Şimdi Ara

LG 2013 LA SMART TV SERİSİNDE YETERSİZ BELLEK SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
25
Favori
160.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fazladan 10 gb koymak çok mu zormuş bu tvlere anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb usb bellegı 20 tlye aldıgımız bu devırde ,3000 liralık tvye 300 mb koyan mühendislerde varmış. Tebrik etmek gerek onları..
  • LA serisi alacağım da sorun gözümü korkuttu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    LA serisi alacağım da sorun gözümü korkuttu.

    gözün korkmasın cünkü bu sorun sadece tvnin internet tarayıcısını kullanınca oluyor o da her zaman degil. mesela mkvod uygulamasından film izlerken film ne kadar büyük olursa olsun böyle bir sorun yasanmıyor.
  • 860v serisinde henüz bellek sorunu ile karşılaşmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben zaten netten izlemem, işim olmaz. Fakat iki kişi daha var onlar internetten seyrediyorlar dizi ve film tarayıcı üzerinden, o yüzden korktum. Yoksa bana pek birşey ifade etmiyor. Sanırım ya çerezleri silerek ya da usb takarak hallederim bu sorunu. Tabii şansıma çıkmazsa bu sorun ne âlâ.
  • bir bellek alıyoruz
    bilgisayarda formatlıyoruz
    içine Igapps klasörü onunda içine installed açıyoruz
    apps veya hdd yazan yere takıyoruz ve bu sıkıntıyı gideriyoruz
    peki bu belleği hiç çıkartmayacağız değil mi?
    En azından web üstünden film v.s. izlerken?
  • LG 55La640s serisini 1 hafta önce aldım.sorunum , diğer LA modellerinde olduğu gibi, smart internet tarayıcısı ile ilgili. Kendi tarayıcısı ile internette bir süre film izledikten sonra bellek doldu uyarısı verip sayfayı kapatıyor. 10 dak film izliyorsunuz tam kendinizi kaptırırken birden yetersiz bellek sorunu nedeniyle sayfayı resetliyor... dünya kadar para saydık bide...
  • Bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilir diye yazayım. Oncelikle cihazda mı sorun var yoksa film boyutundan mı onu anlamak gerekiyor. Bunun içinde Youtube uygulamasını kullanarak bir film açın eger aynı sorun olursa LG arayın gelsin tv değiştirmek zorundalar. Dikkat!! kendi uygulaması ile açıyoruz youtube.
    TVnin arzalı oldugunu gosteriyor kanatimce. Bu durumda tv bozuk oluyor, cunkı servis bunu kabul ediyor ve geliyor. Kendi smart tv uygulamasında bu sorun olmuyordu bende.

    Eğer sorun olmadıysa, Internet tarayıcısı ile film izlerken bellek doluyor demektir. Bir usb bellek alın 20tl 16gb usb 3 destekli kingston aldım ben, 1 numralı slota (HDD yazan) slota takacaz,once TVyi kapatın. Fişide çekin. Bekleyin LG ışığı sonsun :)
    Sonra TV açın, Flashı otomatik kullanmaya baslıyor kanatimce. Sonra filmi açın izleyin tarayıcdan. Sorunun çözülmsi gerekiyor.
    bu arada bunlar benim yaptıklarım ve sorunu nasıl çözdüğümdür.
    Sizde sorun çözülmez ise, TV yi benim gibi en başta kapatmayıp aceleci davranmış ve usbyi çalışıyorken takmış olabilirsiniz :) TV kapanmadan bir işe yaramıyor. Kapatıp USB takılı iken açmanız lazım.

    Bu şekilde sorunu çözenler onaylarlarsa veya farklı çözüm olanlarda paylaşırsa birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

    Herkese iyi seyirler dilerim,

    Cihazım LG47LA740S tir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan313 -- 11 Ocak 2014; 16:49:01 >




  • ben yaptım ama sorun aynı çzülmedi. 8gb. flhs klasörleri açtım. aynen asprinin yazdığı yaptım. sorun aynı.
    Başka bir yol yöntem varsa paylaşın ltfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    anlatayım. herhangi bir usb bellek alın. Diski once bilgisayarda formatlayin. Icine lgapps adinda klasor acin. Onun icine de installed adinda klasör acin. Tvye takin.

    Dostum Allah razı olsun.Dün akşam denedim ve bellek dolu hatası almadan,baştan sona kadar film izledim sayende.Çok teşekkür ediyorum.
  • sea_horse S kullanıcısına yanıt
    Görüntü çözünürlüğü yüksek olan filmlerde 10- 16 dk sonra donma oluyor ve bazende bellek yetersiz uyarısı veriyor.
    Fakat çözünürlüğü düşük olan filmleri kesintisiz izlenebiliyor. Ben tüm burada yazılan yöntemleri denedim ama görüntü kalitesi yüksek filmleri izleyemedim. Hep 10 ile 16 dakkika sonra ya dondu yada bellek yetersiz uyarısıyla karşılaştı.
    Oldu ben çözdüm diyen arkadaşlara 720p lik HD film izlemelerini öneririm.
  • I3arbaR I kullanıcısına yanıt
    arkadaşım Allah senden razı olsun. ne muradın varsa versin :) dediğini yaptım hiç sorun kalmadı. yoksa kıracaktım tv yi :)
  • peki takacağımız flashı hangi türe formatlayacağız fat32 mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan313 H kullanıcısına yanıt
    hasan kardeş valla bugün deniycem en kısa zamanda bilgi veririm
  • LG 42LN575S-ZE modeli kullanıyorum bellek hatası alıyorum kafayı yicem.

    USB cihaz görmüyor öyle mi olması lazım acaba? dosyalar açtım içine taktığımda fark etmiyor silince algılıyor.
  • USB görmesi lazım, TV açıkken taktıgınızda usb görünüyormu? Eğer gorunmuyorsa başka usb ile deneyin bakalım görecekmi Eğer görmezse portları değiştirin görmesi lazım. yine görmezse tvnin portlarında sorun vardır..
  • 60la620 var. Bugun izlerken bir ara 20. Dk ya gelmeden tv dondu. Fakat bi daha yapmadi. Anlayamadım tam olarak neden oldugunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan313

    USB görmesi lazım, TV açıkken taktıgınızda usb görünüyormu? Eğer gorunmuyorsa başka usb ile deneyin bakalım görecekmi Eğer görmezse portları değiştirin görmesi lazım. yine görmezse tvnin portlarında sorun vardır..

    İçinde hiç birşey yokken görüyorum menüden, usb çıkarınca" usb aygıtı bağlı değil" yazıyor çektiğimde, içindeki dosyaları sildiğim de usb takınca smartshake kısmında usb görebiliyorum.Başka usb ile denicem birazdan aynı sorun ile karşılaştım.
  • bende 3 haftadır kullanıyorum LG LA640S aynı sorun bende de vardı ASPRİN kardeşimin dediğini yaptım ve sorun ortadan kalktı şimdi sürekli yetersiz bellek hatası aldığım filmi izliyorum ve sorunsuz izliyorum Teşekkür ederim ASPİRİN :D bence bu sorunu yaşayan arkadaşlarımında bu çözümü denemelerinde hiçbir sakınca yoktur hatta faydası var iyi seyirler herkese selamlar olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.