Şimdi Ara

LG 2013 LA SMART TV SERİSİNDE YETERSİZ BELLEK SORUNU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
25
Favori
160.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hala bu durumun net bir cözümü yok mu yani? Bi sinema keyfimiz vardı 2 aydır ondan da olduk..
  • Arkadaşlar merhaba konu hala aynı düzeyde çözüm yok gibi
    web video caster programını kullnarak rahatlıkla filmleri tv ye aktarımını sağlarken artık ondada problem cıktı
    nedense aktarım sırasında tv ana ekran donup kalıyor,aktarımı yapamıyor
    bu problem ıle karsılasan var mı
  • lg ye gelen güncelleme sonucunda onda da problem çıkmış diye okudum. sorunun çözümü sanırım html olarak izlemek gibi gözüküyor. yada tv içerisinde bulunan programlarda para vererek izlemek sanırım. Ben filmboxlive 1 hafta ücretsiz olarak açtım. orada herhangi bi sorun olmadan bir filmi aralıksız izledim. yine youtube da film izledim şükür sorun olmadı. ancak arkadaşların yukarda bahsettikleri gibi flash destekli ve reklamı çok olan yerlere girdiğim zaman kahroluyorum. umarım bir an önce düzerli sorun :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrf

    Şans eseri aşağıdaki çubuğu da kaybettim, onu da anlatayım.
    Öncelikle belirteyim; doğrudur, durum çubuğu aşağıda sabit kalıyor ilk yazdığım yöntemle. Sabit kalması yanıp sönmesinden iyidir diye düşünüyordum. Komple kaybetmek için ise...
    "Akıllı telefondan lg'nin programıyla bağlanarak yapmak gerekiyor"
    Filmi açıyoruz, ok işaretini araç çubuğunda filmin kaç saat ve dakika olduğunu gösteen kısmın üzerine getiriyoruz ve sabit kalmasini sağlıyoruz. Sonra telefondan programı kapatıyoruz. Bir süre sonra ok işareti kaybolup araç çubuğu sabit kalacaktır. Telefondan programı komple kapattıktan sonra yeniden açıyoruz programı ve yeniden baglanti kuruyoruz tv ile. Bağlantı kurulunca ok işareti ekranın ortasinda cikacaktir. Bağlantiyi kurup hiçbirşeye dokunmuyoruz ve araç çubuğu kayboluyor... Herkese iyi seyirler...
    (42LA640S için denenmiştir. Muhtemelen hepsi için aynı yöntem çözüm olarak alınabilir)

    çubuk 3d yi açıp kapatınca kumanda tekrar hareket ettirilene kadar kayboluyor. her sitede oluyor mu bilemem ama bi deneyin derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • film ve yabancı dizi izlemek içinhttp://www.hdfilminadresi.com adresini öneririm gayet güzel bi site.
  • merhaba
    ben yeni 55uh615v aldım.
    ben de aynı sorunu yaşadım yetersiz bellek. hatta kanal geçişlerinde bile yetersiz bellek diyordu. bizde kolları sıvadık internette araştırmaya başladık. her ne hikmetse adamlar koca tv ye bir tane usb girişi koymuşlar. bundan 8 sene önce aldığım tvde 4 usb vardır hayret teknoloji ne kadarda geriye gidiyor.
    herneyse internete ve bu sayfadaki usb li yöntemi deneyeyim. dedim. 8 gb eski bir flash belleğim var onu formatladım mac te. fat olarak fat32 diye bir seçenek yok macte . içerisine lgapps klasörü oluşturdum birçok arkadaşın söylediği gibi onun içinede intalled klasörü açtım .
    tv nin fişini çektim zaten tv de bir usb var hangisine takacağım diye çok düşünmek zorunda kalmadım. taktım tv yi açtım ve film sitelerine girdim. bazı lanet olasıca film sitelerinde aşırı kasma var sürekli yeni pencere açması ve reklamlar yüzünden o tarz sitelere girmeyin. mesela dizibox sitesinde dizi açamadım ama dizimag te sorunsuz açtım ve seyrettim.
    birkaç film sitesinde daha dolaştım sorun yok. bence başarılı acaba flash bellek usb 3.0 olsa daha mı etkili olur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. ve nedense 30 sayfadır aynı yöntem anlatılmış ama aynı yöntem 30 sayfadır anlatılmaya da devam ediyor bu
    da ayrı bir ilginçlik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 1 Mart 2017; 13:26:45 >




  • iphone için iPlayTo isimli app iş görüyor.Sıkıntı yaşayan deneyebilir.
  • Sorunu çözümü arkadaşlar...

    16 GB Bir Sandisk cihaz aldım....



    USb'nin içine bir klasör açıp klasör adına lgapps yazıyoruz...

    lgapps diye açtığımız klasörün içine de installed adında başka bir klasör açıyoruz..

    Bu işlemleri yaptıktan sonra LG TV'nizin usb 1 portuna harici belleğinizi takın....

    Tv'niz bu belleği harici bellek olarak tv'nizin belleğine ekleyecek....

    Benim tv'min kendi belleği 4 gb harici belleği taktığımda tv'in belleği + 14.6 GB'ta çıkıyor..






    not: TV'de hissedilir derecede bir rahatlama ve tv üzerinden filim izlerken de yetersiz bellek uyarısı bu şekilde tarihe karıştı....




  • LG 49UH650V Modelini aldım youtube de izlerken sorun yok fakat diğer film uygulamalarında oluyor. Sanırım paralı hizmetlerde oluyor. Ben kendim böyle tespit ettim parasız hizmetlerde donma takılma yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de sorun var ama altyazı sorunu .
    Eskiden altyazı ve film adları aynı olduğunda görüyordu otomatik olarak.ama şimdi altyazıları görmüyor televizyon ? Neden acaba ?
  • Bu sorunun iki nedeni olabilir?
    1. Paralı hizmetler
    2. Reklam içerikli sayfalar
    3. Flash plugin sürümüyle alakalı uyumsuzluklar

    Webos işletim sistemi olan ki LG bunu kullanıyor. Bence en büyük sorun bu... Android tv box alın telefonda ney varsa kurun kullanın. Ben çözüm bulamadım. İkide bir flash bellek formatla takın falan filan deyip durmuşsunuz. Youtube de saatlerce film ve dizi izledim donma ve bellek sorunu olmadıysa bunun başka bir açıklaması var demektir.
  • Ayıplı mal statüsüne giriyor bu tür sorunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebilsebil

    LG 49UH650V Modelini aldım youtube de izlerken sorun yok fakat diğer film uygulamalarında oluyor. Sanırım paralı hizmetlerde oluyor. Ben kendim böyle tespit ettim parasız hizmetlerde donma takılma yok.

    UF8507de uydu yayını izlerken de çok ama çok sık oluyor bazen 1 saatte 10 kere oluyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube videoları parçalar halinde yayınlıyor. Yani biri bitiyor diğeri başlıyor. Oysa film izlediğimiz yerler bir bütün halinde yayınlıyor.
    Ben bu USB bellek yöntemini denedim olmadı. Bir kaç gün önce bir misafirim vardı. 8 gb lık bir belleğin sürekli televizyonun arkasında takılı durduğunu ve
    sorunsuz film izlediğini söyledi. Üstelik içine klasör falanda koymamış. Özellikle sordum birinci USB girişine taktım dedi. Önce formatlamış ve takmış.☺☻♥
    Ben indirme programlarıyla indirip izliyorum. 720p indirmek 10, 1080 indirmek 20 dakika sürüyor.
    Bence strese girmeye değmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 18 Nisan 2017; 20:58:52 >
  • Herkese selamlar. son 1 aydır bir sorun yaşıyorum. Tv nin tarayıcısına girdiğimde ve örneğin google a girmek istediğimde ya browser kendini resetliyor ya da arama göstergesi dönüp duruyor. internete bağlıyım onu da youtube dan video seyrederek kontrol ettim. Bu durumla karşılaşan veya bir fikri olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisipahi -- 8 Ağustos 2017; 2:11:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonun modelini bilmiyorum ama Teknosa'ya sorduğum zaman hatalı seri içinde olduğunu ve film açtığımda arkada reklamlar olduğu için ve elle kapatmadığım için belleği doldurduğunu söylediler. Direkt flash bellek takarsan olacak iş değil, teknik servisi ara yönlendirsin kendin yap ya da eve gelip yapsınlar dediler. Hâlâ aramadım. Bi ara ararım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alisipahi

    Herkese selamlar. son 1 aydır bir sorun yaşıyorum. Tv nin tarayıcısına girdiğimde ve örneğin google a girmek istediğimde ya browser kendini resetliyor ya da arama göstergesi dönüp duruyor. internete bağlıyım onu da youtube dan video seyrederek kontrol ettim. Bu durumla karşılaşan veya bir fikri olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

    arkadaşlar ayarlar>opsiyon >fabrika ayarları şeklinde sıfırladıktan sonra sorun düzeldi. bilginize...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben forumda okuduğum ve denediğim yöntemi söylemek istiyorum belki işinize yarayabilir. google açıp izlemek istediğim filmin sonuna html5 yazıyorum ve açılan sitelerden izliyorum takılmıyor hatta sonra o siteyi favorilere kaydediyorum sorun olmuyor ve tekrardan aramak zorunda kalmıyorum flashla falan uğraşmadım hiç. daha dün baby driver ve ardından oceans11 izledim gece. 3-4 saat gayet rahat hiç takılmadan çalıştı. filmakinesi idi galiba site. isim paylaşmak yasaksa kusura bakmayın.
  • Ben de digiturk play uygulamasında maç izlerken son zamanlarda bu hatayla karşılaşmaya başladım. İnsanı çileden çıkartıyor. Her yöntemi denedim ama çözümü yok.

    Bilgisayardan hdmi ile izlemek ise hamallık gibi geliyor ama mecbur bu şekilde yapıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA640S TV vardı dün birden bire uydu hafızası silindi. TV açtığımda uydu kanalları hiç yoktu. Sanki format atılmış gibi olmuş. Tekrar uydu ayarladım tarattım kanalları buldum dizilimini yaptım. Kumandan kapattım açtığımda ise yine aynısı olmuş hiç kanal yok yine uydu ekledim kanalları tarattım bu sefer kapatıp fişini çektim yine kanallar gitti.

    Her açtığımda kanalların gitmesinin nedeni nedir.?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.