Şimdi Ara

İphone 5 Soyulma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar amerikadayım iphone 5 siyah almak istiyorum fakat cebe sokup çıkarırken bile soyulma oldunu söyleyenler var.Ne kadar dogru bu?Kullanan varsa yorum yapabilirmi?Beyaz renkte böyle bir problem varmı?

• bana mı denk geldi bilmiyorum arkadaşlar dün hem beyaz hem siyah iphone 5'i canlı olarak inceleme fırsatı buldum

ne yazıkki siyah olanın üst kısmında boya atması vardı tam kenar olan yerlerde boya kazınmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Kasım 2012; 23:37:41 >
  • Uzun süredir duymuyorum bu sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bekle 5s geliyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alma hocam bak benden söylemesi sonra iDenis söylemişti dinlemedim onu deme
  • Sehir efsanesi bunlar. Bir sürü anahtar olan bir cebe koyarsan hersey çizilir bunlar nazik cihazlar :) çizilmesinden korkanlar su geçirmez korumalı cihazlardan alsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Bekle bekle 5s geliyormuş

Arkadasim ne zaman gelcegi belli degil.Birde amerikadan alicam diyrum okumuyor musun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armynel

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Bekle bekle 5s geliyormuş

Arkadasim ne zaman gelcegi belli degil.Birde amerikadan alicam diyrum okumuyor musun

Okudum kardeşim 5s ilk oraya gelir zaten :)
    Şaka bir tarafa daha görmek nasip olmadı ya kısmet diyeceksin bakacaksın şansına millet 4s şöyle hatalı böyle sıkıntılı diyo benim telde tık yok birazda şans işi

• Jelatin + kılıf her derde çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

alma hocam bak benden söylemesi sonra iDenis söylemişti dinlemedim onu deme

hocam bende beyaz 5 alcam niye öyle dedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Kasım 2012; 21:42:40 >
  • Herkes bisey soyluyor deliricem yaw

• Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

alma hocam bak benden söylemesi sonra iDenis söylemişti dinlemedim onu deme

Bu ne eziklik arkadaş, Android'ci olarak bu foruma gelip almayın almayın demek neyin çabasıdır ? Samsung kar'ından size paymı veriyor ? Altı üstü telefon, bu kadar fanatik olmayın, komik duruma düşmeyin..
  • Kavlama yok, fakat hassas oldugu dogru. Sert bir nesne ile temas ettiginde cok kolay cizilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegunesim

Arkadasım ben birçok video izledim Youtube den bende aynı sizin gibi kararsız dim siyah beyaz diye ama ilk defa siyah siyah olmuş ve çiks olmuş ve büyünden umurumda değil çizilsin benle yasamiycak siyah 32 gb aldım bir haftaya nasip se gelecek bence siyah sana daha ağır basıyorsa siyah al sonra aklında kalmasın ve dedikleri kadar çabuk çizilmiyor bence izlediğim videolara göre söylüyorum ama düşününce siyahın altından gümüş gibi aliminyum parıltısı çıkıyor ki beyazda düşünce çizilecek sadece biraz daha az belli olacak ki düşünce varsın çizilsin kırılmasında :))

Dusunce tabikide cizilicek.Benim merak ettigim forumda arkadas diyorki cebime sokup cikarirken bile ciziliyor.Oha dedim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

quote:

Orijinalden alıntı: gecegunesim

Arkadasım ben birçok video izledim Youtube den bende aynı sizin gibi kararsız dim siyah beyaz diye ama ilk defa siyah siyah olmuş ve çiks olmuş ve büyünden umurumda değil çizilsin benle yasamiycak siyah 32 gb aldım bir haftaya nasip se gelecek bence siyah sana daha ağır basıyorsa siyah al sonra aklında kalmasın ve dedikleri kadar çabuk çizilmiyor bence izlediğim videolara göre söylüyorum ama düşününce siyahın altından gümüş gibi aliminyum parıltısı çıkıyor ki beyazda düşünce çizilecek sadece biraz daha az belli olacak ki düşünce varsın çizilsin kırılmasında :))

Dusunce tabikide cizilicek.Benim merak ettigim forumda arkadas diyorki cebime sokup cikarirken bile ciziliyor.Oha dedim yani

Oyle bir sey yok. Ama sert bir cisim ile temas ettiginde (anahtar, bozuk para vs..) kolay cizilebiliyor. Aklin karismasin daha fazla, olay bu.

• Oylese problem yok normal bisey zaten bu.

• yurtdışı kaynaklı bir çok incelemede ya da forum sitelerinde zamanla oluşan darbeden bağımsız aşınmalardan bahsedildi. herhangi bir darbe almamasına karşın özellikle siyah rengin köşelere yakın kısımlarında aşınmaların başladığı, herhangi bir koruma yapılmadan normal şartlarda kullanılan bir aylık bir telefonun çok daha uzun süreler kullanılmış gibi gözüktüğü konuşuldu. ama bizim forumdaki arkadaşların görüşü farklı. herhangi bir problemin olmadığı yönünde.

iki ihtimal var ya ilk partiden satışa çıktığı gün alınan telefonların kaplamaları sorunluydu ve sonraki serilerde düzeltildi, ya da tüm telefonlarda oluşmuyor şans işi kaplaması daha iyi yapılmış telefonlar denk gelebiliyor.

açıkçası bana rezervasyon sisteminden iki adet beyaz çıkmıştı eşim kullanmaya başladı ben kendiminkini aktive bile etmedim. aklım hala siyahta ama bir yandan da korkuyorum acaba başıma gelebilir mi bu problem diye. siyah gerçekten çok şık ama dediğim gibi bu sıkıntı herkesin başına gelebilir gibi duruyor şu an için..

• Ya bu kadar problem verken apple neden hic bir aciklama yapmiyor

• Al bi tane şeffaf silikon kılıf tak telefona arkayıda yanlarıda korusun olsun bitsin.Ha ben beklerim 5s cıkınca al ztn ilk oralarda cıkar yani.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.