Şimdi Ara

İphone 5 Soyulma Problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bisey yok al siyah şıklığını yaşa. 1 aydir siyah kullaniyorum, cok fazla dikkatli kullandigimi soyleyemem telefonda bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kot cebımde tasıyorum noktasal boya atması oldu gıcık kaptım siyaha

• son noktayı koymak isterim. iphone4 ü 2 sene kullandım. iphone5 i de yaklaşık 3 aydır hem siyahını hem beyazını kullanıyorum. iphone4 ü çevreleyen metal iphone5 dn kat kat sağlam. bu malzeme iphone5 de daha yumuşak oldupundan ilk darbede iz oluştu. iphone4 ü tepe tepe kullanmıştım. 5 çok narin. ayrıca ne yaparsan yap siyah olanın çerçevesindeki boya soyulup altındaki gümüş renk sırıtmaya başlıyor anahtarla alakası yok boya yavaş yavaş aşınıyor... çok başarısız... he ayrıca ben 4ü kılıfla kullanmadım. bunu da kullanmıyorum. sonuçta orjinali kılıflı değil bu cihazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger boyasini tamamen soyup kullanirsaniz daha soyulma sorunu kalmiyor gercekten

• Aynı konuda bir sürü başlık açılmış ama üşenmeden tekrar söyleyeyim. Siyah iPhone 5 işlenmiş madde ile kaplı olduğu için soyuluyor eğer sert kullanıyorsunuz. Beyaz olan için geçerli deği. Kılıfsız, case olmadan kullanılıyorsa siyah iPhone 5 illaki soyulacak.
  • Bu iphone 5te de amma sorun varmış. İphone 4

• quote:

Orijinalden alıntı: gseymas

Aynı konuda bir sürü başlık açılmış ama üşenmeden tekrar söyleyeyim. Siyah iPhone 5 işlenmiş madde ile kaplı olduğu için soyuluyor eğer sert kullanıyorsunuz. Beyaz olan için geçerli deği. Kılıfsız, case olmadan kullanılıyorsa siyah iPhone 5 illaki soyulacak.

3 ay oldu şükür daha soyulma yok. ( kılıfsız , jelatinsiz kullanıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Aynı konuda bir sürü başlık açılmış ama üşenmeden tekrar söyleyeyim. Siyah iPhone 5 işlenmiş madde ile kaplı olduğu için soyuluyor eğer sert kullanıyorsunuz. Beyaz olan için geçerli deği. Kılıfsız, case olmadan kullanılıyorsa siyah iPhone 5 illaki soyulacak.

3 ay oldu şükür daha soyulma yok. ( kılıfsız , jelatinsiz kullanıyorum )

Maşallah dyeyim o zaman çok iyi kullanılıyor demekki
  • quote:

İphone 5 te beyaz secilmeli o zamn

• hocam bu olaylar efsane gibi sana bir anımı anlatayım oyun konsolu almak istiyorum wii ile xbox 360 arasında git geller yaşıyorum xbox 360 3k veriyor makinem durup dururken yandı yok voltaj düşerse 3k verir vermeyeni yok derken gittim wii aldım sonra wii beni sarmadı gittim 3-4 ay sonra xbox360 aldım sonuç 2.5 senedir xbox 360 kullanıyorum 3k felan hikaye taş gibi cihaz hiç birşey olmadı yani özetlemek gerekirse kimseye aldırma hangi rengi seviyosan onu al,çok dikkat ettim çizildi diyenlerede aldırma çünkü bende siyah kullanıyorum hiç çizilmedi nolcak şimdi gördün mü demekki kişilerin dikkat anlaşıyı farklıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

İphone 5 te beyaz secilmeli o zamn

Ben siyah kullanıyorum 4 aydır hiç bir problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.