Şimdi Ara

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
20.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk önce sizin iPod Touch ın firmware versiyonu ve kullandığınız iTunes versiyonu önemli.
    Bilgisayarınızdan iPod Touch a 3.0 yüklediysiniz, bilgisayarınızda iPodx,1_3.0_7A341_Restore (x=1 ya da 2, yani iPod Touch 1G ya da 2G) dosyası mevcut ve iTunes 8.2 kurulu durumda demektir. Eğer iPod Touch da 2.2.1 kurulu (JB li ya da orjinal farketmez) ve iTunes güncel değilse aşağıdaki linklerden size uygun olanlarını edinebilirsiniz.

iTunes 8.2:
    http://www.apple.com/itunes/download

iPodx,1_3.0_7A341_Restore (x=1 ya da 2, yani iPod Touch 1G ya da 2G):
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware (gerekirse inen dosyanın uzantısını ''.zip'' ten ''.ipsw'' olarak değiştirin.)

iPod Touch a 3.0 ı yüklemek için iPod Touch ı bilgisayara bağlayın ve iTunes i (8.2 olması gerek) çalıştırın. shift+update yaparak iPodx,1_3.0_7A341_Restore dosyasını bilgisayarda bulunduğu yerden seçerek Aç a tıklayın. Kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

JB için 3.0 firmware dosyası bilgisayarınızda olması gerekli. iTunes ten iPod Touch ı 3.0 a yükselttiyseniz orjinal 3.0 firmware dosyasını (yani iPodx,1_3.0_7A341_Restore) C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates (kullanıcı kendi bilgisayarınızda farklı isimle mevcut olabilir. Zaten C:\Documents and Settings altında All Users ve diğer seçenek var. Benim PC de kullanıcı olarak geçiyor.) adresinde bulabilirsiniz.

Şimdi orjinal 3.0 yüklü iPod Touch ı JB yapmaya geldi sıra.

redsn0w-win_0.7.1 yi linkten edinelim.
    http://www.2shared.com/file/6398969/265f1680/redsn0w-win_071.html

redsn0w.exe dosyasını masaüstüne çıkarıp çalıştıralım. Açılan sayfadan Browse a tıklayarak iPodx,1_3.0_7A341_Restore dosyasını bulup Aç a tıklayalım. Daha sonra yönergeleri takip ederek işlemi sonlandıralım. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Haziran 2009; 0:05:04 >

• 3.0 kullanıyordum bu iyi oldu hemen yaptım 5 dakika sürmedi bile teşekkürler =)
  • Eyvallah. Basit zaten. Hayırlı olsun.
  • hayatımda görüdğüm en basit JB,teşekkürler!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysn_yksl

hayatımda görüdğüm en basit JB,teşekkürler!!!

aynen.
  • Ben iPod Touch 1G kullanıyorum. 3.0 2.2.1 den daha hızlı fakat sadece müzik dinleyip, tuş kilidi de kapalı iken bile ısnıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor. yatarken müzik açmıştım ses de yarıdan azdı ve tuş kilitliydi, şarjı da %100 dü, 6-7 saatte bitti. Böyle olursa ben 2.2.1e geri dönerim. Sİzde de bu sorun var mı ve 1G mi 2G mi kullanıyorsunuz?
  • yazılımda yapılan bir değişikliğin bataryaya bir etkisi olacagını acıkca pek dusunmuyorum... bence bataryayı cok fazla tuketen kaynakları gozden gecirin.
    ekran ışığı, wifi, bluetooth gibi fonksıyonları kapatın yada mınımuma ındırın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hic bir oyun calısmıyor nedense.need for speed bile hata veriyor.nasıl duzeltilebilir?2.2.1 jb de calısıyordu tum oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: borajik

hic bir oyun calısmıyor nedense.need for speed bile hata veriyor.nasıl duzeltilebilir?2.2.1 jb de calısıyordu tum oyunlar

AppSync for OS 3.0 ıhttp://cydia.hackulo.us/ source sunu Cydia dan ekleyip kurun. Cihazı kapatıp açın. AppStore ‘a girip herhangi bir ücretsiz uygulamayı kurun. İşlem tamamdır.
  • Bu islem 2. Jenerasyon ipodlara uygulanabiliyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: justify34

Bu islem 2. Jenerasyon ipodlara uygulanabiliyormu

Evet.
  • merhaba, ya ben her şeyi gösterildiği şekilde yaptım. ama Jilbreak yaparken, redsnow_7 "Waiting for Reboot" ekranında donup kalıyor. ne yapmam lazım? şimdi ipod touch kafayi yedi.
  • tamam hallettim. itunes ten restore edip sonra tekrar denedim şimdi oldu.
    bazı özellikler eklenmiş ama wi-fi bağlantısı eskisi gibi değil ya. biraz uzaklaşınca çekmiyor, siteler çok yavaş açılıyor. sizdede öyle oluyormu?
    bide cydia update var, ama update yapmıyor. sürekli: POSIX: Operation time out diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 23 Haziran 2009; 15:22:40 >
  • ya bu cydia hiç bir şey yapmıyor. cydia ya girdiğim zaman internet bağlantısı gidiyor, güncelleme yapmıyor, donup kalıyor. ne yapmamaız lazım? eski versiyonlarda böyle değildi. bazı forumlarda çözüm olarak icy kaldırmaktan söz ediyorlar. bunu nasıl yapacaz?
  • inanılmaz kolay şekilde bu ya. 5 dakika sürmedi 3.0 a geçip jailbreak kurmam. çok teşekkürler.

edit : cydia sorunsuz çalışıyor. her application'ı bir saniyede çekip kurup kullanabiliyorum. bende takılma vs. gibi sorunlar hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 23 Haziran 2009; 23:02:19 >
  • arkadaşlar ben de denilenleri yaptım sorunsuz bir şekilde oldu ancak cihazı kapatıp açmaya kalktığımda açılmıyor elma simgesinde takılı kalıyor ne yaparsam yapayım hep böyle oluyor cihazı kapamadıktan sonra sorun yok ama kapadığımda açılmıyor benzer sorunla karşılaşan var mı acaba ?
  • Bendede olmuştu Restore yapıp tekrar JB yaptım düzeldi.
  • aaah aah keşke satmasaydım demeye başladım şimdilerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

aaah aah keşke satmasaydım demeye başladım şimdilerde
    Git bi daha al
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

aaah aah keşke satmasaydım demeye başladım şimdilerde
    Git bi daha al

diğer jenerasyonu bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.