Şimdi Ara

MUĞLAK 💚 Muğla Çam Balı, Aydın Zeytinyağı ve Arı Ürünleri (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
134
Favori
94.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berkan bey den 3. siparişim oldu. Esnaflığı, süreçleri takibi takdiri hakediyor. Kargoda yaşanılan olumsuz durumu da fazlasıyla, kendisinden telafi etti. Balların tadı da gayet güzel. Tavsiye ederim. Böyle esnafları desteklemek gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaşanan aksaklığa rağmen anlayışınız ve desteğiniz bizim için gerçekten kıymetli. Memnun kalmanıza çok sevindik. Her zaman aynı özenle hizmet vermeye devam edeceğiz. Afiyetle tüketin, iyi akşamlar dileriz.

Değerli Forum Üyeleri ve Kıymetli Müşterilerimiz,

Aydın/Bozdoğan – Madran Yaylamızdaki zeytin bahçemizden, yerleşim yerlerinden, egzoz ve baca gazlarından uzakta, tamamen doğal koşullarda yetişen Gemlik(Trilye) zeytinlerimizi özenle hasat ettik. Bu zeytinlerden elde ettiğimiz natürel sızma zeytinyağlarımız, aromalarının dengelenmesi ve tadının yumuşaması için karanlık, serin bir ortamda bir süre dinlendirilmiştir.

Gerçek, katkısız ve saf bir üründür; herhangi bir yağ çeşidiyle karıştırılmamıştır. Asit oranı 0.5 olan zeytinyağımız, hem çiğ tüketim hem de yemeklerde kullanım için idealdir.

Bugüne kadar zeytinyağımızı daha çok çevremize, yerel tüketicilere ve esnafa ulaştırıyorduk. Ancak bu yıl, sınırlı bir miktarını siz değerli forum üyeleriyle de paylaşmak istedik. Gerçek zeytinyağını, güvenilir bir kaynaktan, uygun fiyatla sofralarınıza ulaştırmak en büyük amacımızdır.

Zeytinyağımızı forumda bugüne dek yalnızca talep eden birkaç müşterimize gönderdik, bu nedenle henüz çok fazla geri bildirimimiz bulunmuyor. Ancak bizi ve çalışma anlayışımızı tanımak için diğer ürünlerimiz hakkındaki yorumlara ve referanslara göz atabilirsiniz.

• Zeytinyağımızı denemek ve kendi değerlendirmenizi yapmak isteyenler için, litre fiyatını 350 TL olarak belirledik.
    • 5 litre ve üzeri alımlarda ücretsiz kargo imkânı sunuyoruz.
    • Kargo gönderimleri 7 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

Doğal, saf ve gerçek zeytinyağını sofralarınıza taşımak dileğiyle…
    İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

Sevgilerle,

Muğlak💚

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 1 Kasım 2025; 22:27:33 >

• Berkan beyden satın aldığımız çam balından bir kez daha memnun kaldık, teşekkür ediyoruz.

Her zaman siz değerli müşterilerimize layık olabilmek dileğiyle.

Keyif ve afiyetle tüketin, iyi akşamlar.
  • 4 kavanoz bal daha aldik. Severek tuketiyoruz. Berkan beye musteri memnuniyeti oncelikli tutumundan dolayi tesekkur ederim. Satis oncesi satis sonrasi surekli ulasabileceginiz birisi. Kargoda yasanan olumsuz durumda da kendisi sorunsuz yardimci oldu telafietti. Kesinlikle öneriyorum. Bittikce alimlarimi devam ettirmeyi düşünüyorum, iyiki forum sayesinde tanistim kendileriyle. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 8 Kasım 2025; 11:45:42 >

Memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyondur. Afiyetle tüketmenizi dileriz.
  • Tahminen son 2 yıldır Berkan Bey'den düzenli bal alıyorum, balın tadı güzel ve aromatik bir bal ve ailecek memnunuz ürünlerinden. Berkan Bey'den yaptığım alışverişlerden bugüne kadar hep memnun kaldım, ürünlerinin kalitesi ve kendisinin yardımseverliği nedeniyle bal almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye ederim.

Ürünlerimizden ve hizmetimizden memnun kalmanız bizi gerçekten çok mutlu etti İrfan Bey. Her zaman en doğal, en kaliteli ürünleri sizlere ulaştırmak için özen gösteriyoruz. Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür eder, afiyetle tüketmenizi dileriz.

yağlarını deneme maksatlı 5l aldım. teneke ile gönderildi. lezzeti güzel, paketleme güzel(yemekte, kızartmada, salatada denedim) ben diğer ürünleri biliyorum ama deneme için sanırım herkese çam balı göndermişler, o da güzel. epey alışverişim oldu kendilerinden tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. iş yerinden almak isteyenlervar büyük tenekede foruma özel bir şey yapsanız daha fazla talep olur diye düşünüyorum.

ballarını bu işlerden anlayan birine denettim alabileceğin(biz zaten memnunduk)) en iyi çam balını almışsın dedi son olarak not düşmüş olayım.

bereketli işleriniz olsun.

Ayrıca zeytinyağı siparişi vermek isteyen değerli forum üyelerimizin ve kıymetli müşterilerimizin kargo çıkışları Perşembe ve Cuma günü yapılacaktır, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 13 Kasım 2025; 19:18:32 >

Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere sadece bir ürün değil, doğallığıyla güven veren kaliteyi sunmayı ilke edindik. Her bir siparişinizle sofralarınıza misafir olabilmek, damaklarınızda iz bırakmak bizim için en büyük mutluluktur.

Kaliteye olan inancımızla, güveninize layık olmaya devam edeceğiz.

Aydın / Bozdoğan – Madran Yaylası’ndaki bahçemizden 2024 yılında özenle hasat ettiğimiz Gemlik çeşidi zeytinlerden, doğal yöntemlerle elde ettiğimiz Naturel Sızma Zeytinyağımız için Forum Donanım Haber’e özel fiyatlarımız şu şekildedir:

- 5 Litre Teneke: 1750₺

- 18 Litre Teneke: 6000₺
    Kargo ücretsizdir.

° Ürünlerimiz, piyasa talebine göre uygun koşullarda titizlikle muhafaza edilmiştir.

Sevgilerle,

Muğlak💚

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 13 Kasım 2025; 20:16:5 >

• MUĞLAK 💚 Muğla Çam Balı, Aydın Zeytinyağı ve Arı Ürünleri

Berrak dokusu ve canlı altın rengiyle tazeliğini ortaya koyan zeytinyağımız; doğal aroması ve dengeli yapısıyla kalite arayanlara hitap eder. Siz değerli forum üyelerinin sofralarında yer almayı hedefliyoruz.

Sofralarınıza doğallığı taşımak artık çok kolay!

- 5 Litre Teneke: 1750₺

- 18 Litre Teneke: 6000₺

Üstelik Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gönderiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Kasım 2025; 23:6:41 >

• berkan0zmen kullanıcısına yanıt

WhatsApptan yazdım hocam, bilginize

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.