Şimdi Ara

Galaxy S10 Lite için son büyük güncelleme yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S10 Lite için son büyük güncelleme yayınlandı
    Samsung’un Galaxy S10 Lite modeli ömrünün büyük bir kısmını tamamlamış durumda. Samsung’un telefon için verdiği güncelleme sözleri yerine getirilirken Galaxy S10 Lite, son büyük güncellemesi olan One UI 5.1 sürümüne de kavuşuyor.

Ayrıca Bkz.2022'nin en çok satan telefonları açıklandı: İşte liste

Galaxy S10 Lite, son büyük güncellemesine kavuştu

Şimdilik İspanya ve Avrupa’daki ülkelerde G770FXXU6HWB4 yazılım sürümüyle yayınlanan Galaxy S10 Lite One UI 5.1 güncellemesi, beraberinde bazı yenilikler getiriyor. Güncelleme kamera ve galeri özelinde yenilikleri getirirken daha çok kişiselleştirme seçeneği de sunuyor olacak. Ayrıca bilinin hataların da giderildiği güncellemenin içerisinde Şubat ayı güvenlik yaması da yer almakta.

Galaxy S10 Lite için son büyük güncelleme yayınlandı
    Yaklaşık olarak 1.2 GB boyutunda olan güncellemeden sonra Galaxy S10 Lite, daha fazla büyük yazılım güncellemesi almayacak. Bundan sonra telefon için sadece güvenlik güncelleştirmeleri yayınlanacak. Galaxy S10 Lite kullanıcıları, Ayarlar uygulamasına girip "Yazılım güncellemesi" ne gidip "İndir ve yükle"ye dokunarak cihazlarını One UI 5.1 sürümüne yükseltebilir. Güncellemenin Türkiye’ye ve diğer pazarla gelmesi biraz zaman alabilir.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s10-lite-gets-last-major-update-to-one-ui-5-1/

• Aldığım en iyi f/p telefonu oldu. 3 sene sonra bile halen canavar.

• 3 sene güncelleme Samsung için büyük başarı :) adamlar 2015 yılında çıkmış iPhone 6S e daha geçenlerde güncelleme vermeyi sonlandırdılar, güvrnlik güncellemeleri arada geliyor o ayrı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 8 Mart 2023; 10:18:57 >
  • B-veritas kullanıcısına yanıt
    4 sene ana güncelleme +1 yılda güvenlik güncellemeleri ile toplamda 5 yıla çıktı buda gayet yeterli..
    Apple 8 sene güncelleme verse ne olacak kaç kişi telefonu o kadar kullanıyor bu sene İPhone 14 e geçenler sene sonu 15 çıkınca ona geçecekler zaten..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Feyzuli kullanıcısına yanıt
    Telefonu halen eşim kullanıyor iyiki almışım zamanında hiç üzmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 8 Mart 2023; 10:43:5 >

Benim için aldığım tüm ürünler içerisinde en f/p olanı. İyi ki almışım. A23'ler bile 6500 tl olmuş.

• S10 serisi Samsung'un yaptığı en iyi seri. Stereo hoparlör, su gecirmezlik, yuksek ve kaliteli ses, gunu cikartabilen bir batarya ve gunumuze gore bile hala cok iyi denilebilecek bir kamera. Ki nabız ve tansiyon (üçüncü parti üzerinden yapılabiliyor bu) gibi ölçümleri bile yapabiliyoruz. Daha ne olsun? Evde halihazırda s10, xs max ve 12 var. S10 hala favorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 8 Mart 2023; 12:53:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    Her şeyden önce tasarım, ekran kalitesi ve özellikle de kulaklık girişinin olması S10 serisini efsane yaptı.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Şahsen günün sonunda S10 için söyleyebileceğim şey, çıkışının üzerinden 4 yıl geçmiş olsa da yüksek segment olarak bugün bile rahatlıkla alınabilecek bir telefon olduğu. Bir iPhone 12'ye bakıyorum bir buna bakıyorum da mukayese dahi edemiyorum iki telefonu işlevsellik olarak. Kısacası verdiğim her kuruşa helal olsun.

• şu fosil çöpünün artık gömülmesi gerekiyor..

babam kullanıyor. onun da 3 senesi oldu gerçekten muazzam bir cihaz.

• Arkadaşlar, telefon çıkalı 3 sene oldu ve 3 büyük güncelleme aldı. Bence güzel ama 4 değil onu yazayım dedim.

• S10+ iclerinde en fp urunu idi onada yollarlar diye dusunuyordum halen inaniyorum bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.