Bildirim
Kapıda ödeme seçeneği sunan siteler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olacak yok mu? _____________________________ -
öyle bir site bilmiyorum. çakma ürün satanlar var _____________________________ As cool as you like. -
hepsisony var aras kargo kapıda ödeme ile getirttiriyor. 5 tl fazladan veriyorsun bu sistem için. bu siteyi bilmiyorsan söyliyim sony nin online satış mağazasıdır. yani ismi biraz çakma havası katıyor siteye ama değil
güvenilir sitedir bir çok alışverişim olmuştur. herşey bir sony shoptakiler ile aynıdır.
hepsiburada da vardı galiba ama emin değilim.
bi de gelişim yayıevi mi ne öyle bir kitap satan site vardı.
bunlar benim şu an aklıma gelenler sadece yani sizi yanıltmasın artık bu sistemi kullanan baya site var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightSLayer -- 30 Kasım 2011; 17:48:05 >_____________________________ -
hepsiburada var tavsiye etmem _____________________________ -
hızlısaatten kapıda ödemeyle almıştım saatte sorun yoktu ve orjinaldi,güvenilir yani. _____________________________ 
Yuruse Sasuke... ...Kore de saigo da. -
kimalmazki.com var benim bildiğim. Güvenilir mi bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım.Kapıda ödeyeceksin sonuçta denemekten zarar gelmez. _____________________________ 
-
en son kapıda ödeme ile bunlardanistiyorum.com 'dan alışveriş yapmıştım, orjinal ithal mallar satıyorlar. _____________________________ | Steam | Flickr | Tumblr | LastFM | DeviantArt | SoundCloud | Discogs | bobiler.org | GrabCAD | YouTube | -
www.spormarketim.com 10 lira fark ile kapıda ödeme seçeneği sunuyorlar ne kadar güvenilir hiç bir fikrim yok, arkadaşın dediği gibi kapıda ödeme olacağından ne kadar sorun çıkabilirki.Bu arada çok güzel modeller var kesinlikle çakma değil çünkü bir adidas mağazasına girdiğimde bu siteyi önermişlerdi _____________________________ -
bunlardanistiyorum.com ups ile kargo bedava,kapıda ödeme parası veriyorsun sadece
_____________________________ -
bunlardanistiyorum adlı biir site var gerçekten harika şeyler var fiyatlar iyi vede kapıda ödemeli kesinlikle bak bir yığın şey almışımdır
not: üsttekileri okumamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeçmeceKarpuz -- 30 Kasım 2011; 18:34:22 >_____________________________ -
hepsiburada.com _____________________________ -
bilgisayarla ilgili şeyler alıcaksan eksenbilgisayar var _____________________________
iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★ -
Çok teşekkürler bakıyorum hepsine teker teker. _____________________________ -
tish-o _____________________________ -
teknolojix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 30 Kasım 2011; 19:48:19 >_____________________________ 
''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''
♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥ -
http://www.hizlial.com var güvenilir mi bilmem ama bir kere alışveriş yaptım kapıda ödeme ile. Ben evde yoktum arkadaşım kargoyu almış ve kargocu eleman para falan almadan gitmiş. Şansıma böyle bir olay oldu belki sana da olur
Hepsini ufak bi mebla ile alışveriş yaparak önce deneyeceğim teşekkürler hepinize ayrı ayrı
benimevim.com.tr kapıda ödeme var ama kullanmamıştım
güvenilirdir
Benzer içerikler
- arı sütü kullananların yorumları
- realistik manken alınır mı
- bioenerji yaptıranların yorumları
- parmakta dolama patlatma
- şaşırtıcı sorular
- prompt mühendisliği nedir
- rekorlar kitabı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler