://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro?product=MGX72TU/A&step=config# bilgisayarla Battlefield 4 gibi oyunları oynayabilir miyim? (harici HDD'ye Windows kurup gerektiğinde Macbook'a bağlayacağım.)

Aslında gerçekten benim için bir bilgisayar toplamak daha iyi ama kendimi Macbook'tan alamıyorum. Dokunuş hissi bile çok farklı. İleride GTA5 gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak istediğimde beni yarı yolda bırakır mı? Sizce bu paraya bir bilgisayar toplamalı mıyım, bu sevdayı kalbime gömerek yoksa tüm imkanlara karşı çıkıp Macbook Pro almalı mıyım?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.