Şimdi Ara

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
20.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onewayblues

cydia çöktü arkadaşlar,wireless da çekme sorunları oluyor,nasıl çözücez bunları

Restore edip tekrar jb yapın redsn0w 7.2 ile Icy'i seçmeden yapın.
  • wireless benimde arada bir bağlanamiyor..

cydiada bir problem yoktu ama..

Ayrica ibluetoothu yükledim. Alet kitlendi ,acilmiyor ,şimdi restore ediyorum..

Acaba jb yaptiktan sonra restore point olusturma gibi bir seçenek varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 5 Temmuz 2009; 19:37:46 >
  • iBluetooth Touchlarda çalışmıyor. iPhone için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

wireless benimde arada bir bağlanamiyor..

cydiada bir problem yoktu ama..

Ayrica ibluetoothu yükledim. Alet kitlendi ,acilmiyor ,şimdi restore ediyorum..

Acaba jb yaptiktan sonra restore point olusturma gibi bir seçenek varmi?

Restore point derken geri dönüşüm noktası gibi bir şey kastettin galiba, öyle bir şey yok ama backup alabilirsin.
  • ben cozdum cok tesekkurler
  • Evet arkadaslar denedim,hala cydia bozuk ingiliz anahtarının sourceunu eklediğiniz an cydia çöküyor,wireless en kısa mesafede hemen sinyal düşürüyor,heralde bu versiyonun daha iyisi yada yapilmisi çıkana kadar bekleyeceğiz...

Edit:bu kelime düzeltme çok hoş olmuş.bir an önce çözüm bulunur inşallah.
  • quote:

Evet arkadaslar denedim,hala cydia bozuk ingiliz anahtarının sourceunu eklediğiniz an cydia çöküyor,wireless en kısa mesafede hemen sinyal düşürüyor,heralde bu versiyonun daha iyisi yada yapilmisi çıkana kadar bekleyeceğiz...

Edit:bu kelime düzeltme çok hoş olmuş.bir an önce çözüm bulunur inşallah.

İngilizanahtarı source'unda bir hata var, yükleyenlerin hepsinin cydia'sı çöküyor, söylediklerimi tekrar yapıp ingilizanahtarı'nı eklemeyin.
  • Peki arkadaşlar benim ipod 3.0 ve jbden sonra 2 kere full kitlendi. Sıfırdan firmware kurup tekrar herşeyi atmam gerekti..

acaba program yüklerken nerede yanliş yapiyorum?

1-3.0 yükleyip ,jb yapiyorum.
    2-cydia'yahttp://cydia.hackulo.us ekleyip oradan OpenSSH yüklüyorum.
    3-Daha sonra bilgisayardan WinSCP ile bağlanip MobileInstallation değiştirip ,dosyaya 0777 yapiyorum. reboot yapinca ,acilmiyor alet

edit : 3.0 ve jbde sadece AppSync yetiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 6 Temmuz 2009; 18:52:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sıkılmaktan_sıkıldım

iBluetooth Touchlarda çalışmıyor. iPhone için.

hadi ya.. abi niye yazmıyolar madem 20 kere yükleyip sildim ya touch için olanı yokmu peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: zizazu

quote:

Orjinalden alıntı: Sıkılmaktan_sıkıldım

iBluetooth Touchlarda çalışmıyor. iPhone için.

hadi ya.. abi niye yazmıyolar madem 20 kere yükleyip sildim ya touch için olanı yokmu peki

Şimdilik yok umarım en kısa sürede çıkar.

• ben yine eski versiyona dönüyorum...
  • Halloldu... Teşekkür ederim
  • arkadaşlar,bu cydianın cokme olayını ve wireless cekme sorununu nasıl halledıcez lutfen bı yardım edın
  • quote:

arkadaşlar,bu cydianın cokme olayını ve wireless cekme sorununu nasıl halledıcez lutfen bı yardım edın

Mesajları okumuyormusunuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

cydia çöktü arkadaşlar,wireless da çekme sorunları oluyor,nasıl çözücez bunları

Restore edip tekrar jb yapın redsn0w 7.2 ile Icy'i seçmeden yapın.

• Arkadaşlar şimdi yorumları okudum bazıları iyi bazıları kötü diyor çökme fln var diyor şimdi 3.0 a geçsemmi 2.2.1 de kalsammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 10 Temmuz 2009; 12:38:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Jak

Arkadaşlar şimdi yorumları okudum bazıları iyi bazıları kötü diyor çökme fln var diyor şimdi 3.0 a geçsemmi 2.2.1 de kalsammı

Beklediğiniz hata, çökme sorunu sadece cydia'da ingiliz anahtarı source'unu ekleyince oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Jak

Arkadaşlar şimdi yorumları okudum bazıları iyi bazıları kötü diyor çökme fln var diyor şimdi 3.0 a geçsemmi 2.2.1 de kalsammı

Beklediğiniz hata, çökme sorunu sadece cydia'da ingiliz anahtarı source'unu ekleyince oluyor.

Başka şekilde pil sorunu vs fln yok dimi? Çünkü yarın tatile çıkcam sorun olursa biterim... Bugünde çok zamanım olmayabilir
  • Ben sorun göremedim, tabi siz isterseniz 2.2.1 kullanmaya devam edin.
  • Ve benim itouchdan indirdiim applerin gitmesini istemiyorum. ITouchdan installousdan indirdiğim appleri nasıl pc ye atacağım ?
  • PCye iPhonebrowser kur.
    ipod takılıken. Çalıştır. iPodu görecektir.Sonra

var/mobile/Library/Downloads klasörünü aç uygulamalar onun içindedir. Hepsini seç Save as de istediğin yere kaydet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.