Şimdi Ara

AoC.::::AGEofCONAN::::.AoC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bİ oyun tanıtımı yapmak istiyorum arkadaşlar umarım beğenirsiniz daha önce oyun tanıtılmıştı ama etaylı anlatmak istedim HADİ AĞZIMIZI SULANDIRALIM.....
    Oyunun yapımını Anarch online ın yapımcı fiması funcom şirketi üstlenmiş.

NOT:Bazı bölümler alıntıdır.

Ageofconan bildiğimiz conan dünyasında geçen gerçek tarihsel müthiş bir oyun Artık 2 kişi olacaksınız mavi gezegen dünyada ve conan dünyasında .Oyun ya bu yaz yada 1 yıl sonra rafarda olacak tam bir tarih yok çünkü bir gecikme mümkün.

Oyunumuzun sitesiwww.ageofconan.com

Konuyu okuduktan sonra bu videoları mutlaka izleyin
    http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?session=a3eirk6hfxabh4qqnfxup0u4jmx1qm&func=frontend.show&func_id=1022&template=inc_media_listing&selected=1022
    burdan istediğiniz birini seçin

ve bunlarda oyun capture videolar
    http://bymitra.com/files/aoc_e32006_ign.wmv 127mb tamamiyle bir gaz video su

http://bymitra.com/files/aoc3_e32006_onlinewelten.wmv 10 mb burda guildlerin şehirleri kuruluyor bunu mutlaka izleyin zaten küçük bişey

http://bymitra.com/files/aoc2_e32006_onlinewelten.wmv
    http://bymitra.com/files/aoc1_e32006_onlinewelten.wmv
    http://video.google.com/videoplay?docid=8873455128674241737&q=age+of+conan

Önce Bildiğim kadarıyla biraz oyundan bahsedeyim oyun bir mmorpg tarzıdır.Yani online olarak hayat yaşayabileceğiniz bir dünya.Oyunda tamamiyle tyeni bir hayattasınız npc lerle konuşacaksınız dilediğiniz şekilde tabi size verilen seçenkeler içerisinde oyun ilerledikçe dünyada tanınacaksınız yani yolda giderken biri size korkak tavuk hey sen kahraman diyerek laf atabilir ttabi o sizin oyundaki sosyalitenize bağlı.Oyunda beni en çok etkileyen şey ise her guildin kendi şehri kale duvarları gözzetme kulelleri olabilecek tabii bunu yapmak çoook çook zor olacak Kendi şehrimizi kurabilmemiz umuduyla!!! Oyunda savaş mekanizmasıda çok farklı bildiğimiz monoton oyunlardaki sistem gibi sağ tıkla 1 2 3 e bas yok noktalı yakın dövüş dene değişik bi dövüş simulasyonu olacak yani adam neresini korumuyosa siz oraya vurmalısınız zara verebilmek için yani gerçekten savaşacak ve dövüşeceksiniz bunun yanında tabi süperleriniz skilleriniz olacak buda pvp 'de kimin yeneceğinin sadece itemlere ve build'lere bakmayacağı, oyun becerisinin daha ağır basacağı, ve böylece günde 1-2 saat oynayan oyuncuların günde 10 saati boş olanlara karşı da şansları olacak bir oyun 3 farklı savaş tipi olacak 1.si pvp dediğimiz herkesin bildiği teke tek dovüş 2.siformasyon savaş denilen bölüklü savaş tarzı yani bi blüğümüz olacak ve bunun bi lideri olacak bu lider sizin dolaşma savaşma sınırlarınızı belirlicek ve3.sü kuşatma savaşı yukarda bahsettiğim şehirleri hem dier guildlerden hemde olağan mob saldırılarından korumakla yükümlüsünüz veya da siz başka bir şehri kuşatabilirsinizz.Ama oyunda beni yıkan bir unsur var itemler fazla ayrıntılı ve janjanlı deiğl varsın olsun diyorum!!

Oyuna başladığımızda lvl20 ye kadar tek başımıza olacağız ordan sonra ise online dünyaya geçiş yapıp hayata atılacağız.Karakter oluşrmada başlı başına bir şaheser saten karakterinizi istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz anlatmıcam şunu izleyin anlarsınız

http://www.youtube.com/watch?v=wrPG4YdL7u4

çarpışmanın* gerçekleşebileceği, yani karakterin içlerinden geçilemeyeceği türden gerçekçi bir motoru mevcuttur. popüler mmorpg'lerin aksine gerçekten hedef aldığınız noktaya okunuzu atarsınız...
    büyücü konsepti halihazırdaki oyunlardan çok farklıdır. büyücünün misyonu warrior'ın arkasında durup icebolt spamlemek değildir; zira oyunda yetenek ön plandadır. daha çok (misal) zebaniye dönüşüp yakın dövüşe girme, veyahut deprem yaratma gibi güçleri olacaktır.

Hikayeye gelirsek zaten conan okuyanlar ve ya filmini izleyenler dünyayı hatırlayacaklardır işte siz o dünyada birer karaktersiniz kimbilir ilerde bir gün kahraman olursunuz.
    Hikaye 3 ana hyborian ülkesinde geçiyor
    bunalrın ilki conanın hükümdarlığını yaptığı Akillonya başkenti tarantiadır

Tarantia .. tarihciler kuskusuz onun icin bosu bosuna dunyanin batisindaki en sahane kent dememislerdir. Akilonya’nin baskenti olan Tarantia sadece hayranlik uyandirici degil, ayni zamanda goge uzanan duvarlarinin arkasinda mavi ve altin renginde ££ kuleleri ile de goz alicidir.

Khorotas nehrinin yamaclarini yukselen bu kent zerafetinin yani sira ele gecirilmesi neredeyse imkansiz bir guc sembolu ve akilonya kralliginin simgesidir. Guclu duvarlarin arkasinda kent kimi zaman fiziki, ama genelde sosyal bolumlere ayrilmistir. Kuskusuz bu bolumlerden en unlusu Eski Tarantia’dir .. ic kale ve kentin geri kalani ile cevrilmis ve ulasimin dev kopruler ile yapildigi eski ( ic ) tarantia’ya girmek isteyen her kisi iyi savunulan kapilardan, ve her zaman muhafizlarin konuklari gozledigi kulelerle olusturulmus savunma hatlarindan gecmek zorundadir.

Krallar yolu ve kraliyet limaninin da bu bolgede oldugunu belirtirsek sanirim eski kent’e kale icinde kale, baskentin icindeki yonetim merkezi diyebiliriz. Kraliyet sarayinin ve Kral Conan’in kendisinin de eski kent’te oldugunu eklemek, kraliyet kulesinin ( kentin en gosterisli ve yuksek kulesi ) eski kent’ten yukseldigini de soylemek £££ bile eski kentin onemini belirtmeye yeterlidir kanisindayim.

Eski kentin tipik bir Hyborian yerlesimi oldugunu soylemek haksizlik olur. Kentin sokaklari duzenli ve temizdir, tuccarlar guvenlik icinde ( cok da pahali olmayan , ama ucuz da degil ) mallarini alir – satar ve sucun neredeyse hic yasanmadigi eski kent’te (kralin elite muhafizlari, yani siyah ejderler kentte daima devriye gezerler) herkes Conan’in yasalarinin ve adaletinin gecerli oldugunu bilir ve macera, bela arayanlar kendi sagliklari icin arayislarini baska yerlerde surdurur.

Gene de kentin piriltili goruntusunun altinda yasanan suclarin yankesicilik ve ticarette atilan kaziklar oldugunu sanmayin. Hala tahtta bir Kimmeryali’nin olmasini kabullenemeyen Akilonya soylulari ( ki bunlarin bir kismi bizzat kralin elleri ile olumustur ) kralin arkasindan komplolar kurmakta, onu cekemeyen ve kiskanan bu kararmis ruhlar kralin bir gun gucten dusecegi gunu sabirla beklemektedir. (tipki les uzerinde daireler cizerek ucan ve sabirla bekleyen akbabalar gibi)

££ kimileri kulelerin ust kisimlarinin gercekten altin ile kapli oldugunu soyler.
    £££ bir zamanlar hancerleri ile bu kuleye tirmanmis olsa da Conan artik kulesinden butun kenti ve hatta akilonyanin onemli bolumunu izleyebilmektedir.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.si kötü varlıkların elinde olan Stigya başkenti khemi

Styx nehrinin Bati Denizine kavustugu deltanin guney kiyisinda yukselen Khemi onu ilk kez ziyaret edenlerin onunde Karatas’tan yapilmis duvarlari ve devasa tapinaklari ile karanlik bir resim cizer.

Stygia’nin baskenti sadece dinsel acidan degil, ayni zamanda politik ve askeri gucu ile de tum ulkenin kalbidir.

Ayni zamanda Yilan Kralliginin en onemli limani olan Khemi bir anlamda Stygia’nin dunyanin geri kalanina acilan kapisidir. Pek az ziyaretcinin adim atabildigi Stygia topraklarina deniz yolu ile geliyorsaniz rotaniz eninde veya sonunda sizi Khemi’ye ulastiracaktir.

Kuskusuz Karanlik Tanri Set’in hukmettigi topraklara adim atmadan once iki kez dusunmeniz, onun korku ve teror kralligina gitmeden once ruhunuzu hazirlamaniz gerekir.

Khemi bir anlamda Stygia’nin soylularina ve karanlik gucune adanmis bir cesit anittir, kimi Stygia’li bu anitlar ile gurur duyarken pek cogu kent merkezine yaklasamayi aklindan bile gecirmez. Sonucta kara duvarlarin, tapinaklarin ve anitlarin arkasinda .. kentin ve Stygia gucunun merkezinde devasa Kara Piramit yer alir ve bu Kara Piramit tanri Set’in evidir “ya da oyle olduguna inanilir” .. onun nefesi Khemi’nin sokaklarinda dolasir,her biri olumcul dozda zehirle yuklu yuzlerce yilan onlara buyuk saygi gosterilerek kentin her yaninda yasarken kim onun gucunden suphe edebilir.

Set’in yavrularinin her biri Stygia yasalarinca korunur ve yilanlara karsi gosterilen en kucuk saygisizlik bu yasalar geregi olum ile cezalandirilir. Yilanlarin saldirisina maruz kalan kentliler bu nedenle kacmayi veya kendilerini savunmayi akillarindan bile gecirmez. Gece Kheminin Set’in golgesi ile loslasmis sokaklarina coktugunde yilanlar daha da saldirganlasir ve gece sokakta dolasmak acilar icinde olumu beklemek ile es anlamli hale gelir.

Khemi okyanus rotasindan gelen gezginlere kapalidir, tuccar ve gezginler kaplumbaga adasinin kayalik kiyilarina kurulmus Akhet limaninda kalmak zorundadir. Zaten gezginleri “Kutsal” kent’ten uzak tutmak icin pek cok tedbir alinmis, ve dev kara duvarlar meraklilarin yolunu bastan kesmistir.

Akhet pek cok tuccar ve gezgin yabanci icin Khemi’ye yaklasabilecekleri en uc nokta, yolun sonu anlamina gelir.

Kentin icinde pek cok alan Stygia’lilara dahi yasaklanmistir. Sytgia sosyal yasantisi cok sert kurallar ile yonetilen “Sinif” sistemine dayanir ve sadece guclu/soylu olana saygi gosterilen bu sistemin colde suruler halinde yasayan “Sirtlanlardan” esinlenildigi soylenir.

Mesela bu kapali bolgelerden biri olan “Boynuz” cogunlukla Set Rahiplerinin yasadigi alandir, pek cok urkutucu anit ile kapli olan bu bolge ayni zamanda tapinaklari, bahceleri ve Set’in en guclu, en kutsal cocuklarinin “yilanlar” rahipler ile birlikte yasadigi bolgedir ££ dogal olarak boynuz’a cok ozel durumlar disinda giris yasaktir.

Bir baska ornek ise Odji bolgesidir .. gun isigi altinda kolelerin alinip satildigi bu bolge karanlik coktugunde cigliklarin yukseldigi ve karanlikta pek cok canin alindigi bir yer halini alir. Odji korkunc ve tehlikeli bir yerdir ama ( buraya kole olarak gelmeseniz de .. ) ayni zamanda servetllerin el degistirdigi ve korkunc karlarin saglandigi bir yerdir.

Yabancilarin aldiklari cok ozel izinler ile kentin icine girebildikleri ve ticaret yaptiklari bu bolge de servet kolayca kazanilir ve kaybedilir, yasam Odji’de oldukca ucuzdur.

Khemi Stygia’yi gercekte kimin celik penceleri ile yonettigini hatirlatan bir anit gibidir .. onun Set’in golgesi ile kararmis duvarlarini gecebilen herkes zevkin, terorun ve maceranin alasini bulacaktir.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ve diğeri Conanın doğum yeri Kimmerya dır. başkenti broken leg

Etrafi yuksek daglar ile cevrili derin vadide akan kirik bacak deresinin suyu eriyen karlar ile beslenmesi yuzunden her zaman buz gibidir. Tipik Kimmerya cografyasina iyi bir ornek olan kirik bacak Conall vadisi ile Venarium’un arasinda bulundugu icin bir anlamda Kimmerya’ya gelen ve daglari terk eden gezginlerin gecis noktasidir.

Kimileri icin bu bolge Kral Conan’in dogdugu yer olsa da aslinda bu topraklar Conarch Klanina aittir ve vadide kalmayi secen her kisi bunu bir sekilde ogrenir. Zaman zaman kirac kayalar, kimi zaman da karlarla kapli olan bu bolge ( mevsimine gore) Kimmerya standartlarina gore buyukce bir yerlesim merkezi olsa da ilk bakista yasami surdurmek icin gerekli kaynaklar acisindan cok da zengin sayilmaz.

Gene de derenin buz gibi suyu ile calisan degirmen ve vadiye yayilmis olan cok miktarda ev insanlarin oyle yada boyle burada yasamayi basardiklarinin gostergesidir. Ayilar ve kurtlar ozellikle yanliz gezen kisiler icin tehdit olsa da vadide yasayanlar avcilik konusunda iyice uzmanlasmis, hatta zor zamanlar icin bir miktar av hayvanini suruler halinde beslemeyi bile basarmistir.

Zaten vadide yasayanlari ayakta tutan ana unsur onlarin bu cok gelismis avcilik yetenekleridir. Kimmerya daglarinin canavarlari vadideki tek buyuk tehlikedir, arada sirada kirmizi yeleli Vanir’ler vadi ve yakinlarina kadar geldiginde bu tehlike katlanarak artar .. ancak avcilik ve efsanevi Kimmerya Mavi Celiginin yapiminda kullanilan mavi demir pesinde daglari gezen avcilar icin bu risk goze alinmayacak kadar buyuk degildir.

Kimmeryalilar hem mavi demir’i hem de mavi kimmerya celiginin sirrini yabancilardan kiskanclikla sakinirken ££ uzak topraklardan gelen soylentiler zaman zaman vadide yayilir. Ismi coktan unutulmus seytanlarin fisiltilari dedikodulara karisirken kimileri icin kabus dolu gunler fazla uzakta degildir.

Gelelim class tanımlamalarına
    Oyunda 4 ana klass olacak
    1.priest
    2.soldier
    3.mage
    4.rouge

tabi lvl 20 den sonra bunlara alt klasslarda eklenecek bunlarda
    Priest

- Priest of Mitra : Sadece Akilonya ve Kimmeryalilarin gidebildigi Mitra ( Isik – Holy ) yolundakiler guclu healing kabiliyetleri ile one cikiyor. AoE Heal + 1h kullaniyor
    - Scourge of Derketo : Akilonya ve Stygia’lilar tanri Derketo’nun yolunu takip edebiliyor. Bu class heal yaninda AoE DPS’te verebiliyor. + 2h kullaniyor.
    - Scion of Set : Sadece Stygia’lilar tanri set’in rahibi olabilir, zehir uzmani, yilan formuna gecebiliyor, dagger kullaniyor, etkili AoE DPS veriyor.
    - Druid : Tum irklara acik .. bildigimiz Druid. DoT atabiliyor.
    - Bear Shaman : Sadece Kimmeryalilar olabiliyor, ayinin gucune ve dayanikliligina sahip ( ayi formuna girebiliyor ) Medium Armor giyiyor. Healer ve 2h kullaniyor.
    - Stormcaller : Firtina yaratiyor, element ustasi, Akmilonyali ve Stygia’lilar bu sinifta ilerliyebiliyor. Heal-Yildirim Atiyor-Firtina cagiriyor.

Soldiers

- Guardian : Full Plate Heavy Armor, Kalkan, 1h silah, WoW Warrior’u gibi yonlendirilmis atak yetenegi ( yuksek HP – zor yatar : Kum torbasi )
    - Halberdier : Full Plate Heavy Armor – Pole kullaniyor, Pole ile Multihit yapabiliyor ( yakin alandaki bir kac kisiye ayni anda vurma )
    - Conqueror : Heavy Armor ( full plate degil ) 2h kullaniyor ( furry warrior gibi dusunun )
    - Libertor : Heavy Armor ( full plate degil ) 1h ve dual wield gidebiliyor, (dual wielder warrior gibi )
    - Zealot : Heavy Armor ( full plate degil ) 1h kullaniyor, aura ve grup heal atabiliyor ( pala gibi .. )
    - Dark Templar : Heavy Armor ( full plate degil ) 1h + Shield, aura atiyor, kendine buff atiyor, HP transferi yapabiliyor

Rogue

- Defiler : Dagger, Dual Wield, unholy ( lanetleme ) saldirisi, ruh emme ( ozel atak ) kumas zirh – DoT kombosu.
    - Lotus Master : Dagger, Dual Wield , disorient ( stun ) , kumas zirh, multi kombo, zehir.
    - Master Thief : 1h + dagger, debuff atma, kor etme, DoT, Light Armor
    - Barbarian : 2h, stun, debuff, multi saldiri, light armor.
    - Reaver : 1h + 1h, dual wield, armor dusurme, berserk’e gecme, multi hit, light armor.
    - Ranger : Yay, hizli atis, Ates ve Keskin Nisanci Atislari, DoT, Medium Armor
    - Waylayer : Crossbow, pierce atak ( zirh dusurme ) , stun, DoT

Mage

- Lich : Melee savas, UD formuna gecis, 2h , silah summon etme, spell
    - Necromancer : Frost & Shadow DPS , yasam calma, UD pet summon
    - Herald of Xotli : melee savas, Demon forma gecis, silah summon,spell
    - Demonologist : Fire & Elektrik DPS, Spell, demon pet, kisa sureli spell cast suresi kisaltma bufflari

Umarım yazımı ve oyunu sevmişsinizdir ve topic ilgi görürü çünkü oyunu ben çok sevdim sizde seversiniz muhakkak

oyun sistem özellikleri hakkındaki bilgileri daha sonra vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 19 Eylül 2006; 21:33:25 >

• Oyunun açılma tarihi
    Beta açılcaksa onun tarihi
    Aylar sonra açılcaksa
    O zaman açsaydın keşke konuyu

İLLA ADAMI HEVESLENDİRMEK ZORUNDAMISIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwan

Oyunun açılma tarihi
    Beta açılcaksa onun tarihi
    Aylar sonra açılcaksa
    O zaman açsaydın keşke konuyu

İLLA ADAMI HEVESLENDİRMEK ZORUNDAMISIN

hehe espiri olarak algılıyorum net bir tarih yok aylar sonra tanımak tartışmak boş olur çünkü ozaman oyunu oynicaz ozaman oyun tam ncelemesini yaparım

• Görevlilerden isteğim bu üst konu olabilirmi yabana atılcak bir oyun değil bu hatta bakarsınız ilerde bununla ilgili bölüm bile açılabilir.Bu oyun piyasayı sarsacak garanti..
  • çok ilginç ama kimse böle bir oyuna ilgi göstermedi post atan yorum yapan sadece2 kişi çok ilginç merak etme oyun çıkınca garanti bi bölüm açılır sro her gibi oyunların bile bölümü olduktan sonra böle bir oyun yabana atılamaz
  • gzloyun açılınca indirim gzl e benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

gzloyun açılınca indirim gzl e benziyor

tabiki öle olcak ben boş bişey için kendimi ve sizi yormam ama bide rabet görse anlamadımki??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Viewsonic vx2428j vs Aoc 24g2sp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun çok güzel olacak gerçekten
  • resimde o ata bayıldım ve atın donusu onuda gectim at donerken adamın yatısı ben zaten bu oyunu bekliordum konuyu smdi gordum bu oyun AŞMIŞŞ
  • Öyle heveslenmeyin bakalım betada zevkini almadan paralıya geçicek görceksiniz gününüzü forumda kaç kişi oyun için para verir söyleyin bana ?
  • abartı bi fiyat olmadıktan sonra ben veririm
  • ben bu oyunu biliodum araştırmıştım ama paylaşım için saol
  • HARBIDEN MERAK ETTIM INSALAH CIKARDA GUZEL BIR OYUN OYNARIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

çok ilginç ama kimse böle bir oyuna ilgi göstermedi post atan yorum yapan sadece2 kişi çok ilginç merak etme oyun çıkınca garanti bi bölüm açılır sro her gibi oyunların bile bölümü olduktan sonra böle bir oyun yabana atılamaz

1- oyun beleş olmuyacağı için olabilir....
    2- bu oyundan kat be kat daha güzel olan 3 oyun yakında ( bundan önce ) piyasada olucak ( 2 si beleş )
    3- forumda gösterilen her oyun tanıtımı beğenilecek diye bi kaide yok
    4- OYUN DAHA ÖNCE TANITILDI ve TARTIŞILDI
    5- belkide ilk defa boş bişey için kendini yormuşşun.... çünkü oyunun açılış tarihi oyun yapımcıları tarafından ileri bi tarihe ertelendi bilgin olsun. oyunun grafik motorunda değişimler yapılacağı yazıyor.
    6- sakın bu yazdıklarımı KİŞİSEL bişii olarak algılama.. merak etmişin bende yazdım...

sağlıcakla kal

edit : imlaları düzelttim.. bide tabiki yinede emeğine saygı.. eline klavyene sağlık...

ayrıca ben kişisel bi not eklemek istiyorum.. diğer yazdıklarını okudum da..
    '' garanti bi bölüm açılır sro hero gibi oyunların bile bölümü olduktan sonra '' demişsinde... şimdi ok hero cidden fazla oldu bence de ama.. SRO için... oyunu piç etmiş olan binlerce velet olabilir ( türk,yabancı) lag olabilir , server sorunları olabilir... ama WOW ve L2 gibi..bu oyunda kendi katogorisinde TEK !! lütfen.. oyunu sevmesen dahi ( ben sevmiyor ve oynamıyorum mesela ) yinede hakkını yeme kişisel görşüm elbette.. canı ne isterse onu yapar herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 16 Eylül 2006; 21:34:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

çok ilginç ama kimse böle bir oyuna ilgi göstermedi post atan yorum yapan sadece2 kişi çok ilginç merak etme oyun çıkınca garanti bi bölüm açılır sro her gibi oyunların bile bölümü olduktan sonra böle bir oyun yabana atılamaz

1- oyun beleş olmuyacağı için olabilir....
    2- bu oyundan kat be kat daha güzel olan 3 oyun yakında ( bundan önce ) piyasada olucak ( 2 si beleş )
    3- forumda gösterilen her oyun tanıtımı beğenilecek diye bi kaide yok
    4- OYUN DAHA ÖNCE TANITILDI ve TARTIŞILDI
    5- belkide ilk defa boş bişey için kendini yormuşşun.... çünkü oyunun açılış tarihi oyun yapımcıları tarafından ileri bi tarihe ertelendi bilgin olsun. oyunun grafik motorunda değişimler yapılacağı yazıyor.
    6- sakın bu yazdıklarımı KİŞİSEL bişii olarak algılama.. merak etmişin bende yazdım...

sağlıcakla kal

edit : imlaları düzelttim.. bide tabiki yinede emeğine saygı.. eline klavyene sağlık...

ayrıca ben kişisel bi not eklemek istiyorum.. diğer yazdıklarını okudum da..
    '' garanti bi bölüm açılır sro hero gibi oyunların bile bölümü olduktan sonra '' demişsinde... şimdi ok hero cidden fazla oldu bence de ama.. SRO için... oyunu piç etmiş olan binlerce velet olabilir ( türk,yabancı) lag olabilir , server sorunları olabilir... ama WOW ve L2 gibi..bu oyunda kendi katogorisinde TEK !! lütfen.. oyunu sevmesen dahi ( ben sevmiyor ve oynamıyorum mesela ) yinede hakkını yeme kişisel görşüm elbette.. canı ne isterse onu yapar herkes

kat be kat güzel dediğin oyunlar warhammeronline ile lotro mu bide sunonline sunonlineye bişey demem ama dier 2si bundan güzel değil bundan eminim oyun daha önce tanıtıldı ama hiç tartışılmadı ilerki tarihe ertelendiğini yazımda yazdım okusaydın belki görürdün sro nun hakkını yemiyorum ama bu oyun ondan güzel
    oynayınca farkedeceksin

ayriyeten sro yu seviyorum bayda oynadım hero fazla olmuş demişsinde gw bölümünden daha çok ilgi gören bi bölüm ve oyun oldu heroonline

teşşekkür ediyorum

daha şuan için 150 200 kişi biliyorum bu oyuna geçecek sadece türk ilerde ne olur kimbilir

bide cvp verdim kapandı bu oyun bundan güzel şu oyun ondan güzel kavgası yapmayalım yine topic kapanmasın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 16 Eylül 2006; 22:38:15 >

• canım kardeşim can.

bahsettiğim oyunlar, dekaron (2moons) sunonline ve pristontale2 ( 2.enigma ) işte bu 3 oyun du dediğim.... enigma paralı olucak... mmorpg oyunları nı sadece dh den takip edenlerden değilim ben bilgin olsun dostum.

lotr,warhammer hikaye oyunlar.... ayrıca ben okumadan yorum yapmam =) yine topic kapanmasın demişsin... ikimizinde içinde muhabbeti olan bi topic kapanmamış hiç, eski yazılanlara bakınca gördüm.. ve evt cidden ertelenicek yazmışsın farketmedim ama nedeni aşşağıdaki linkte.. bunun için hatalıysam kusura bakmayasın..

lütfen linkteki resime göz at =)

http://img246.imageshack.us/img246/7356/dhvereklamlar1qs9.jpg

hero da sadece beleş olduğu için oynanıyor bence.. 45 lvl den sonra aşırı sıkıcı ve tek düze bir hal alıyor.. uçucam diye 80 lvl e kadar kasanlar var o ayrı =) ayrıca ona özel bölüm fazla olmuş dedim. oyuna bişii demedim ki oO.
    oyuna sro dan ii demişsin... kesinlikle haklısın.. bot lag olmucak hiç değilse.. armor silah milah.. eh görmezden geliriz... ama oyunun ertelenme nedenlerinden biride bu... yapılan röportajda yeni nesnelerin ekleneceğinden de bahsedilmiş. umarım eklerler burdan kaybdecek yoksa bu oyun... fakat.. oyunu avupa ve amerika bölgelerinin oynayacağı düşünülürse... bu bölgelerdeki insanlar item,yüksek lvl , hard core pvp ler yerine ( koreliler di kastım ) daha çok soft community e önem veren bi kültürel yapıdalar.. yani oyundaki itemler vb. çok büyük kayıp olmayacaktır.. sonuçta oyunun adı bile yeter ( adamlar bile demiş bunu lol )

oyuna kimse ilgi göstermedi demişsn ya hani... dostum sadece zamanlaman yanlış oldu biraz hepsi bu =) forumdaki bi çok aradaşımız yazı ve araştırma lar yerine download ve kayıt linki ister =) bu oyun bizim grubumuz tarafından da 4 aydır izlem altında.. buna değecektir umuyorum

150 200 kişi beklemeyin 2009 a kadar kolay gelsin size.. saygılarımla..

• Warhammer online'yi nasıl hikaye yaptın bir anlatırmısın?
  • ben de zaten sun/dekaron arasında ilk çıkana atlamayı düşünüyordum.Ayrıca polemarch oyunu müthiş hale getireceğini düşündüğümüz yenilikler oyunu oynanmaz hale de getirebilir ve bu yüzden ilgi görmeyebilir.Yenilik yapmak tehlikelidir.Ama müthiş de yapabilir oyunu ona bişey demiyorum.Benim söyleyeceğim şey sro ve heronun topici olduğuna göre demişsinde sro knight a benzeme yolunda ağzında meme ile internet kafeye giden çocuklar sayesinde.Ama bu ona ilgi olmadığı ve oynanmaz bir oyun olduğu anlamına gelmiyor.Hero ise şu anda free mmorpg ler içinde oynaması en zevkli olanı BENCE... (L2 free serverları saymazsak :) tabii).Bu kıtlıkta hero yetiyo bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 17 Eylül 2006; 10:52:33 >
  • Hmm evet homesweet söylediğin oyunlar gerçekten çok güzel saten senin iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum sadece bu forumu takip etmediğinide bende o oyunları takip ediyorum

ama ben sana neden o oyunların değilde aoc nin tanıtımını yaptığımı açıklıyım 1.si ve en büyük sebebi artık çinli koreli japon kültürü kıyafetler görmekten bıktım 2moon ve sun böyle prist te böyle sayılır 2.si buoyunlarda pvp ağırlıklı oyunlar artık sadece son lvl e gelip pvp yapmaktan bıktım bir oyunda bütün oyunlarda bıu böyle olmadığı bir oyun yok en azından benim için
    aoc anlatımındada gördüğün gibi oyun sürekli devam edicek artık ben bu düntyadan başka bir dünyadada gerçekten yaşamak istiyorum (kimse bana git simsonline oynama demesin)
    ve en önemli sebeplerinden biride bu oyunun conan dünyasında geçiyor olması ben büyük bir conan hayranıyım nasıl lotr warcraft warhammer hayranıysam conan içinde öyle

bi oyunun arkasında büyük bir isim olması kötü değildir bu onu küçültmez wow da olduğu gibi veya warhammer da ama bu o oyunu iyi veya kötüde yapmaz bu oyunlar çıksın oynayıp göreceğiz hepsini oynamadan kimse bişey diyemes ama benim aradığım oyun conan ve sizinle paylaşmak istedim çünkü beni 2 senedir çok etkiliyor çok sabırsızlanıyorum artık ileriye atmalarınada çok kızdım silahların janjanlı olmaması saten bu oyunun bi parçası yapımcı silah kesmek içindir göstermek için değil felsefesinden hareket ediyor

zaten bu oyun neolitik çağda yani karanlık dönemlerde geçitor fazla gçsterş olması gbiraz zor tabii o çağlarda

bu oyunun en büyük artılarından birini daha yaziyim insanların en çok sıkıldığı şeylerden biri değişiyor bu oyunda herkes hero değil insanlar başına buyruk yaşayıp ordan oraya koşuşuturamicak bi savaşta bölüklere katılacaz bölükten fazla ayrılırsan bölükte yok olur sende video yu izlemeni şiddetle tavsiye edrim hmm burayı ana başlığa ekliyim benbi!!!gerçi var ama bu konunun üstünde biras daha durmak lazım

emin ol ben boş bişey yapmadım erken olabilir ama boş değil aoc ninde 2009 çıkacağı gibi bi haber duymadım nerden duyduğunu söylersen çok sevinirim saten bu konuyu oyüzden açtım hem bilgi vermek HEM BİLGİ ALMAK

o arklara gelince onların saten oynadığı bir oyunvar onlar bi guild

sohbet için teşşekkürler ne kadar aydınlanırsak okadar iyi

son olarakta o söylediğin oyunları bize tanıtmanı rica edeceğim!!
    burası bir paylaşım

takımım demişsin takımınıza katılmaktan onur duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 17 Eylül 2006; 12:22:34 >

• POLEMARCH , 2moons(eski adıyla dekaron) un resimleri içinwww.dekaron.com a bakabilirsin , ayrıca 2moons için acılmıs bir forum var su aralar 2moons.acclaim.com , suan acclaim ekibi 2moons a hitaben bi site hazırlıyorlar diye biliyorum , bide arka sayfalara itilmişi bi dekaron topic i vardı galiba , şimdi orda neler var neler yok hatırlamıorm ama ona da bi bak(bunları haberdar olmadıgını dusunerek yazıorm , sen biliosan bilmeyenlerin işine yarar)

EDİT:eger oyunla ilgilenirsen , grup arayısı içindeysen bana msn adresini özel msj olarak at , msn de 2moons die bi grup actım gittikce buyuor , ordada daha akıcı bi paylasım ortamı ayarlarız , valla home_sweet_chaos u msn de yakalayamıorm bu aralar ama ben sana yardımcı olmaya calısırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 17 Eylül 2006; 17:50:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.