Şimdi Ara

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
20.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cydiadan AppSync for OS 3.0 yükle bakalım olacak mı?
  • 3.0 jb yi x64 vista kullanarak yapan var mı ?

2.2.1 jb yi x64 vista kullanarak yapınca driver çakışması olmuştu formatlamak zorunda kalmıştım ipodu da pc yi de
  • Arkadaşlar ben yükledim..Wireless evde olmadığı için cydia ile ilgili yapmam gerekenleri henüz yapmadım.Jail break in faydaları veya getirileri nelerdir acaba?Mesela paralı olan uygulamaları bedavaya mı kullanabiliyoruz?biraz bilgi verirseniz sevinirim
  • Evet. Ayrıca tema filanda kullanabilirsin iPodda.
  • peki dostum ben mesela internetten oyun indirdim.zipli fakat.Bunu nereye atmam gerekiyor?
  • İndirdiğin oyunların formatının .ipa olması lazım. İnternet bulunca ipoda Cydiadan Appsync 3.0'ı yükle. İndirdiğin uygulamaları iTunesta Applications bölümüne sürükle bırak Sync yap. Ve iPoduna atsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

İndirdiğin oyunların formatının .ipa olması lazım. İnternet bulunca ipoda Cydiadan Appsync 3.0'ı yükle. İndirdiğin uygulamaları iTunesta Applications bölümüne sürükle bırak Sync yap. Ve iPoduna atsın.

cok teşekkürler..son olarak bana kullandığın 1-2 site verebilirmisin application ve full oyunlar icin?Yasaksa pm olarak atarsan sevinirim :)
  • Burada herşey mevcut başka siteye ihtiyacın yok.

http://appulo.us/appdb/
  • bluetooth kulaklık falan kullanabiliyor muyuz 3.0 ile ?
  • Evet kullanılabiliyormuş. Zaten sadece o işe yarıyor şu anda.
  • @ lonely_man

saol

başka bi sorum olucak bosspreps kuramıyorum nasıl kurabilirim ? installous falan kurabildim ama bossprefs ( artık neyse adı ) kurulmıyor nasıl yapabilirim
  • Onu boşver. Cydiadan SBSettings'i kur. iPod yazısını aşağı doğru çektinmi onun ekranı gelir.
  •  iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile)

bossprefs yüklerken bunu

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile)

sbsettings yüklerken bunu diyor ve yüklenmiyor programlar

oyun falan indirdim yüklendi installous indiridm yüklendi ama bunlar yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 14 Temmuz 2009; 13:07:55 >

• Bende sorunsuz yüklenmişti. Bir kapatıp aç bakalım beki düzelir.
  • düzelmedi
  • Programlar çok önemliyse senin için restore yap düzelir. Cydia'da bir problem var mı kapanma, donma gibi?
  • hyr sadece o yüklemede problem var o da sadece bu iki programda oluyor

bu iki programı yüklemesem sorun çıkar mı ?
  • Hiç bir sorun olmaz.
  • cydia dan indirdimiz seyleri nasıl silebiliriz?ipod üzerinden silmek istediğimde x işareti çıkmıyor.itunes dada gözükmüyor cydia dan indirilenler
  • Cydiaya gir. Sonra Manage. Daha sonra Packaces. Orada yüklediğin şeyler var oradan silebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.