Şimdi Ara

MAC filtreleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrhba arkadaşlar. Ben internetimi bikaç komşumla koblosuz olarak paylaşıyorum. Ayda bir şifre deniştirip kırılma ihtimalini düşürüyorum ama gene de sürekli ağda yabancı mac adresleri görüyom. Şifreyi başkalarıyla paylaştıklarını sanıyorum. Ama mac filtrelemesini modem arayüzünden bi türlü yapamadım. Kendi telefonumun mac adresini falan girip deniyom ama olmadı bi türlü. Modem arayüz ekran görüntüsünü paylaşıyom. Yardımcı olurmusunuz. Yada daha pratik yöntemle mac filtreleme proğramı varsa bildiğiniz paylaşırmısınız. Şimdiden tşk..
     MAC filtreleme yardım

• vay anasını be öyle bişiy sormuşumki kimse cevaplayamamış...
  • sorunumu aşağıdaki resimde görüldüğü gibi hallettim sayılır. ancak modeme bağlanan 7 tane telefon ve 4 tane pc var. ama orda 8 tane mac adresi girişi var. bu kısmı nasıl artıracağız. yada nebilim benim bilmediğim başka yöntemler işte
     MAC filtreleme yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mklvz -- 29 Mayıs 2014; 23:30:45 >
  • Doğru yerdesin 8 den fazlasını engellemiyor heralde büyük eksiklik :) Sizde şöyle yapın

Listede ekli olan MAC Adreslerini Bağlantıya İzin Verme seçeneğini işaretleyip tanımadığınız Mac adreslerini ekleyin :) Bilgisayara NetScan indirip ara ara taratın tanımadığınız mac adreslerini ekleyin. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.