Şimdi Ara

NBA LiVE 07 { Çıktı } (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Superkin

quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

ya benimde bi sorum olucak arkada$lar oyunda her takım için maçlar "x-factor" player diye bi oyuncu oluyor her iki takımda da ..ve altında "X" harfi yanıp sönüyor fln bu oyuncunun ayrıcalığı nedir? ve nasıl kullanılır? yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler..

NBA LiVE 07 { Çıktı }

O "X Factor"dür. Eğer maç sırasında o kişiyi oyunda çok aktif hale getirirsen altı yanıp söner. Sende o ekrana girip "Activate X factor" yazısına basarsın. Oyuncu bir Freestyle Kazanmış olur.

eet.

SAYFA başı oley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levh-i Mahfuz -- 3 Ocak 2007; 12:11:25 >

Rab'le arana giren şifreyi ÇÖZ...

• klavye tuşlarını ayarlamayan arkadaşlar gamepad alın kurtulun o sorundan hem oynaması daha kolay

Orjinalden alıntı: Private

klavye tuşlarını ayarlamayan arkadaşlar gamepad alın kurtulun o sorundan hem oynaması daha kolay

Belgelerim\NBA LIVE 07\configs

CONFIG için tıklayınız

BACKDOWN (yani POST UP) tuşu hariç extra 3 kullanım ile oyuna değişik renk katabilirsiniz.Tuşları kendinize göre ayarlayınız.

EDIT : ****** (R a p i d s h a r e) olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 4 Ocak 2007; 12:26:18 >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

•  NBA LiVE 07 { Çıktı }

Batılı adamım orda dondu kaldı yaw! Gel geriye gelsene!

• az önce yaptım maçımı ve bi iverson fan'ı olarak resmen yerimde gamepadle hop oturdum hop kalktım period ba$ı 6 dk'dan oynadım ve inanılmaz çekişmeli ve zevkli geçti(superstar'da) ve az önce oynadığım oyundan arda kalan istatislikleri sizlerle payla$mak istedim..

NBA LiVE 07 { Çıktı }

NBA LiVE 07 { Çıktı }

• istatistiklere devam

NBA LiVE 07 { Çıktı }

NBA LiVE 07 { Çıktı }

• İşte adamım Raşit blokta konarım ha

NBA LiVE 07 { Çıktı }

Asllan parçası bunlar

NBA LiVE 07 { Çıktı }

• quote:

istatistiklere devam

NBA LiVE 07 { Çıktı }

NBA LiVE 07 { Çıktı }

bakıyorum da sürekli iversonla oynamışşın carmeloyu hiç salladığın yok 18 sayıymış hem de hiç şut kaçırmamış melo

ayıp ayıp burayı da phi. 76ers çevirmişşin

• arkadaşlar ben miami heat ile nba 07de dynasty modunda ilk sezonumu yaşıyorum.ama bir türlü takas yapamıyorum.yeterinde maaş boşluğun yok diyor.ben bu maaş boşluğunu nasıl açıcam.lütfen bana yardım edin...

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

istatistiklere devam

NBA LiVE 07 { Çıktı }

NBA LiVE 07 { Çıktı }

bakıyorum da sürekli iversonla oynamışşın carmeloyu hiç salladığın yok 18 sayıymış hem de hiç şut kaçırmamış melo

CARMELO FİGÜRAN OLMUŞ ABİCİM TOPU VEREYİM DE 2 ŞUT ATSIN DEMİŞ GALİBA ARKADAŞ BOYKINS BİLE ASLAN KESİLMİŞ BAKSANA

• YA BENCE NBA LİVE 2006 HAREKETLER BAKIMINDAN DAHA GÜZELDİ
  • Bro iverson dururken carmelo assist yapsın onun kadar hızlı ve iyi bi turnikeye çıkan bi oyuncu warmı + yorulmuyor tüm maç boyunca banamısın demiyor herkesi subtitions yaparken bi tek o ayakta..onunla sayı yapmıcamda kiminle yapıcam:)
    quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

istatistiklere devam

NBA LiVE 07 { Çıktı }

NBA LiVE 07 { Çıktı }

CARMELO FİGÜRAN OLMUŞ ABİCİM TOPU VEREYİM DE 2 ŞUT ATSIN DEMİŞ GALİBA ARKADAŞ BOYKINS BİLE ASLAN KESİLMİŞ BAKSANA

• Bakıyorum Rosteri güncellemişsin. Rica etsem nereden bulduğunu söyleyebilir misin? Bu arada yama falan yükledinmi?
    Steam ID: carpenocdem
  • ya arkada$lar bi$i sorucam bu kamera ayarlarında "camera cuts" die bişi war on/off şeklinde ne i$e yarıyor bi fikriniz warmı? ben pek çözemedim

ya arkada$lar bi$i sorucam bu kamera ayarlarında "camera cuts" die bişi war on/off şeklinde ne i$e yarıyor bi fikriniz warmı? ben pek çözemedim

sözde kamera kurgusuymuş da ışık açısı değişiyormuş (arkadaşımda orj. oyun var kitapçık da öyle yazıyormuş) bi şey fark ettiği yok
  • arkada$lar oyunda replay'i kaydedemiomuyuz yafs?
  • Bu ayarlar tam olarak ne i$e yarıyor grafik bakımından bilen varsa bilgilendirebilirmi lütfen + texture filterdeki 3 tane seçilebilir seçenekteki şeylerin anlamları neler ? sözlükte bile bulamadım ne i$e yarıyorlar yardımlarınızı bekliyorum

NBA LiVE 07 { Çıktı }
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.