Şimdi Ara

MUĞLAK 🍯 2025 Yılı 2. Sağım Muğla Çam Balı, Arı Ürünleri ve Şifalı Karışımlar (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ertugrulknt , mrevar Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
128
Favori
90.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Başka siparişlerde görüşebilmek dileğiyle, bal tadında günler dileriz🍯
  • Tum urunlerden siparis vermeye calistim. Cok sıkı paketlenmisti. Urunlerden cok memnunuz. Tadi ve orijinalligi konusunda tereddutunuz olmasin. Ben onceden cok fazla bal yiyemiyordum bogazimi yakiyordu fakat bu bal oyle degil. Kasik kasik yerseniz de yeniyor. Bittikce siparise devam edecegim gibi duruyor. Tesekkurler Burak beye siparis surecinde ve sonrasindaki ilgisinden alakasindan dolayi. Her an iletisim kurmaya ve siparisinizle ilgili bilgilendirmeleri yapmaya gayret ediyor. Ben memnun kaldim, almak isteyen herkese öneriyorum. Ayrica dusunceli davranislarindan oturu kucuk hediyeler icin de tebrik ederim guzel bir is yapiyorsunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 mü 5mi kaçıncı siparişim hatırlamıyorum  

Ballardan memnunum, ama ambalaj/gramaj değişikliğinden hoşlanmadım açıkçası.

Bundan sonrası nasip bakalım....

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Uzun süredir 1 kilogram çam balımızı 400₺ olarak satışa sunuyorduk. Ancak bazı müşterilerimizin " plastik kavanoz" hassasiyetini dikkate alarak, gıdaya tam uyumlu plastik kullanmamıza rağmen cam kavanoza geçme kararı aldık.

Yeni kavanozlarımız 660 cc hacminde ve maksimum 850 gram bal alabiliyor.
    Ne yazık ki net 1 kg alabilecek cam kavanozları, eşim Berkan'ın yeni görev yeri ve ayrıca memleketimiz olan Muğla / Kavaklıdere’de temin etmemiz şu an mümkün olmadı. Bu yüzden kolay bulunabilirliği sebebiyle 660 cc kavanozla devam ediyoruz.

Bu geçişle birlikte bir kavanozun sarf maliyeti 23₺’den 44₺’ye çıktı.
    (Sadece hava kanallı poşet 21₺ tuttu.)
    Kargo desisi arttığı için üç kavanoz bal + bir paket polen gönderiminde ücretsiz kargo maliyeti 122₺’den 147₺’ye yükseldi.
    Ambalaj malzemelerine gelen ortalama %25 zam da işin tuzu biberi oldu.

Kısacası gramaj farkı nedeniyle oluşan fiyat değişimi, artan ambalaj ve kargo maliyetleriyle birbirini dengelemiş durumda.
    Bu yıl yağışların geç gelmesi ve çiğin dahi düşmemesi rekolteyi(kuraklık sebebiyle) ciddi şekilde düşürdü, aynı durumu incirimizde de yaşadık.
    İnşallah birkaç hafta içinde ikinci sağımı yapacağız. Çıkan ürünlerimize göre istemesek de fiyat artışı kaçınılmaz görünüyor.

Biz her zaman olduğu gibi, siz değerli müşterilerimize en doğal, en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünleri, güvenle ulaştırma gayretindeyiz.
    Neredeyse toptan fiyatına perakende satış yaparak, sizlerin sofrasında olmaya, damaklarınızda yer bulmaya gayret ediyoruz.

İyi akşamlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 13 Ekim 2025; 20:13:42 >

• MUĞLAK 🍯 2025 Yılı 2. Sağım Muğla Çam Balı, Arı Ürünleri ve Şifalı Karışımlar MUĞLAK 🍯 2025 Yılı 2. Sağım Muğla Çam Balı, Arı Ürünleri ve Şifalı Karışımlar

İlk defa sipariş verdik ve ailece balın lezzetini çok beğendik. Paketleme çok nizami ve güzel yapılmıştı. Cam kavanozda olmalarına rağmen hiç bir sorun yoktu. Ürünler elimize oldukça hızlı ulaştı. Fiyat olarak da bana gayet iyi geldi. Nezaket ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ultio kullanıcısına yanıt
    Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmenizi dileriz. Değerli geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.

2025 yılı ikinci sağım Muğla Çam Balımız 24 Ekim Cuma günü itibariyle kargolanmaya başlanacaktır.
    Bu paylaşımla birlikte ön siparişlerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Yıl boyunca sizlere her zamanki gibi gerçek, katkısız ve kaliteli çam balı sunabilmek için büyük bir özveriyle çalıştık. Ancak bu yıl yaşanan kuraklık, sadece tarımı ve hayvancılığı değil, arıcılığı da ciddi şekilde etkiledi. Yağmurun yağmaması bir yana, çiy yaşının dahi düşmemesi ikinci sağımı yaklaşık bir ay geciktirdi. Geç gelen yağmurlar ve ardından gelen ani güneş açmaları nedeniyle birçok meslektaşımızın çam balı, çiçek balıyla karıştı. Hatta bazı arıcılar, ikinci sağımı yapamadan sezonu kapatmak zorunda kaldı.

Buna rağmen sabırla bekledik, doğanın kendi dengesinde olgunlaşan, yoğun aromalı ve saf çam balını elde etmeyi başardık. Fakat rekolte düşüklüğü, kargo ücretlerindeki artış ve sarf malzemelerine gelen zamlar nedeniyle fiyatlarda güncelleme yapmak zorunda kaldık.

Amacımız her zaman olduğu gibi; doğallığından, tadından ve kalitesinden asla ödün vermeden, gönül rahatlığıyla sofralarınıza koyabileceğiniz güvenilir ürünler sunmak.

Sevgilerle,

Muğlak💚

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

Shopier🛒 Mağazamızdan Sipariş Oluşturmak İçin(banka veya kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz - fiyatlar, Shopier komisyonu sebebiyle değişiklik gösterebilir)
    :
    [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 22 Ekim 2025; 0:16:27 >

• _____________________________
    Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.