Şimdi Ara

Sakal Konusu-Sakalın Gürleşmesi İçin...(Hergün Durumu Güncelleyeceğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
55.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim biraz sakalım var fakat çene,favori ve bıyık çevresinde.Yanak Kısmı Pek Gür Değildi.başka bir forumdan öğrendiğim kadarıyla minoxil forte %5 adlı solüsyon sakalların çıkmasında ya da gürleşmesinde çok etkiliymiş.Ben bugün eczaneden 52 tl'ye aldım.Forumda bazen sakal konusu açılıyor.Bu konu ana konu olsun hergün sizi durumdan haberdar edeceğim gelişmeleri etkileri vs.Çünkü artık 21 yaşında insan sakalları aslan yelesi gibi olsun istiyor bir süre sonra.O forumdan bazı Kişilerin ilk ve şimdiki hallerini de ekleyim ben gerçekten şok oldum.Baya baya tüy çıkmayan adamın bildiğin sakalları çıkmış.Şimdi bir yanağıma 5 fıs,diğer yanağıma 5 fıs sıktım.hafif bir yanma ve kaşınma var forumda öğrendiğim kadarıyla herkesde oluyormuş bu ve iyi birşeymiş.Alta da ss leri ekledim gerçekten baya etki ediyor sanırım.
     Sakal Konusu-Sakalın Gürleşmesi İçin...(Hergün Durumu Güncelleyeceğim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 26 Mart 2011; 16:25:51 >







  • @gladyo38 verdiği sitede, dediği bölümdeki konunun son sayfasında


    quote:


    Herkese tekrardan merhaba!

    Görüyorum ki hala da minoksidil adlı üründen ümit bekleyenlerimiz var, arkadaşlar bende sizin gibi kabullenmiyordum döküleceğini ama işte sonuç bu kesinlikle dökülüyor ve üstüne üstün benim var olan bıyıklarımı da götürdü...

    Burada bilgi paylaştığım insanlar bana iftiralar attı, "yok bizim sakalımızın çıkmasını istemediği için böyle şeyler yapıyor" gibisinden bu kadar saçma ve çocukça bir düşünce olamaz... Bu forumdaki insanlardan anladım ki sakalı çıkmayanların bazılarının beyninde de eksiklik var.

    Yeni başlamak isteyen arkadaşlar veya ilacı almış olanlar kesinlikle kullanmayın bu ilacı, psikolojinizi bozabilir, benimkini ciddi bir şekilde bozdu... Bu mesajı yazma amacım yeni başlayacakların şifayı burada aramamasıdır. İlacınız kesinlikle minoksidil değil.


    Şöyle giriş, gelişme ve sonuç resimleri ile de bitireyim son mesajımı... Resimlerde parmak koy tarzı şeyler söylemişsiniz çocukla çocuk olma derler ama sizinle çocuk olacağım. Sorulara yanıt verilmeyecektir.

    ÇAKIR





    Resimler dh de gözükmüyor. Alttaki linkteki konudan bakabilirsiniz.
    http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15319&page=265 konu linki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 29 Mart 2011; 16:05:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.