Şimdi Ara

Atrix kullanıcılarına kötü haber: ICS ufukta görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola dün resmi android güncellemeleri sayfasında yaptığı değişiklik ile Atrix 4G (MB860) ve Atrix 2 (MB865) modellerini ICS güncellemesi alacak cihazlar arasından çıkardı. Konuyu takip edenlerin hatırlayacağı üzere daha önce 2012 3. çeyreğinde ICS güncellemesi alacağı ilan edilmişti. Aynı bölümde şu anda güncelleme planlarının daha sonra açıklanacağı bilgisi yer alıyor.

Kaynak: Motorola

Atrix kullanıcılarına kötü haber: ICS ufukta görünmüyor

• Furter plans coming soon. Tam bir komik son oldu bizim için
  • Bence yanlış bakıyorsunuz duruma. Ukalalık diye düşünmeyin ancak bence çeviri yerine sayfada diğerleri ile birlikte ne anlama geldiğine bakmalısınız. Further plans coming soon... Aslında yakında hangi update konusunda açıklama yapılacak anlamında... bir bütün olarak bakmak gerekli ve bu da 4.1.1 olacak gibi... XDA developers sayfasında bununla ilgili açıklama var.
    Biraz yavaş ilerliyor ama beklemeye değecek gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrix aldım bu hafta elime geçecek inşallah ve ben araştırdım xda'da cm tarafından jellybean bile yapılmış onlar verimsiz mı acaba neden orjinal bekliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Eylül 2012; 0:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link var mı
  • Belki de iyi haberdir, ICS yerine JB'ye geçeriz direk Bu arada gingerbread'de kalacak yazmadığına göre korkacak bişey yok...
  • Further plans coming soon demek "ileriye yönelik planlar yakında" oluyor. Yani belli bir gelecek planı var bu cihaz için. 4.0 yerine direk 4.1 üzerine çalışabilirler. Will remain on GB deseydi o zaman senin dediğin olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 27 Eylül 2012; 0:24:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun beyler motorolanin sitesinde atrix icin "will remain on gingerbread" yaziyor.

• ya arkadaş nereleri okuyosunuz ne yapıyosunuz hiç anlamıyorum amerika için öle yazıyor

Europe, Middle East and Africa (EMEA)

ATRIX MB860/MB861 Gingerbread (Android 2.3) rollout began in Q2 2012. Further plans coming soon.

madem yayınlıyorsun bunu neden yayınlamıyorsun kendini mi tatmin etmeye çalışıyorsun anlamadım ki
  • resmi açıklama ics güncellemesi gelmeyeceği ve gingerbread ile devam edeceği yönünde ama planlar değişir bu donanımdaki bir telefona güncelleme gelir er yada geç. Yada root yapıp custom rom ile bırakın ics yi jellybean bile kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 30 Eylül 2012; 14:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote

resmi açıklama ics güncellemesi gelmeyeceği ve gingerbread ile devam edeceği yönünde ama planlar değişir bu donanımdaki bir telefona güncelleme gelir er yada geç. Yada root yapıp custom rom ile bırakın ics yi jellybean bile kullanabilirsiniz

burada birçok kullanıcının ics beklemelerinin nedeni custom rom olmayışından değil, custom romlardaki driver sorunlarını çözmek. ben şuan telefonumda jellybean kullanıyorum ama tegra2 driverları olmadığı için 720p-1080p videoları izleyemiyorum. halbuki orijinal gingerbread rom da bunları yapabiliyordum.
  • Yeni açıklama yapıldı, güncelleme gelemeyecek.
    https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c
    Sayfa yenilenmiş, bakarsanız gingerbread'de kalacak yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Yeni açıklama yapıldı, güncelleme gelemeyecek.
    Sayfa yenilenmiş, bakarsanız gingerbread'de kalacak yazıyor.

Dikkatlice bakarsanız Europe, Middle East and Africa (EMEA) için Gingerbread (Android 2.3) rollout began in Q2 2012. Further plans coming soon. yazıyor. Yani yakında çıkıp çıkmayacağı belli olacak.
  • Tüm versiyonlarda iptal edilmiş, sadece EMEA yazıyor. Bence düzeltmeyi unutmuşlar.
    Tüm bölgelerde iptal edip (ki bunların arasında ABD'de var) sadece EMEA bölgesinde yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum.

Edit: Motorola EMEA bölgesi için yaptığı hatayı anlamış ve onu da gb'de kalacak diye düzeltmiş. Hepimize geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 1 Ekim 2012; 18:52:33 >
  • Guncelleme gelse ne olacak merak ediyorum? Chrome mi kurabilecegiz?

• ne büyük olay ettiniz yahu, güncelleme olsa nolur olmasa nolur, 3güncelleme sonra counter strike oynamayacaksınız telefonla sakin olun. güncellemesiz de yaşayabilirsiniz.
  • Güncelleme gelseydi olacaklar:
    2.3 versiyonunda kısmi bir çift çekirdek desteği var, yani şu anda çift çekirdeği tam performans kullanamıyoruz.
    4.0'da tam kapsamlı çift çekirdek desteği var.
    GPU yani grafik hızlandırma desteği, arayüzün daha smooth olmasını sağlıyor.
    Yeni arayüz. ICS stock arayüze benzer ve daha az özelleştirme olan yeni arayüz.
    Güncelleme aldığı için 4.0 desteği olan uygulamaları destekleme.
    Ayrıca andrid 4.0 ile gelen tüm yenilikler (face unlock, screenshot almak, çok daha güzel arayüze sahip google uygulamaları, tarayıcı, sürekli çalışabilen sesli tanıma vb...)
    Ancak gelmesinin istenmesinin en büyük nedeni custom romlar. Şu anda hiçbir ics rom düzgü çalışmıyor. Kernel ve sürücüler yok, sürücüler bir yerden bulunsa bile kernel yapmak kolay iş değil,
    bu nedenle geliştricilerin eli kolu bağlı.
    Yani kısacası güncelleme gelseydi telefonun ömrü en az bir yıl uzardı, ancak şimdi yeni özellikleri istiyorsak, yeni telefon almalıyız.

• resmi kesin bilgi atrix'e dünyanın hiçbir yerinde ics upgrade verilmeyecek
    son olarak açık kapı bırakılan avrupa için de ics verilemeyeği açıklandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.